Frieden valtakunta

joulukuu 9, 2012

Viikon asiat

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Friede @ 5:16 pm

Meni se tämäkin viikko. Antibioottia syötiin aina aamulla, ja aina se oli yhtä pahaa. Iltaisin taas syötiin maitohappobakteeripilleri ja nekin oli pahoja. Eilen meni alas vasta kolmannella yrittämällä! Mutta syötävä se oli lopulta. Perjantaina käytiin taas eläinlääkärillä, jossa otettiin kontrollipissinäyte. Nyt en kauheasti viitsinyt edes murista, vaikka oli kyllä inhottavaa. Sitä kylmää laittoivat taas vatsalle, sillä ultrajutulla hieroivat mahaa ja neulalla tökkäsivät. Sitäpaitsi mua pissittikin, kun en ollut saanut koko päivänä käydä! Aamulla kävin ja eläinlääkärille mentiin vasta yhdeltä! Mutta eivät rauhoittaneet, kun näyte tuli siinä neulalla tökkäämällä. Mutta nyt ei mennyt lääkärillä kauan eikä muutenkaan ollut kuin vähän kamalaa.

Lauantaina oli soittoaika (miksei voi olla enemmän soittoaikoja?!), jossa ihmiselle kerrottiin, että näyte oli puhdas, ei ollut enää tulehdussoluja eikä bakteerikasvua. Hyvä hyvä! Vielä ei myöskään ole tullut huono olo tai muita oireita antibiootista. Tänään mua on kyllä kovasti väsyttänyt, mutta se voi johtua siitäkin, että ihminen teki jotakin jouluvalmisteluita aamulla, ja mun piti tietysti vahtia sitä. Sellainen väsyttää. Eilen kävi myös vieraita, joita piti vahtia. Sekin väsyttää. Vaikka ne on kyllä vaarattomia vieraita, mutta siltikin.

Muuta ei ole tällä viikolla. Kohta on se joulu. Saataisiinkohan me joulupukilta terveitä päiviä, kun kauniisti pyydettäisiin? On oltu kilttejä, siitä ei ainakaan pitäisi olla kiinni!

Mitä muille kuuluu?

DSC_0002

 

Jos väsyttää, pitää nukkua.

6 kommenttia »

 1. Ei ole ihme jos pientä kissaa tuommoiset tapahtumat väsyttävät! Mekin toivotaan joulupukilta teille terveyttä!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — joulukuu 9, 2012 @ 9:39 pm

  • Tuollaiset tapahtumat väsyttää kaikkia! Pientä kissaa eritoten, tietysti (vaikka kuinkakin jokaisessa kissassa asuu vähintäänkin leijona, eikö niin?).

   Kiitos myötätoivomisesta!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — joulukuu 10, 2012 @ 12:53 pm

 2. Voi pientä. Väsy iskee sairastelun jälkeen. Kyllä jos joulupukki olisin, toisin teille säkillisen terveitä päiviä. Ison säkillisen!

  Vahtimista riittää täälläkin. Joulu tulee jollottaa. Koiralle on varsinkin leipomisasiat aika häiritseviä – kissat eivät juuri piparitaikasta piittaa 🙂

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — joulukuu 10, 2012 @ 8:50 am

  • Kiitos ♥

   Ei meilläkään piparitaikina kissaa kiinnostanut, vaan se toiminta, mikä piparitaikinaan liittyi 😀 Siinä istui vieressä tuijottamassa, välillä piti katsoa perätikin läheltä! Koiraa epäilemättä kiinnostaa sekä taikina että etenkin lopputuote.

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — joulukuu 10, 2012 @ 1:00 pm

 3. Jeee puhdas näyte!! No sitä kannattaakin juhlia, esmes vaikka nukkkumalla? :))

  kommentti Kirjoittanut Helena ja Blackie — joulukuu 12, 2012 @ 9:35 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.