Frieden valtakunta

29 syyskuun, 2013

Kummia!

Filed under: Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 5:13 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Nyt on taas ollut kummat liikkeellä!  Meillä on taas käynyt NE! Eilen aamuna kävivät. Tällä kertaa tiputtelivat puoli kuudelta aamulla kirjoja kirjahyllystä. Kyllä ei tykätä kun sillä tavalla kolistellaan, sotketaan ja herätetään ihmiset viikonloppuisin, kun me saadaan syyt niskoillemme. Ja sitä paitsi vielä MINÄ nimenomaan olen aina enemmän epäilyksen alainen ja Figo vähemmän. NE onkin olleet viime viikolla oikein erikoisen ahkeria, kun kävivät Triolassakin saattamassa Nilssonin epäillyksi. Täten julkaisemme seuraavan tiedotteen (*kröhöm*):

Me, kissat, olemme syyttömiä. Emme ole sotkeneet, pudottaneet, kolistaneet, helistäneet, rikkoneet tai muuten tärvelleet  irtainta omaisuutta, ruokaa tai mitään muutakaan tavaraa, paitsi niitä, jotka on erityisesti kissoille hankittu. Mikäli joku epäilee väärinkäytöksiä, sopii esittää todistusaineisto kaksiois- ja kolmoistarkastettuna Kissain Tuomioistuimelle, jonka jäseniä ovat kaikki kissat, jotta mainittu Tuomioistuin voi päättää syyllisyydestä ja mahdollisista seuraamuksista. Valitusoikeutta ei ole, ellei uusia todisteita esitetä. Uusien todistusaineistojen kanssa toimitaan kuten alkuperäistenkin todisteiden.

Sunnuntaina, 29.9.2013.

Friede ja Figo 

No niin, se asia on nyt kunnossa. Mutta ei loppuneet outoudet siihen! Figolla oli huolettava tilanne tänä aamuna, kun ihminen ensin lotrasi vesien kanssa ja siten kylppärissä oli Tilanne:

DSC_0005

Tuolla on nyt jotakin omituista!

DSC_0001

DSC_0002Kyllä on villasukkia ja lapasia siinä! Ne on märkiä ja haisevat jollekin, jonka nimi on Lammas.

DSC_0003Epäilyttää sellainen. Miksi on kasteltu villasukat ja laitettu niihin Lammas-hajuja?

Ihminen selitti, että ne on pesty, peseminen kastelee ja villa tuoksahtaa märkänä lampaalle. Figo on edelleen hieman epäileväinen, se arvelee tulevatko sen rakkaat villasukat kuntoon enää koskaan! Ihmisen mukaan tulevat, mutta luottaisiko tuohon?

Niin että kaikenlaista on ollut meillä. Terveys, iloisuus, ihanuus ja mahdottomuus on kyllä jatkunut vielä tälläkin viikolla, että sikäli tilanne on kunnossa!

DSC_0006

Paras vain levätä näin raskaan viikonlopun päätteeksi! Kohta on ruoka-aikakin, keittiöstä tulee paistetun kanan tuoksua!

Kai teillä muilla sentään on ollut rauhallisempaa?

27 kommenttia »

 1. Teillä on sitten kynsienterottelutauko..?
  Mutta mitä ihmettä ne on ne NE ?
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  kommentti Kirjoittanut Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta — 29 syyskuun, 2013 @ 5:21 pm

  • Ei kun ei tuosa meidän kaikki villasukat ole, ei läheskään. Ei ole tarvinnut pitää taukoa 😉

   NE on sellaisia olentoja, jotka käyvät sotkemassa ja tärvelemässä paikkoja, ja vierittävät syyn Viattomien Kissojen niskoille! Kukaan ei näe NIITÄ koskaan, mutta kumminkin NE käyvät tekemässä rottuuksia! Yleensä tulevat Tuolta ja menevät Tuonne.

