Frieden valtakunta

huhtikuu 14, 2013

Sunnuntai taas

Filed under: Valtakunta — Friede @ 6:49 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Tällä viikolla meidän ihminen on taas soittanut eläinlääkärille. Kun minä en lopeta kutisemista. Kauhulla kuuntelin kun se puhui. Ei ensi- mutta seuraavalla viikolla nimittäin mennään sitten taas. On kuulemma hammaskiven poisto (sekä mulle että Figolle) ja allergiatesti (mulle). Kyllä en tykkää! En kyllä tykkää kutinastakaan, mutta en varsinkaan eläinlääkäreistä, vaikka meidän eläinlääkäri onkin ihan kiva noin muuten. Tai olisi varmaan ihan kiva, jos ei se aina tökkisi piikeillä, nyppisi, painelisi tai tekisi jotakin muuta ikävää.

Sitä viime viikolla mainittua suihkettakin kokeiltiin vielä laittaa mun kainaloon. Nyt ihminen piti mua niin kiireisenä ensin, että en ehtinyt pestä sitä pois ennenkuin se kuivui. Oltiin parvekkeella ja kaikkea. Mutta ei se auttanut, se haisee niin paljon yrteiltä, että joka tapauksessa mun piti se pestä huolella pois (ja vähän sen jälkeenkin), kunhan vain suinkin ihmisen silmä vältti. Sitten mun tuli vähän outo olokin siitä, ei ruokakaan oikein maistunut oikeaan aikaan. Laittakoon ihminen omiin kainaloihinsa mokomaa tököttiä!

Muuta ei ole tällä viikolla. Pari kuvaa kuitenkin.

DSC_0002

Meillä on tällainen kaappi. Siellä oli ennen meidän ruokia (tai on vieläkin, mutta vain sellaisia, joiden avaamiseen tarvitaan pinsettiotetta). Nykyään siellä on enimmäkseen tilaa ja epäkiinnostavia asioita, niin että siellä voi käydä olemassa joskus.

DSC_0007

Figokin käy olemassa siellä joskus.

DSC_0004

Yhdessä ei kuitenkaan mahdu hyvin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti ei sada vettä niinkuin eilen!

12 kommenttia »

 1. Ihanaa sunnuntaita myös meiltä! Kaappi tuntuu olevan hittipaikka 🙂 Ja tsemppiä kutinoihin – toivottavasti paranisi jo!

  kommentti Kirjoittanut Bertta & Coco ja emäntä — huhtikuu 14, 2013 @ 7:17 pm

  • Hei, tervetuloa meille ja toivottavasti tulette toistekin! Käytiin jo äkkiä vilkaisemassa teidän blogissa, ja voi hyvänen aika miten kauniita te olette!
   (Ja nuo kuvat ei kyllä tee yhtään oikeutta meille, kun ne epätarkkoja ja huonoja… Meidän ihminen ei osaa kuvata yhtään (joskus se vahingossa vähän onnistuu, mutta vaan harvoin ja vahingossa!))

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 14, 2013 @ 7:22 pm

   • Ollaan me seurattu teiän blogia jo jonkun aikaa – ei vissiin vaan olla merkattu kulmia aiemmin. Tullaan siis toistekin! Ja tervetuloa myös meillekin toiste 🙂

    Ja ihan hyviä kuvia teidän ihminen ottaa. Niistä kyllä osaa hyvinkin nähdä kuinka kauniita tekin otte. Ja hei, oikeesti kaikki kisulit on kauniita- rodusta tai roduttomuudesta huolimatta! ❤

    kommentti Kirjoittanut Bertta & Coco ja emäntä — huhtikuu 14, 2013 @ 8:00 pm

 2. No voi eläinlääkäri! Eikä mitään yrttejä kainaloon – maistella voi sellaisia hortonomiyrttejä, mutta kainaloon…?!

  Kaappikissoja teilläkin 🙂 Kaapissa on kiva on olla, ainakin siihen asti, kun joku laittaa kaapinoven kiinni. Pari kertaa meillä näin on käynyt… Sitten etsitään ja kuunnellaan. Ja Leo jäi kerran yöllä parvekkeelle.

