Frieden valtakunta

huhtikuu 23, 2013

Eläinlääkärillä käynti [ihmisen raportit]

Filed under: Palveluskunta, Sairastukset — Friede @ 3:07 pm

No niin, nyt on käyty lääkärillä. Poistettiin hammaskivet (mutta ei niitä reikiintyneitä hampaita, joita on molemmilla!), otettiin Friedeltä allergiatesti ja Figolta pissinäyte. Lisäksi molemmilta otettiin verinäyte kissojen geenitutkimukseen lähetettäväksi.

– Allergiatestin tulos tulee noin kahden viikon päästä, sitten katsotaan mitä seuraa

– Friede sai kortisonivoidetta.

– Figon pississä ei ollut huomautettavaa ja tänä aamuna se jo pissikin paremmin.

– Reikiintyneet hampaat pitäisi poistaa ”kevään aikana”

Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että olen turhautunut ja pettynyt meidän lääkäriin. Vaihtaisin lääkäriä, mutta koko tuon (etenkin Frieden allergia-) sairauskertomushistorian läpikäyminen taas uuden lääkärin kanssa olisi aika nihkeää. Ja jotain jäisi kuitenkin huomaamatta. Turhautumisen syyt on

– Miksei voinut poistaa niitä hampaita samalla? Minä nimenomaan siksi otin paljon asioita samalle kerralle, että EI TARVITSISI käydä  joka helevetin kuukausi ja rauhoittaa noita koko ajan (jos siis ei ole kyse hätätilanteesta)! Ja nyt on siis vissiin toukokuussa tai kesäkuun alussa mentävä taas hammaslääkäriin ja sitten kesä-/heinäkuussa onkin rokotukset (rokotus ja rauhoitus ei mun ymmärrykseni mukaan sovi samalla kerralla tehtäväksi). Siinä paperissa, joka mukaan saatiin, luki että ”kun omistajalta löytyy aikaa” pitäisi tulla poistattamaan niitä hampaita. Kyllä ei ole mun AJASTANI kiinni! On kiinni siitä, että rauhoitus on aina riski, en haluaisi ottaa sitä montaa kertaa vuodessa, Friedellä käy tuo herääminen kerta kerralta vaikeammin, niiden paridynamiikka on sekaisin rauhoituksen jälkeen vaikka kuinka kauan ja yleisesti ottaen eläinlääkärikäynnit stressaa meitä kaikkia, ei yhtään huvita käydä kerran kuussa, jos se olisi vältettävissä. Lisäksi rauhoitukseen liittyvä ravinnottomuus ei tee yhtään hyvää. Harmi(?) että tuo litania alkoi tulla mieleen vasta kotiin tullessa.

– Eläinlääkärillä on kiire. Se on selvä ja ymmärrettävää. Mutta minä haluaisin kysyä kysyttävät asiat häneltä suoraan, enkä eläintenhoitajan kautta.

– Eläintenhoitaja ei tiedä mitään. Siis oikeasti se hoitaja, joka pääasiassa vastaanotossa on, ei tiedä mitään. Se osaa rahastaa, ottaa ajanvarauksen  ja lukea ääneen paperista mitä eläinlääkäri kirjoitti. Kysyt mitä vain, se ei osaa vastata. Osaa kyllä kysyä lääkäriltä, mutta kun tuollainen välikäsien kautta juttelu on hölmöä!  (Tosin, sillä toisella eläinlääkäriasemalla, jota me on käytetty, tämä asia on vielä huonommin. Siellä on pilvin pimein hoitajia, joista yhdenkään en ole huomannut tietävän kissoista juuri mitään ja toisekseen epäilen, että osa niistä on siellä vain näyttämässä hyvältä…)

– Lääkevoiteet. Ymmärrän, että noin paikallisen kutinan takia ei oikein kannata antaa suun kautta kortisonia. En myöskään itse haluaisi syöttää kortisonia kissalle. MUTTA KUN KISSA NUOLEE TURKISTAAN KAIKEN VOITEEN POIS! AINA JA HETI! Lisäksi se nuolee sitä kohtaa puoli tuntia jälkeenpäin. Kai nuo salvat koirilla toimii, mutta ei toimi kissalla. (Tötteröä ei voi Friedelle laittaa, se ei pysy kuin valjaissa ja valjaita ei voi noihin kainaloihin laittaa hankaamaan).

