Frieden valtakunta

25 elokuun, 2013

Viikon virallinen

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Kissapojat @ 5:41 pm

No niin, taas on sunnuntai. Viikon tärkeimmät tulikin jo käsiteltyä. Oli kyllä aika tyhmää, kun taas vietiin Figo eläinlääkärille ja tuotiin pois ihan tokkuraisena! Se on aina aika pelottavaa, kun kaveri ei oikein pysy jaloillaan, sillä on huono olo ja se haisee lääkkeiltä. Nyt se oli kyllä vähän vähemmän tokkurainen kuin on joskus ollut, ilmeisesti oli aika kevyellä kädellä lääkitty.

Kirjattakoon muistiin myös, että ihan parhaalla mahdollisella tavalla sen vessahommat ei käy vieläkään, mutta ainakin se käy siellä. Jopa kolmena eri aikana vuorokaudessa (joka on yksi aika enemmän kuin ennen)! Kerrallaan vähän, mutta se tekee niitä pikkureissuja sitten useamman peräjälkeen. On se nyt käynyt kunnollakin, ihminen ei siis mene ihan hirveän pahasti pitkin seiniä (tällä kertaa…). Mutta se pitää kyllä sanoa, että hyvänen aika miten nälkäinen se on! On sillä ennenkin ollut ohimeneviä aikoja, jolloin se on ollut nälkäinen, mutta tämä on jo uutta! Se pyytää itse ruokaa! Yhtenä iltana se katsoi, että nyt on ruoka-aika (vaikkei ihan vielä ollutkaan), kävi keittiössä, tuli olohuoneeseen, katsoi Hennaa silmiin ja ilmoitti tiukkaan sävyyn että ”MAAAU!” Toisti vielä määräyksensä varmuuden vuoksi! Ja sitten se syö aivan poikkeuksellisen nopeasti. Välillä jopa nopeammin kuin minä, joka sentään olen oikein hyvä ruokailija!

Riehuntahommia se ei kyllä harrasta vielä. Saa nähdä koska alkaa taas vai onko lopettanut vallan! Yhtenä iltana se vähän innostui, kun tarjoiltiin kissanminttua, mutta ihan vähän vain. Muuten se on kissanmintunkin seurauksena vain puskenut ja kehrännyt, muttei ruvennut painiin, vaikka aika usein on ollut tapana painiakin siinä yhteydessä. Ehkä se vielä joskus rupeaa mun kanssa riehumaan?

Mulla itselläni taas on ollut tavallinen viikko. Paitsi että kauhean kova työ on kyllä pitää homma kasassa tällaisina aikoina! Rankkaa tämä hallitseminen joskus.

Loppuun vielä kuva viikon päähenkilöstä. Mitä teille muille kuuluu?

DSC_0001

 

14 kommenttia »

 1. Tsemppiä Figolle (ja Hennalle) – toivottavasti Figon olo pian normalisoituu!
  Friede, kissan työ osaa joskus olla rankkaa – toivottavasti Figo pian riehuu kanssasi 🙂 .

  kommentti Kirjoittanut Sirpa ja Kollo — 25 elokuun, 2013 @ 8:16 pm

  • Kiitos! Mekin toivotaan että tilanne normalisoituu ja Figo ryhtyisi kissaralleihin Frieden kanssa. Ja että Frieden hallitsemistehtävät kävisivät helpommaksi 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 26 elokuun, 2013 @ 2:05 pm

 2. Tsemppiä teille kaikille! Elämä on rankkaa joskus. Toivotaan todella että elämä palaa pian normaaliksi.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 26 elokuun, 2013 @ 9:32 am

 3. Älä huoli, Friede, joskus vaan on sellaisia kausia, että menee vähän hitaammin. Tarttee niinku aikaa. Ei oo hyvä olo tai on muuten outo fiilis. Mä olen ihan varma, että Figolla menee pian tää kausi ohi, ja se on entistä kovemmin mukana leikeissä ja paineissa. Kyllä sekin haluaa, että sun valtakunnassa on kaikki hyvin ❤ ja Figolla oma turvallinen paikka.