  Tsemppiä teille!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — huhtikuu 14, 2013 @ 7:28 pm

  • On meilläkin joskus jäänyt kissa oven taakse kaappiin. Siitä tulee hätä ihmiselle, muttei kissalle 😀 Joskus jompi kumpi (Figo?) on kyläpaikassa mennyt kaappiin ja laittanut ITSE oven perässään kiinni (tai siis varmaan avannut ovea vain sen verran, että se on sitten valunut itsestään kiinni). Siinä vasta etsiminen oli!

   Parvekkeelle ei ole kyllä kukaan jäänyt. Se vasta hätäännyttävää olisi! Huh!

   Saapa nähdä mitä allergiatestistä aikanaan tulee vastaukseksi. Yrttejä ei kumminkaan laiteta kainaloon, se ei selvästikään toimi… Kiitos tsempistä jälleen!

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 14, 2013 @ 7:38 pm

 3. Toivottavasti eläinlääkäristä löytyy keino kutinaan. Ajatella, että sulle on määrätty suihketta kainaloon -vähän ihmisten tapaan; siksi se aine varmasti haiseekin..
  Kaappi on mitä mukavin paikka kissoille. Meidän Robert on tutkinut (valvotusti..) baarikaappia ja nukkunut vaatekaapissa. Ja ihmisistä on aina yhtä epäilyttävää, kun kissoja ei näy missään ja on yht´äkkiä (pahanenteisen) hiljaista.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — huhtikuu 14, 2013 @ 8:29 pm

  • Joo, suihketta olisi pitänyt laittaa…

   Kaappi on! Meillä vaatekaappi on aivan tavallinen nukkumapaikka Figolle. Ja lakanakaappi. Tietääpä ainakin mistä etsiä 😀

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 15, 2013 @ 2:17 pm

 4. Täplikkäät kaapissa :), ootta kyllä aika käteviä 🙂
  Ja joo minkä tahansa jätettävän aineen laittaminen kissalle on kyllä haaste. Ei taida kissan nenuun mikään olla hajutonta ja mautonta ja huomaamatonta 🙂 Joskus toivoisi etteivät olisi aivan niiiiin siisteysintoilijoita 🙂

  kommentti Kirjoittanut Blackie Kahden Naisen Loukussa — huhtikuu 15, 2013 @ 10:49 am

  • Avattiin se kaappi sitä paitsi ihan ite! Se on helppoa! ~Friede ja Figo

   Ei se aineiden laittaminen niin vaikeaa ole, mutta sen pysyminen siellä minne sitä laitettiin on vaikeaa 😀 Siisteysinto, nopeus ja notkeus yhdessä on toivoton tilanne, jos jotakin lääkettä pitäisi saada pysymään kissan ihossa…

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 15, 2013 @ 2:19 pm

 5. Meilläkin on laitettu yrittisuihketta haavoihin. Sitä Cothivetiä. Sen pitäisi estää ettei kissa nuole haavoja. Kuinkas siinä sitten loppupelissä kävikään? Vaikutus oli aivan päinvastainen…

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — huhtikuu 15, 2013 @ 11:08 am

  • Tää ei ollut Cothivetiä vaan Atop7-nimistä ainesta. Frieden ilme oli melkoinen, kun se ensimmäisen kerran maistoi tuota. Oli selvästi älyttömän pahaa, mutta ei vain voinut jättää pesemättäkään… Epäilemme kyllä, että mikä tahansa aine, jonka pitäisi estää kissaa nuolemasta jotakin paikkaa, on koiraihmisten suunnittelemaa 😀

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 15, 2013 @ 2:23 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.