Frieden valtakunta

28 lokakuun, 2012

Parempi viikko

Filed under: Valtakunta — Kissapojat @ 5:46 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Tällä viikolla voimme iloksemme kertoa, että nyt ei ole ollut terveysongelmia. Mun on pitänyt syödä pillereitä vielä, mutta ihminen sanoi, että tänäaamuna oli viimeiset. Hyvä niin!

Muuta tapahtunutta

– Figolle on varattu aika hammaskiven poistoon. On keskiviikkoaamuna kuulemma. Kuulin kun ihminen pyysi aikaa heti aamusta, ”kun se pitää kuitenkin syömättä tuoda, niin ei tarvitsisi kuunnella sitä huutoa kovin pitkään aamulla”. Tämä on huolestuttavaa, jäädäänkö me ilman aamupalaa?!

– Meillä on lämpimiä pattereita täällä. Tietää sitä, että makuuhuoneen patterin päällä on hyvä olla, siinä on verhot edessä ja lämmin patteri. Oikein hyvä paikka kissalle.

– Viime yönä joku kävi meidän oven takana soittamassa ovikelloa. Ei avattu, ei tiedetä kuka se oli ja mitä asiaa sillä olisi ollut. Emme kuitenkaan arvostaneet moista. Meidän yöunia EI saa häiritä!

– Ulkona on tullut talvi. On valkoista ja kylmää. Välillä on vähän käyty parvekkeella, mutta ei siellä kauan voi olla. Palelee.

Sitten vielä pari kuvaa.

Pesuhommat pitää hoitaa huolella!

Sitten vielä yksi. Figo meni eilen piiloon. Yhtään ei tiedetä missä se on. (Siellä verhon takana on mainittu makuuhuoneen lämmin patteri. Figo puolestaan on tai ei ole.).

Sellaista meille. Mitä muille? Muistitteko vaihtaa kellonaikaa?

10 kommenttia »

 1. Ollaan iloisia, kun teillä on nyt terveysongelmat takana päin! Tuommoinen ovikellon rimputtelu on kyllä tosi tyhmää, herättää nyt kissoja uniltansa. Mukavaa viikkoa teille!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 28 lokakuun, 2012 @ 8:03 pm

  • Mekin ollaan iloisia! Toivottavasti pysyvätkin takanapäin… Pyysin tosiaan ottamaan Figolta kontrollipissinäytteen nyt kun keskiviikkona hammasasioille mennään, samalla nukutuksella se menee sekin.

   Ovikellon soittelu ON joutavaa! Eritoten kissojen yöunien häiritseminen on syvästi paheksuttavaa ja viimeisen päälle rottamaista, mutta ei tämä ihminenkään eritoten arvosta yöunien häiritsijöitä. Kissat ilmoittivat paheksuntansa menemällä eteiseen mulkoilemaan ovea ja ihminen ilmoittamalla soittelijan (joka valitettavasti ei voinut ilmoitusta kuulla) olevan idiootti. Sen jälkeen käytiin taas nukkumaan 😀

   Mukavaa viikkoa Naukulaankin 🙂

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 28 lokakuun, 2012 @ 8:46 pm

 2. Hyvä, että terveysongelmat on selätetty! 🙂 Kelloja muistettiin kääntää – paitsi Kollo ei kääntänyt sisäistä kelloaan. 😀

  Aamuyön kellonsoittelijat ovat epäilyttäviä – meilläkään ei olisi avattu ovea – ihmisten ja kissojen yöunia ei pidä häiritä!

  kommentti Kirjoittanut Sirpa ja Kollo — 28 lokakuun, 2012 @ 9:18 pm

  • Kollon sisäisen kellon kääntäminen onkin konstikkaampi juttu kuin tuollaisen ihmisten aikaa näyttävän kellon! Kääntyy sitten aikanaan 😀

   Epäilyttävä kellonsoittelija oli. Toivottavasti ei tule toiste!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 28 lokakuun, 2012 @ 9:51 pm

 3. Voi kun kivaa, jos olo on siellä jo parempi! Viimeinen lääke on aina paras lääke!

  Kello – juu… Joku herätti klo 5.15 ja se oli vanhaa aikaa. Se joku sanoo hauhau. Sitten joku täplikäs kuuli tassuttelun ja päätti, että se on aamu ja ruoka-aika. Sitten ei enää nukuttu.

  Nyt kaikki nukkuu. Klo on 20.24. Hmm…

  Ovikellon pimputtelijoille ei yöllä vastata, ei. Harmillista se kyllä on.

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 28 lokakuun, 2012 @ 9:26 pm

 4. Ps. Figolla on loistava piilopaikka !:D

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 28 lokakuun, 2012 @ 9:40 pm

  • Ai teilläkin ongelmia sisäisten kellojen kanssa! Sellaista se on! Ja kun nyt hereillä ollaan, niin jos sitä aamupalaa…? Niin, ymmärrettäväähän se, mutta jos nyt ei aamuyöllä? Toivottavasti tassueläimet saavat vuorokausirytminsä järjestykseen pikapuoliin, ei nyt aivan noin aikaisen mieluusti heräisi!

   Meillä ei ollenkaan välttämättä vastata ovikelloon päivälläkään, jos ei tiedetä kuka on tulossa. On opittu jo pienenä, että tuntemattomille ei saa avata ovea 😉 Ja yöllä nyt varmasti ei vastata, ties mitä hiippareita…

   Figon piilo oli hyvä! Lämmin, suojainen ja ehdottomasti huomaamaton 😀

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 28 lokakuun, 2012 @ 10:15 pm

 5. On ihania pesukuvia, mutta toi viimeinen verhokuva on sitten arvoituksellinen: missähän siellä olisi kissa? Onko tämä sellainen piilokuva?

  Kiva kun teillä menee paremmin!

  kommentti Kirjoittanut Zepa — 29 lokakuun, 2012 @ 4:11 pm

 6. Hienoa, että olo on jo parempi! Vuodenaikaan sopiva piilopaikkakin on just hyvä. Meilläkin tassuttelija oli poikkeuksellisen reippaana, vaikka yleensä viikonloppu-unet venyvät.

  kommentti Kirjoittanut Mindy — 29 lokakuun, 2012 @ 9:43 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.