– Yleinen ilmapiiri ja tuen puute. Viime kerralla (siis kun viimeksi käytiin sitä Frieden kutinaa näyttämässä) juteltiin pitkään lääkärin kanssa eri vaihtoehdoista ja muusta asiaan liittyvästä. Viime kerralla kun rauhoitettiin, se ehdotti hammaskiven poistoa samalla. Nyt ei tullut mitään tukea tai tietoa tai mitään. Ystävällinen ihminen kyllä, sinänsä asiakaspalvelussa tms. ei valittamista, mutta olisiko liikaa kysyä ”onko sinulla kysyttävää?”?! OLISI OLLUT! Edit. Lisäys: Ja ”Asiakaspalvelu” käsittää tässä erityisesti kissankäsittelyn, mutta myös yleisen asenteen.

Harmittaa niin että itkettää. Jos asuttaisiin yhtään lähempänä Helsinkiä, käytäisiin Felinassa, siellä on kuulemma hommat toimii ja ihmiset on välittäviä.

Kaverit nukkuu pöhnäänsä pois. Tai Figo kyllä heräsi äsken ihmettelemään kun ulkona tuulee kovaa (voi kun ei vain säikähtäisi nyt mitään!). Friede nukkuu mun sylissä. Jalkeilla ovat olleet molemmat, epävarmasti mutta kuitenkin. Friedellä oli ensin paha olo (mitä ei ole ennen tapahtunut…) ja tietysti pissitkin tuli (mun) housuun (kuten miltei jokaisen rauhoituksen jälkeen), Figolla ei ole ilmennyt ongelmia. Ehkä tämä tästä.

31 kommenttia »

 1. No voi kakka. Ei vaikuta hyvältä toiminnalta. Toivottavasti herääminen sujuu hyvin ja kähinöiltä vältytään!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — huhtikuu 23, 2013 @ 4:25 pm

  • Joo ei. Tosin pitää muistaa, että aiemmin on ollut ihan hyvin tuollakin. Ehkä oli vain huono päivä nyt?

   Herääminen on kyllä mennyt ihan hyvin. Friede nyt on pari kertaa murahtanut Figolle, kun eivät ihan vielä mahdu samaan syliin, mutta se nyt murahtelee muutenkin. Eiköhän se siitä.

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 23, 2013 @ 4:36 pm

 2. Jos et kerro kokemuksiasi Otso-klinikalta, niin suosittelen sitä paikkaa. Omat kisut ainakin ovat saaneet asiantuntevaa palvelua sieltä.

  kommentti Kirjoittanut Lyyti — huhtikuu 23, 2013 @ 4:29 pm

  • Hei vain Lyyti! Ei olla ennen tavattu?

   Otso on meidän toissijainen eläinlääkäriasema (jossa minusta tuntuu, että osa hoitajista on koristeena). Aiemmin käytiin siellä vallan, mutta sitten ”löydettiin” tuo toinen, jossa on käyty vissiin kai vuodesta 2009 pääsääntöisesti… Alunperin mua tökki Otsossa se, että hoitajat ja lääkärit antoi keskenään erilaista tietoa, mutta tietysti se asia on voinut korjaantua tässä vuosien varrella. Mutta jos se tilanne on (kuten välillä on ollutkin), soitan Otsoon aivan huoletta!

   Onkohan kellään tietoa millainen paikka olisi K-S eläinklinikka Palokassa? Siellä on erikoisosaamista kissoihin, vissiinkin?

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — huhtikuu 23, 2013 @ 4:48 pm

 3. ”rokotus ja rauhoitus ei mun ymmärrykseni mukaan sovi samalla kerralla tehtäväksi” Hui, ihan säikähdin! Mitä epäsuotuisia vaikutuksia sillä voi olla, en ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta? Juuri eilen meillä hoidettiin hampit ja rokotukset samaan syssyyn..

  kommentti Kirjoittanut Mau — huhtikuu 23, 2013 @ 5:22 pm

  • Jos ne on tehty yhdessä eikä ongelmia ole tullut, se on sitten ihan ok ja hieno homma! Minä en ole minkäänsortin lääkäri ja sitäpaitsi väärässä sangen usein 😉

   Sellaisen käsityksen vain olen joskus saanut, että ei olisi hyvä tehdä niitä yhdessä, koska nukuttaminen on riski itsessään (vaikkakin aika pieni perusterveellä kissalla) ja rokotus taas vaatii oman osansa sekin.