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 29 syyskuun, 2013 @ 5:31 pm

 2. Yksi Niistä on käynyt täällä yöllä.
  Juu-u! Mamma oli ostanut ruusuja ja Ne oli katkoneet niitä poikki. Tuosta vaan nupun alta poikkikatki. Mamma jupisi jotain Momosta ja Leosta ja samankaltaisuudesta, mutta ei täällä sennimistä asu kuin Momo. Onkohan se Momo Niitä? Kissain Tuomioistuin voi todistaa, etten se ollut minä. Enkä myöskään maistellut verhoja. Enkä aamuyöstä kilisytellyt sälekaihtimia.
  ~Leo~

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 29 syyskuun, 2013 @ 6:46 pm

  • Teilläkin! Kyllä NE ovat totisesti olleet ahkeria ja kaikkialla tällä viikolla! Mutta olisiko Momo ollutkin joku aiempi kissa, joka on myös joutunut NIIDEN kiusaamaksi? Joka tapauksessa on mahtavaa, että teilläkin on monta kissaa, on hyvä Tuomioistuin! Syytön Leo! *purrrr, purrrr*

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 29 syyskuun, 2013 @ 6:55 pm

 3. Ei ole totta, Ne on meilläkin tiputellut kirjoja! §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ <—-.Ja siinä Nilssonin signeeraus teidän manifestiin, Viaton Kissa kun on!

  Toivotamme teille tipurikasta viikkoa, olkoon lammashajut kurissa, NE kanssa ja muistakaa olla tosi mahdottomia!

  kommentti Kirjoittanut Taru — 29 syyskuun, 2013 @ 6:51 pm

  • Teilläkin! Kyllä tosiaan alkaa huolestuttaa! Millainen liiga Niitä voi olla? Te ja Pirjon väki asutte kaukana toisistanne ja me vielä kolmannessa paikassa! Ei ne voi samat olla joka paikassa, on oltava monet porukat! Menee mahdottomaksi tämä…

   Tipurikasta ja mahdotonta viikkoa teillekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 29 syyskuun, 2013 @ 6:58 pm

 4. No, saitteko maistaa sukkamehuvettä? Mie olisin kyllä maistanut, ja paljon!

  Ehkä teijän olis hyvä kutsua manaaja paikalle, mun mielest tuossa tavaroiden viskelyssä on kyseessä selvä poltterkaitsu.

  kommentti Kirjoittanut Harmaa — 29 syyskuun, 2013 @ 6:56 pm

  • Ei maistettu, kun siinä isommassa määrässä vettä oli Pesuaine ja Lammas-haju ja sen jälkeen vaan Lammas-haju ja sukista lähtenyt Väri. Näytti ja haisi pahalta.

   Voi olla poltterkaitsukin. Mistä saa manaajia?

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 29 syyskuun, 2013 @ 7:00 pm

   • En tiiä! Ihminen joskus manailee, mutta se ei oo varmaan sama asia? Kattokaa elokuvista, niissä on joskus manaajia. Varmaanki selviää sitä kautta!

    kommentti Kirjoittanut Harmaa — 1 lokakuun, 2013 @ 9:56 am

    • Ei taida ihmisen omat manaamiset auttaa… Ja tollaiset manaamiselokuvat kuulostaa sellaisilta, että mun on katsottava niitä miesihmisen kanssa. Figo ja Henna saa pahoja unia ja ahdistusta, eivätkä uskalla sen jälkeen enää ikinä mitään!

     kommentti Kirjoittanut Friede — 1 lokakuun, 2013 @ 3:22 pm

 5. Tällainen trilleri ja vielä ennen nukkumaanmenoaikaa! Kyllä meitä nyt vähän jännittää. Mitä kaikkea voikaan tapahtua ja kukaan ei tiedä minne NE iskee seuraavan kerran. Hui. Tiedote on erinomaista laatua!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 29 syyskuun, 2013 @ 8:10 pm

  • Joo, ei voi koskaan tietää mitä seuraavaksi! Mutta se sentään on hyvä, että NE ei tähän mennessä ole vahingoittaneet eläviä olentoja! Mutta kyllähän jännitysnäytelmät vähän pahasta on ennen nukkumaanmenoa.

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 29 syyskuun, 2013 @ 8:24 pm

 6. Huh huh, olen samaa mieltä Mamma N kanssa, että hirmuinen trilleri ja juuri ennen nukkumaan menoa!

  Meillä NE ovat käyneet vallan mahdottomiksi. Eräänä päivänä löysin lattialta Sulon vierestä paprikan. NE jopa olivat tahrineet minikissan tassut hennon oranssin sävyisiksi, jotta sitä syytettäisiin paprikavarkaudesta. ssulåÅ -Sulokin allekirjoitti teidän tiedotteen. Toivottavasti kiltit kissat saavat nyt nukkua yö- ja päiväunensa rauhassa ja muunlaisia, kuin kilttejä kissoja ei ole olemassakaan (sen tietävät kaikki kissat).

