Frieden valtakunta

23 helmikuun, 2014

Tavisviikko

Filed under: Valtakunta — Kissapojat @ 6:20 pm

Hei vain, se on sunnutai taas. Ihan tavallinen viikko oli tämäkin. Ihminen käyttäytyi ihmiseksi ihan hyvin, parina päivänä vain oli hetken aikaa poissa. Ja eilen oli kanssa, päivän välipala myöhästyi. Mutta niistä selvittiin kyllä.

Sellaista asiaa on kyllä, että me on saatu prenikoita ja haasteita kovasti! Ensin TrioMiuMaun ja Nilssonin ihminen Taru antoi yhden haasteen, ja sitten Me Like Just Kittying -blogista toisen! Molempiin vastataan kyllä, mutta ei juuri nyt. Siihen on syynä se, että Tarun haaste vaatii pitkällistä mietintää meidän rajoittuneelta ihmiseltä, ja tänään on vikaa joko meidän nettiyhteydessä tai sittne wordpressissä, ei tiedetä kummassa. Tahmea on ja huono käyttää. Ei voi pitkällisiä asioita kirjoittaa. Mutta molempiin kyllä vastataan, tämä on lupaus!

Mutta tosiaan koska nyt tämä kirjoittaminen on perin tahmeaa ja hankalaa, niin laitetaa nvain kuvia taas. Ne kyllä kertovatkin riittävästi. Paitsi ei sitä, että me on oltu kuulemma taas mahdottomiakin. Viimeksi tänään tuo ihminen oli sitä mieltä, että mun ei pitäisi huutaa niin rumasti, kun ei kerran ole mikään hätä, ja toisaalta ettei Figon välttämättä tarvitsisi mun takajalkoja näykkiä ja erityisesti mua huudattaa. Mutta joka tapauksessa se kiusaa mua. Ei sais ikiusata. En minäkään kiusaa sitä juuri koskaan. Joskus vain vähän.

Niin ja sitten on vielä sellainen juttu, että meidän ihminen kyllä käyttäytyi huonosti tänään! Kehtasi nauraa mulle! Olin parvekkeella, ja siellä oli jotakin roskaa ja vettä, kun oli satanut lunta ja vettä ja kaikkea. Mun piti tietysti sitten kovasti ravistella tassuja aina joka askeleella. Tuo katseli sitä, ja nauroi, että näyttää hassulta, kun kissa ravistaa aina sitä tassua, joka ei juuri sillä hetkellä kosketa maata. Lopulta sitten hyppäsin isomman märän kohdan yli, ja ilmassa ravistin molempia etutassuja yhtä aikaa. Se oli oikein erityishauskan näköistä tuon mielestä. Puhuis vaan omasta puolestaan, kukahan se meillä hassulta näyttää…

Mutta nyt niitä kuvia!

DSC_0003

Figo tykkää nukkua pää lytyssä. En tiedä miksi, luulisi olevan hankalaa. 

DSC_0008Vaikka sama se, jos kerran hyvin nukuttaa kuitenkin.

DSC_0013Patterille mahtuu kyllä väljemminkin, ei ole pakko olla tuolleen lytyssä toisiaan vasten. Vähän kovahan tämä on, mutta ihan kelpo paikka noin muuten. 

DSC_0014Viikon tassut. Figon takatassut. Herkät. Ihmisen mielestä on ihastuttavaa, kun ne haristuvat niin helposti! (Ja mitähän se itse tykkäisi, jos joku kävisi sen varpaita nyppimässä…) Noilla tassuilla saa kuitenkin hyvät lähtövauhdit ja niillä saa tehtyä hirmuisia hyppyjä!

Sellaista meillä tällä kertaa! Mitä teille muille kuuluu? Onko oltu kissoiksi?