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 23, 2013 @ 5:38 pm

 4. Olen niin hirveän pahoillani ja kiukkuinen teidän puolesta 😦 Mulla ei ole Palokasta kuin yksi kokemus, Pedon munuaisten vajaatoiminta todettiin siellä. Mutta kaverit käytti siellä kans 2 kissaansa, ymmärsin että ois ollut heidän vakipaikka. No mutta tästä on 17 vuotta. Voisit ainakin soittaa sinne ja kysyä kissa-spesialisaation astetta tai erityisesti kissaan perehtynyttä lekuria. Valitettavasti en tiedä Jyväskylän tilanteesta nyt muuta. Voistko käydä kyselemässä kokemuksia myös jossain kissapalstoilla tai ehkä jos Jklssä on jokin eläinsuojelukeskus, niin olisiko niillä erilaisia kokemuksia tarjota?

  Kuulostaa aikamoisen ikäviltä nuo teidän hoidot 😦

  kommentti Kirjoittanut Zepa — huhtikuu 23, 2013 @ 7:40 pm

  • Kissamaailman keskustelupalstalta jo vähän kurkistelin, mutta ei oikein selvinnyt. Täytyy jatkaa penkomista. Google ei nyt auta, se ohjaa herkästi suomi24:seen tai vastaavaan ja niille tunkioille ei kyllä mennä talikoimaan 😀 Mutta niiden nettisivujen mukaan ainakin tilat on kissaystävälliset, oma odotushuone ja kaikkea! Ja kissoihin erikoistuva/erikoistunut lääkäri ja muutama hoitaja. Iso paikka kyllä, joten voipi olla ettei tuo lääkärin kiireisyys ainakaan paranisi sinne menemällä?

   Mutta joo, ei kyllä nyt ihan mennyt putkeen. Tai kissathan kyllä hoitui aivan yhtä hyvin kuin ennenkin, siitä ei ole yhtäkään pahaa sanaa! Mutta jotain on mennyt vikaan, jos kissat tulee kyllä hoidetuksi hyvin, mutta ihminen on niin tuskastunut että on itku päästä? Siltikin että kyse on ELÄINlääkäristä, jonka homma on hoitaa eläimet kuntoon. Katsotaan nyt se pari viikkoa, kun ilmoittavat siitä allergiatestistä. Ja ehkä tämä tästä helpottaa, voi olla huomenna jo ihan eri mieli.

   Asiasta toiseen: FIGO JUO VETTÄ! ITSENÄISESTI! Se ei ole juonut vettä kupista varmaan vuoteen!

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 23, 2013 @ 8:14 pm

  • Ai joo, sulla on siis ollut peräti kaksi kissaa, joilla on ollut munuaisten vajaatoiminta? Aika hurjaa! Ei kai se nyt kauhean yleistä kissoilla ole? Ja rankkaa ja kurjaa myös, sellainen pitkäaikaissairastaminen ja erikoisruokien ja lääkkeiden kanssa pelaaminen ei ole ollenkaan helppoa kenellekään 😦 Toivottavasti Harmaa sentään säilyy terveenä vanhoille päiville asti!

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 23, 2013 @ 8:51 pm

   • On se yleistä, valitettavasti. Vanhemmilla kissoilla kasvaimet myös.

    kommentti Kirjoittanut Zepa — huhtikuu 23, 2013 @ 9:36 pm

 5. Henna. Hitto, Jyväskylä. Ja äiskä Alkossa. Kerropa kuka sun äiti on, mähän saatan tuntea sen!! zepander gmailissa ois osoite.

  kommentti Kirjoittanut Zepa — huhtikuu 23, 2013 @ 7:42 pm

  • En ole syntyjään jyväskyläläinen, et tunne 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 23, 2013 @ 7:57 pm

 6. Voi ei. Harmittaa kovasti puolestanne! Tsemppiä!

  kommentti Kirjoittanut Bertta & Coco ja emäntä — huhtikuu 23, 2013 @ 8:51 pm

 7. Joo, ei noin. Ei todellakaan noin. Meillä on aikoinaan Börjen miesnappuloiden poiston yhteydessä annettu myös tehosterokotus ( Ei Felinassa ) eikä tuollakaan mitään reaktioita tullut. Oli siellä kunnes heräsi eli katselivat sen kunnon perään, olettaisin. Vähän kuulostaa rahastukselta, mutta voin toki olla täysin väärässäkin. Ja siinä missä hoidetaan eläimiä, pitää sitä palvelijaakin hoitaa. Me no llike. Mur. Toivotaan, että kaverit ei kauheasti nahinoi ja että henkilökunnankin mieli parenee.

  kommentti Kirjoittanut Taru — huhtikuu 23, 2013 @ 9:38 pm

  • No sehän on hyvä, että rokotukset ja rauhoitukset käy yhteen kumminkin! Mutta mulle kyllä ehdoton vaatimus olisi se, että tosiaan seuraavat sen heräämisen siellä, tuo heräily on riittävän jännää ilman ylimääräisiä jännityksiäkin!