  Ihana kaverikuva Friedestä ja Figosta ♥.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 29 syyskuun, 2013 @ 8:26 pm

  • Toivottavasti ette nähneet pahoja unia sellaisen trillerin jälkeen!

   Mutta teillähän NE röyhkeitä ovat, kun aivan tahrivat kissankin! Kerrassaan pöyristyttävää!

   ssulåÅ:n nimikirjoitus huomioitu 😉

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 30 syyskuun, 2013 @ 2:29 pm

 7. Asiaa! Viralliselle tiedotteelle oli ilmiselvästi tilaus ja oikea hetki antaa se. Älkää kantako huolta villasukkien tämänhetkisestä tilasta. Ne tulevat kuntoon.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 30 syyskuun, 2013 @ 7:45 am

  • Vielä olivat aamullakin märät! Alkaa huolettaa. Ihminen on kyllä luottavainen, on vissiin kastellut sukkansa ennenkin?

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 30 syyskuun, 2013 @ 2:30 pm

 8. Kumma juttu – aina epäjärjestys laitetaan kissan syyksi. 😉

  Meidän pihalla kolistelee siili – siili oli kaatanut maassa olleen lyhdyn. 😉 Mun naru ei ulotu pihalla lyhdylle asti niin siilin syy, että lyhty oli nurin. 😀

  kommentti Kirjoittanut Kollo — 30 syyskuun, 2013 @ 7:54 am

  • Siili on kuulemma kiva vieras, ainakin ihmisten mielestä. Me ei olla koskaan nähty sellaista! Mutta ei senkään tarvitsisi asioita kaataa.

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 30 syyskuun, 2013 @ 2:31 pm

 9. Onneksi kissojen tuomioistuin kuitenkin pitää teidän väärinkohdeltujen puolia!

  kommentti Kirjoittanut Mirene — 30 syyskuun, 2013 @ 9:10 pm

  • Todellakin! Ilman toimivaa oikeuskäytäntöä Viattomat Kissat olisivat aivan lainsuojattomia!

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2013 @ 1:48 pm

 10. Meillä kävi ennen harva se päivä Niitä, niin että mamma aivan hermostui. Usein se epäili mua, mutta onneksi ei löytynyt tarpeeksi todistusaineistoa. Siltä varalta, että Ne alkaa riehua taas täälläkin, mä haluan myös allekirjoittaa tiedotteen.

  kommentti Kirjoittanut Minni — 30 syyskuun, 2013 @ 10:53 pm

  • Kyllä kannattaa pitää varansa! Allekirjoitus huomioitu! Vaikka miten nyt sua kukaan voi epäillä? Niin kilttiä tyttöä?

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2013 @ 1:49 pm

 11. Mikä siinä on, ettei ikinä uskota, että ne on ne eikä kissat!

  kommentti Kirjoittanut mama — 5 lokakuun, 2013 @ 4:40 pm

  • Niin just!

   Ja hei vain, ei olla tavattu ennen! Tervetuloa toistekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 5 lokakuun, 2013 @ 6:16 pm

 12. NE ovat käyneet meilläkin, Sohvan ovat repineet aivan riekaleiksi ja kissanhiekkaa ja kakkipökäleitä levittelevät öisin minne sattuu. Kerran NE kaatoivat ,melkein patsaan ikkunasta läpi!

  Se lampaan haju vasta onkin mielenkiintoinen löyhkä, vetää osittain kovasti puoleensa.

  kommentti Kirjoittanut Tasha, Adela ja Heron — 6 lokakuun, 2013 @ 5:22 pm

  • Kyllä NE on tosiaan olleet hyvin ahkeria! Me ei olla ajateltukaan, että NE levittelisi kissanhiekkaa, vaikka meillä sitäkin on kyllä kaikkialla. Ja sohvassakin on kyllä kynnenjälkiä. Niin se on, NE sen tekee!

   kommentti Kirjoittanut Friede ja Figo — 6 lokakuun, 2013 @ 5:33 pm

 13. […] on taas kerran sunnuntai. Tällä viikolla meillä onkin ollut kaikenlaista. On käynyt vieraita! NE tosin kävivät vain kerran kaatamassa tuollaisen kynttilän, jonka juurella on tammenterhoja ja […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Vieraita | Frieden valtakunta — 6 lokakuun, 2013 @ 5:46 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.