14 kommenttia »

 1. Helmi on ollut kissoiksi, ja minäkin kovasti yritän!

  Muistikirjat blogissa puhuin jonottamisesta, mutta patterijonoa en kyllä ennen ole nähnyt 🙂

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 23 helmikuun, 2014 @ 6:50 pm

  • Meillä taas patterijonoja muodostuu päivittäin näin kylminä vuodenaikoina! Vähän pehmeämpi ja leveämpi se saisi olla tuo, mutta niillä täytyy pärjätä mitä on.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 helmikuun, 2014 @ 6:56 pm

 2. Ai kun on ihana naama lytyssä -kuva!! Tuota voisi tuijotella kauemminkin, tulee kyllä hyvälle tuulelle. Anteeksi, kauniit kissat ja erityisesti komea Figo! 😍😺 jos ihan vähän saisi ihminenkin välillä nauraa teille… Ei me pahalla, silleen hyväntahtoisesti vain 🙂

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 23 helmikuun, 2014 @ 8:06 pm

  • Se on jännä tuo Figo, se nukkuu oikein erityisen usein naama lytyssä! Monesti vielä niin, että Friede istuu tuossa, ja Figo ruttaa naamansa sen rintaa vasten. Suloiselta se kyllä näyttää, mutta se vain ihmetyttää miten se henkeä saa, kun välillä on koko pää korvia myöten piilossa! Harrastaako teidän kollit lyttynaamanukkumista? Leo ja Jaakko?

   Voi vähän hyväntahtoisesti hymähdellä 💗

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 23 helmikuun, 2014 @ 8:18 pm

   • Eivät oikeastaan nuku noin… Enemmän pää toisen selän päällä, limittäin. Tuo on kyllä suloinen ja varmasti ekstraturvallinen nukkutapa!

    kommentti Kirjoittanut Pirjo — 23 helmikuun, 2014 @ 9:18 pm

    • Päällekkäisyyttä on meillä myös. Mutta aika usein ne ainakin aloittavat tuolla lyttytavalla. Turvalliselta se varmasti tuntuu. Kukapa meistä ei joskus olisi halunnut vetää peittoa pään yli ja jäädä sinne? 😉

     kommentti Kirjoittanut Henna — 23 helmikuun, 2014 @ 9:26 pm

 3. Ihme jutuille ne kaksijalkaiset joskus nauraa, kattois vaan ite peiliin. Teillä on ihanan lämmintä, kun on päätä, peffaa ja patteria, johon nojata. Mäkin vihdoin löysin lämpimän paikan viltin alta enkä siks ole ehtinyt syömään iltapalaa.

  kommentti Kirjoittanut Mindy — 23 helmikuun, 2014 @ 8:35 pm

  • Meillä ollaan filtin alla päivittäin! Ainakin Figo näin talvisin! Mutta ruoka-ajoista kannattaa pitää kiinni ettei hupene. Se olisi kamala kohtalo kissalle.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 helmikuun, 2014 @ 8:46 pm

 4. Oh, ihanat kuvat ♥. Todella suloista, että Figo tulee tiukasti kiinni nukkumaan. Piitkät varpaat ovat myös ihanat (99,9 % kissasta taitaa olla ihanaa).

  Meilläkin kattilat ovat intoutuneet nukkumaan ihan lähekkäin; olen siitä tosi iloinen 🙂

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 23 helmikuun, 2014 @ 8:58 pm

  • Onnea lähikissoista! Suloisia ovat kun keräytyvät yhteen levolle!

   Ja juu, koko kissa on ihana. Kaikkinensa ja kokonaan!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 helmikuun, 2014 @ 9:04 pm

 5. Ihmiset ovat joskus niin rajoittuneita että! Ja niillä ei ole minkäänmoista hienotunteisuutta. (Mutta asian kanssa on vain elettävä.)
  Olette kyllä superihania ♥

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 23 helmikuun, 2014 @ 9:09 pm

  • Kiitos! Myrskykin on ihana! Tai siis tietysti kulmakunnan komein kolli! ♥

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 helmikuun, 2014 @ 9:13 pm

 6. Ensimmäinen ♥ ja viimeinen kuva ♥ No words

  Meidän toiselle kissalle kuului karkutarina, josta enemmän blogistamme =)

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 1 maaliskuun, 2014 @ 1:50 am

  • Kiitoksia!

   Teidän kauhutarina olikin kyllä sellaista laatua, että meidän ihminen ei ehkä olisi kestänyt. Hyvä että tarinalla oli kuitenkin onnellinen päätös! Toivottavasti ei toistu!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 maaliskuun, 2014 @ 8:03 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.