   Kyllä se minustakin vähän oudolta nyt vaikutti. Tuon ”kun omistajalta löytyy aikaa” otin kyllä v***uiluna, josta en tykkää tällaisissa tilanteissa lainkaan. Ja joka ei ole minkään yrityksen kannalta hyvä, ruokkivan käden pureminen on tiettävästi havaittu yleismaailmallisesti huonoksi toimintatavaksi. Toivottavasti oli vain huono päivä!

   Karvanaamat on kyllä pirteitä! Figo yllätti eilen juomalla paljon vettä illalla! Friede taas oli illalla NÄLKÄINEN! Eivät myöskään ole toistaiseksi nahistelleet, ja toivottavasti nyt päivän lepäävät kun minä olen poissa. Henkilökunnan mieli on vähän parempi kuin eilen, mutta kaihertaa kyllä vieläkin kuin kivi kengässä.

   Kaikenlaista sitä pitää vastaan tulla!

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 24, 2013 @ 7:15 am

 8. Vaihda Henna lääkäriä. Voihan olla, että sinne vanhaan paikkaan on tullut uutta henkilökuntaa – 09:stä on aikaa. Ja jos suinkin voit, kysele tuttavilta, kuka ell olisi hyvä ja varaa tälle aika. Aina se klinikan koko tai ulkonäkö ei kerro mitään. Minä käytän pääsääntöisesti kunnallista, kun siellä on niin mahtityypit! Hienommalla ja kalliimmalla eläinhoitajat vaihtoivat Ell:n määräämiä ruokia ja onhan tässä näitä kummallisuuksia ollut… (Haru-pieni…)

  Harmittaa ihan teidän puolestanne! Ei ole jatkuva eläinlääkärissä ramppaaminen kivaa!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — huhtikuu 24, 2013 @ 8:29 am

 9. Ja vielä: eläinlääkärissä käynti stressaa eläintä ja myös palveluskuntaa, rakkaista kamuista kun on kyse. Jotain on pielessä, jos palveluskunnalle tulee itku ihan epätoivosta. Eikä ell-käynnit ilmaisia ole, sen tietävät kaikki.

  Paljon tsemppiä ja voimia! Koko karvakamusakki lähettää teille voimakehräyksiä ja – haleja! ❤

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — huhtikuu 24, 2013 @ 8:55 am

  • Eikun siis on me siellä aikaisemmalla asemalla tässä välissäkin pari kertaa käyty. Viime keväänä mm. Figon silmätulehdus ja syksyllä Frieden ensimmäinen pissitulehdus hoidettiin siellä. Ja sitten niitä ruokajuttuja vähän kanssa, kun siellä myytiin sitä Hill´s z/d:tä, jota yhdessä välissä kokeiltiin. Ja siellä on siis kyllä kiva lääkäri, joka käsittelee kissaa ihan hyvin, mutta hoitajat ei tunnu tietävän yhtään sen paremmin mistään mitään… Ja tämä ”entinen” paikka on se ”hienompi ja kalliimpi” kaiken lisäksi… Täytyy kysellä porukalta missä käyvät ja mitä ovat mieltä. Harmi vain etten tunne oikein paljon ihmisiä, ja kissaihmisiä sitäkin vähemmän, mutta eiköhän tuo asia selviä.

   Mietin nyt tämän pari viikkoa (luoja suokoon ettei tule tässä välissä mitään lääkärintarpeita!) kunnes ne allergiatestitulokset tulee. Sitten katson mitä tehdään. Voihan se olla, että nyt vain osui asiat hermoon aivan huolella (se höyhen ja kameli…), eipä tuo nyt aivan ennenkuulumatonta olisi, mutta ei kyllä toista kertaa sovi tuolla tavalla käydä! Kaiken huippu on se, että tämä kyseinen lääkäri on allergioihin ja ihosairauksiin ”erikoistunut” (siis ei virallisesti erikoistunut, mutta hankkinut niistä lisätietoa), ja sen sorttinen erikoistietämys on tässä tapauksessa sangen hyvä juttu. Ja kuten sanottu kissa on aina tullut hoidettua moitteetta ja kissankäsittely on hyvää. Ja ihmisen kanssa toimiminenkin silloin, kun sen kanssa on samassa tilassa.

