Frieden valtakunta

25 marraskuun, 2012

Sunnuntai

Filed under: Palveluskunta, Valtakunta — Kissapojat @ 5:44 pm

Se on taas sunnuntai. Aika tylsä sunnuntai. Tälläkään viikolla ei ole ollut terveysongelmia! Toinen viikko peräkkäin! Jihuu! Ainoastaan se meitä vähän nyt mietityttää, että meidän masuissa on vieläkin karvat vähissä niiden ultrien jälkeen, ja se on kuitenkin tehty jo kaksi kuukautta sitten Figolle ja puolitoista kuukautta sitten mulle! Kun se untuvainen villa lähtee aina kun pesee masunsa 😦 Kauanko menee ennen kuin kissan masuun kasvaa karvat takaisin?

Sellaista on, että palveluskunta on ollut tottelematonta. Tiistaina ihminen tuli liian myöhään töistä. Oli välipala pahasti myöhässä. Huomautin asiasta suureen ääneen. Torstainakin se tuli vähän myöhemmin, mutta ei niin pahasti. Perjantaina sen olisi pitänyt olla kotona, mutta ei ollutkaan. Taas oli välipala myöhässä. Sitten eilen ne lähti miesihmisen kanssa iltamyöhällä jonnekin! Tulivat muutaman tunnin päästä takaisin. Siten myöhästyi nukkumaanmeno ja siten ennen nukkumista saatava välipala. Tai siis nukuttiinhan me tietysti täällä kotona, mutta oikein yöunet viivästyi. Ja välipala. Tänään se on käyttäytynyt hyvin. Sen sylissä on pitänyt kyllä varuiksi olla koko ajan, ettei vaan taas mene hukkaan! Täytyy kai ottaa tiukempi ote, tällainen ei käy. Asioiden pitää tapahtua järjestyksessä ja niinkuin aina ennenkin.

Muuta kerrottavaaei ole. Viime viikolla esitellyltä uudelta hämähäkiltä puuttuu nyt jo silmätkin. Jalat on vielä kaikki kunnossa.

Mitä muille kuuluu?

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia »

 1. No on kyllä tottelematonta palveluskuntaa! 😉 kannattaa protestoida kunnolla, ettei pääse toistumaan – ainakaan kovin usein. Joskus kai voi sallia…

  Täällä odotetaan ruokaa. Ruoka-ajat on synkronisoitu valitettavasti koiran mukaan toistaiseksi. Koiran ulinaa ja haukkua ja läähätystä ei kestä kukaan, jos ruoka-ajat ovat kovin poikkeavat… Mutta koiruus kasvaa ja pian palataan normaaliin.

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 25 marraskuun, 2012 @ 6:50 pm

  • Voidaan kuvitella ettei ruokaa odottavaa koiraa kuuntele kukaan! Jos voi kerjäävä kissakin olla äänekäs, mutta koira se vasta sitä on! Paras mennä vain koiruuden ruoka-aikojen mukaan vielä kun se on pentu. Pian se kasvaa isoksi koiraksi ja monet hommat helpottuu. Ehkä?

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 25 marraskuun, 2012 @ 7:21 pm

 2. Kissojen pitää komentaa ihmisiä. 🙂 Jos minun aikatauluni venyy niin Kollokin tulee perässä/edellä keittiöön ja naukuu kovaäänisesti sekä nuohoaa itseään jalkoihini. Kissa hyppää työtasolle jääkaapin viereen tai käy kolistelemassa kaapinovia. 😀

  kommentti Kirjoittanut Sirpa ja Kollo — 25 marraskuun, 2012 @ 8:22 pm

  • Friede tulee perässä keittiöön ja hyppii pöydälle vaikkei olisi ruoka-aikakaan! Ruoka-aikaan paikalla on tavallisesti molemmat kissat ja toimintaa säestää naukuminen. Naukumisen äänenvoimakkuus kasvaa suorassa suhteessa sen kanssa, miten paljon ruokailu on myöhässä 😀

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 25 marraskuun, 2012 @ 8:39 pm

 3. Jahas, taisi olla ennenaikaista riemua. Taas on Friedellä toisesta kainalosta karvat poissa… Seurataan.

  kommentti Kirjoittanut Henna — 26 marraskuun, 2012 @ 3:29 pm

 4. Sielläpä onkin ollut henkilökunta villinä! Onneksi te kissat olette voineet hyvin – palveluviiveistä huolimatta. 🙂

  kommentti Kirjoittanut Mamma ja Helmi N — 26 marraskuun, 2012 @ 9:02 pm

  • Palveluviiveitä oli.

   Kissat voivat hyvin juu. Menneessä aikamuodossa… Tänään piti taas soittaa eläinlääkärille, mutta vielä ei ole tarvinnut käydä. Siitä lisää kohta.

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 27 marraskuun, 2012 @ 2:44 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.