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 26 elokuun, 2013 @ 5:25 pm

  • Se myös syö mun ruuat! Äskenkin söi omansa ja toi sievän kuononsa mun kuppiini! Paitsi että se oli possunsydäntä, ei oo mun lempiruokaa kyllä… Mutta johtuukohan tämä äkillinen ruuantarve nyt siitä katraasta? Eikun mikä? Kas… no siitä, mikä laitettiin sen navan tienoille ja minkä piti hormoonit poistaa, vaikka kaikki osaset on paikoillaan?

   Mutta kyllä se varmasti kuntoon tulee. On jo parempi kuin vaikka viime torstaina. Ja nyt on kyllä kuumakin, ja silloin on tapanakin paremmin lepäillä!

   Hyvä poika se Figo on ❤

   kommentti Kirjoittanut Friede — 26 elokuun, 2013 @ 5:48 pm

   • Voipa kyllä hyvinnii johtua siitä katraasta. Ainakin tuo äkillinen ja tuomittava toisen kupille tulo kuulostaa siltä. Annetaan pojulle kuitenkin anteeksi, sillä sellainen katrausjuttu, vaikkakin kemiallinen, voi olla tosi rankka juttu. Noin sisäisesti niinku. Mutta kyllä se tasoittuu ja normalisoituu – ja voihan kaverista löytyä sitten yllättäviä mukavia piirteitäkin!

    kommentti Kirjoittanut Pirjo — 27 elokuun, 2013 @ 8:35 pm

    • Tänään kyllä kostautui se toisen kupille tuppaaminen. Söi naudanlihaa. Oli tullut päivän aikaan monta yööööök ja muuta… Ja pahus sentään, palvelusihminen lähti aamulla ja tuli vasta nyt kotiin… Hitsi!

     Odotetaan innolla mitä piirteitä meidän Figolaisesta vielä paljastuukaan katrausasioiden seurauksena! Mukavia varmasti, se kun on mitä ihanin Figo ❤

     kommentti Kirjoittanut Henna — 28 elokuun, 2013 @ 4:19 pm

 4. Ihana fanikuva ♥.

  Sydämestäni toivon, että Figo tervehtyy kunnolla ja pääsette nauttimaan kissaralleista ja painimatseista. Hyvä ruokahalu kuulostaa lupaavalta. Tähän mennessä teille kummallekaan ei ole tehty sitä varsinaista Kas-juttua? Paitsi se ”napakoru” Figolla.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 27 elokuun, 2013 @ 7:43 pm

  • Friedelle on tehty kas! Tai se on kylläkin tyttö, että virallisesti se on kai ste-alkuinen asia se 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna — 28 elokuun, 2013 @ 4:15 pm

 5. Ups, nyt tuli kardinaalivirhe. Olen niin sokaistunut teidän kissojen kauneudesta/komeudesta, että menee tytöt ja pojat sekaisin 🙂

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 29 elokuun, 2013 @ 12:47 pm

  • Mitäs tuosta! Ei meitä haittaa, tässä huushollissa nuo sukupuoliroolit on paikka paikoin sekaisin muutenkin 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 29 elokuun, 2013 @ 1:57 pm

 6. Ihmeellisiä juttuja teille on taas tapahtunut. Nyt kun vielä hormonihoidettava olisi riehukunnossa. Vaikka kiehnäilykin on ihanaa, silti epäilyttää tuollaiset muutokset. Hyvää vointia koko poppoolle!

  kommentti Kirjoittanut Mindy — 29 elokuun, 2013 @ 1:21 pm

  • Mainittu hormonihoidettava viritteli tänään painin alkua, mutta lopetti, kun Friede huusi rumasti (kuten Frieden tapana on _heti_ jos se jää alakynteen. Yleensä jää.). Kyllä se poika kuntoon tulee!

   Mutta ihmeellisiä asioita on! On tosiaan!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 29 elokuun, 2013 @ 2:04 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.