   Eikä tosiaan ole eläinlääkärissä käynti ilmaista! Ei vaikka olisi vakuutuskin…

   Kiitos voimakehräyksestä ja tsempistä! Voimakehräys on varmaan sitä, mitä Karrkki tekee? 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 24, 2013 @ 3:54 pm

 10. 🙂

  Hankalia juttuja. Mutta ihan varmasti jokin ratkaisu löytyy. Ehkä kannattaa vähän odotella. Ja voihan sitä aina aikuisenystävällisesti ihmetellä ja kertoa ääneen, mikä on mennyt pieleen. Ehkäpä sieltä tullaan vastaan, ymmärretään? Huoli eläinten jaksamisesta pitäisi olla kyllä palveluskunnan ja lääkärikunnan yhteinen juttu.

  Eiku lisätsempit! Kyllä se siitä… (Ja yhä täytyy sanoa, että teidän kissoilla on erinomainen ja huolehtiva palveluskunta)

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — huhtikuu 24, 2013 @ 5:32 pm

  • Kyllä, ratkaisu löytyy kyllä ihan varmasti. Sen ymmärtämisen vuoksi ajattelinkin katsoa nyt millä tavalla ne allergiatestitulokset ilmoitetaan ja jatkohoitoasiat käsitellään. Se selventää arvatenkin jo paljon taas. Paras vissiin rauhoittua ensin itse ja alkaa sitten vasta antamaan rakentavaa palautetta. Yleinen itku ja ulina ei yleensä ole ihan hyvä juttu jos meinaa jatkossakin palvelua jostakin saada (omassa blogissaan taas saa itkeä ja ulista 😛 )…

   Kiitos kiitos, palveluskunta tekee parhaansa 🙂

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 24, 2013 @ 5:55 pm

 11. Voi hitsi mitä touhua. Ja ell-käynnit eivät todellakaan ole mitään halpoja:( Meillä on vaihtoehtona ainoastaan kunnallinen ell-asema, kaksi lääkäriä ja molemmilla omat hoitajat. Meillä ollaan täyspäisiä, niin hoitsut kuin lekuritkin. Ja mieslääkäri on meidän suosikki, kunnan eläinlääkäri siinä samalla. Hoitaa hyötyeläimet ja kissat ja koirat. Ei ole meillä valittamista.
  Tsemppiä teille, noiden juttujen kanssa. Onneksi pissiasiat sentään ovat ok. (Sorry, piti hieman kiireessä kommentoida, toivottavasti ei tullut liian sekavaa.)

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — huhtikuu 25, 2013 @ 8:36 am

  • Onneksi teillä on mennyt hyvin! Paras tosin mennäkin, kun vaihtoehtoja ei ole. Ja olen minäkin nyt jo vähän rauhoittunut…

   Eikä tullut sekava kommentti, hyvin ymmärsi 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 25, 2013 @ 2:05 pm

 12. ”Toinen mielipide” on ihan hyvä ottaa aina välillä, eläinlekureissa kun on montaa tasoa ihan kuin ihmislekureissakin. Ja muuten ulkoloisissa on sellaisia jotka on toisilla oireisia ja toisilla oireettomia, eli vain raapenäyte esim. näyttää onko hilsepunkkia. Eli sori ku jankkaan, mutta oishan se ulkoloisaineella tosi helppo, (valeluliuos niskaan) seuloa loispuoli poiskin. (tosin joutuu samalla siivoamaan myös huushollin perusteellisesti). Mulla ainakin särähti heti kun lekurisi vain katsoi turkkia ja totesi että ei ole ulkoloisia. Raapenäyte pitää olla ja mikroskoopilla katsoa. Vähintään.
  Mutta niiin sinnikkään pitkällä olet jo kaiken kaikkiaan, että varmasti oikea ratkaisu vielä löytyy! Tsemiä täältä sylin täydeltä! (jee, hyvä että pissiasiat on jees-mallilla)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  kommentti Kirjoittanut Blackie Kahden Naisen Loukussa — huhtikuu 25, 2013 @ 11:41 am

  • No, siitä on nyt kahdesti otettu näyte ja katsottu mikroskoopissa. Eikä ole ollut loisiin viittaavaa. Lisäksi ei käy järkeen a) mistä se olisi ulkoloisia saanut, b) mikä loinen elää vain kainalossa ja c) mikä loinen käyttäytyy tuolla tavalla. Tällä hetkellä en usko loisiin. Voin toki olla väärässäkin, mutta näillä tiedoilla en ala loismyrkkyjä noille antamaan. Jos ei tuosta allergiatestistä tule sen parempaa selvyyttä tähän asiaan, aletaan miettiä muuta.

   Ja siis tuota kissaa on katsonut kolme eri eläinkääriä vuoden 2011 jälkeen, jolloin kutina ensimmäisen kerran alkoi, kaksi nimenomaan kutinan takia.

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 25, 2013 @ 2:18 pm

 13. Inhottavaa, kun kaiken lisäksi lääkärikään ei tunnu hyvältä. :/ Harmi, ettei teillä ole lähellä monia, mistä valita. Ja sit tietty vasta kotona tajuaa, mitä kaikkea olisi pitänyt kysyä ja sanoa. Siinä tilanteessa on jännitys päällä ja lääkärikin saattaa tuntua siltä, ettei uskalla kyseenalaistaa sanomisia. Ihan ihmeellistä tuollainen, että ei voi samalla kertaa hoitaa rauhoitusta vaativia toimenpiteitä, kun ilmeisesti mitään lääketieteellisiä esteitä ei ole.

  Pysyisiköhän sellainen puhallettava uimarengasmainen kauluri paremmin? Ne tosin näyttävät olevan aika kalliita ottaen huomioon, ettei sellaiselle välttämättä olekaan käyttöä.

  Hienoa, että Figo juo! Toivottavasti jatkaa samaan malliin.

  kommentti Kirjoittanut Mindy & Susan — huhtikuu 25, 2013 @ 1:54 pm

  • Siis lääkärissä sinänsä ei muuta vikaa ole kuin se, että se olisi voinut käyttää viisi minuuttia aikaa, että olisin saanut kysyä kysyttäväni. Kuten sanoin, se on muuten ihan hyvä lääkäri. Mutta se mua on ihmetyttänyt jo pitkään, että miten ne hoitajat ei kerta kaikkiaan osaa vastata mihinkään ja ovat aika nihkeitä kysymään lääkäriltäkään. Ja se tilanne on kyllä sama vissiin joka paikassa… Ja nuo voiteet nyppii jonkun verran.

   Sellainen uimarengas voisi toimiakin, en vain huomannut eilen Mustista ja Mirristä katsoa. Siellä olen joskus niitä nähnyt. Tai sitten tehdä jonkun paidan hihasta sille pusero (nailonsukkahousu ei toimi, sen tiedän vanhastaan). Ja ei kai sitä nyt koko aikaa tarvitsisi pitääkään, kunhan niin salva ehtii varmasti imeytyä?

   Figo joi eilen kanalientä. Ei ole sekään ennen kelvannut. Meidän poika ❤

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 25, 2013 @ 2:28 pm

 14. No onpas ollut pöljää toimintaa. Meillä eläinlääkärin kanssa on päässyt aina juttusille ja lääkärin kanssa on puhelinkeskustelutkin käyty Heronin suhteen.

  Ja se uimarengashan on tosiaan ainakin meillä ollut aivan loistava ratkaisu 🙂

  kommentti Kirjoittanut Tasha, Adela ja Heron — huhtikuu 25, 2013 @ 9:54 pm

  • Onkin kaamea ajatus, että Heron-paran ongelmat olisi pitänyt hoitaa saamatta kunnollista tukea ja riittävää tietoa!

   Juu, muistin kyllä mainitun Heronin keikkumassa kaapin päällä uimarenkaansa kanssa 😀 Täytyy käydä uudestaan eläinkaupassa katsomassa josko niitä olisi myynnissä.

   kommentti Kirjoittanut Henna — huhtikuu 26, 2013 @ 5:44 am

 15. Psst. Annoimme teille tunnustuksen!

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — huhtikuu 27, 2013 @ 5:06 pm

 16. […] aivan hyvin. Asioitiin peräti kahden eläintenhoitajan kanssa, joista kumpikaan ei ollut se, josta viimeksi oli puhe. Nämä ovat paljon parempia hoitajia, osaavat joskus jopa vastata kun jotakin kysyy. […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Eläinlääkärissä (palveluskunnan raportit) | Frieden valtakunta — Toukokuu 21, 2013 @ 2:53 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.