Frieden valtakunta

14 syyskuun, 2014

Viikon virallinen

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 3:36 pm

Hyvää sunnuntaita taas kaikille!

Tällä viikolla on sellaista että Figon varpaisiin laitettavat tipat ovat auttaneet hyvin, eikä tulehdusta enää ole, mutta silti se sai vielä pilleriantibiootinkin. Niitä pitää syödä vielä kauan. Jostain syystä se kyllä nyppii niitä tassujansa edelleenkin, vaikka mitään erikoista niissä ei näy, tippoja vieläkin tiputellaan iltaisin ja pillereitä syödään. Pah. Ihminen sanoi, että pitää seurata tilannetta.

Sitten on sellaista, että on paistanut aurinko. Siitä täytyy nyt aikalailla nauttia, kun kohta se ei enää paista pitkään aikaan! Parvekkeen pöydällä on ihan hyvä.

Aurinkokylpy

Aurinkokylpy

Varsinainen erikoisuus on kuitenkin se, että perjantaina me oltiin ihminen, Figo ja minä makuuhuoneessa, kun kuului tömähdys ulko-oven takaa. Meidän makuuhuoneen ikkunasta melkein näkee ulko-oven, ja siinä on välissä sellainen kaide, joka näkyy ikkunasta hyvin. Ihminen katsoi ulos, ja mitä se näki!

Vieras kissa katsoi meille sisälle! (Pahoittelut kuvanlaadusta, ei tule hyvää kun ikkunan läpi viistoon pitää ottaa äkkiä!)

Vieras kissa katsoi meille sisälle! (Pahoittelut kuvanlaadusta, ei tule hyvää kun ikkunan läpi viistoon pitää äkkiä ottaa !)

Sitten se hyppäsi alas ja lähti pois. Ihminen on kuulemma nähnyt tuon kaverin ennenkin tuolla ulkona. Ja meillähän on käynyt Leijona oven takana aiemminkin, että ehkä se oli tämä?

Tämän lisäksi tipu-tv on ollut aktiivinen ja kärpäsenpyydystystäkin on ollut useampana iltana. Niin että tässä on oltu oikeastaan aika kiireisiä tällä viikolla!

Koko aikaa ei kuitenkaan ole riehuttu ja pyydystetty. On myös pohdittu ja patsasteltu!

Koko aikaa ei kuitenkaan ole riehuttu ja pyydystetty. On myös pohdittu ja patsasteltu!

Niin että sellaista meillä. Mitä muille kuuluu?

Advertisement

19 kommenttia »

 1. Toivottavasti mielenkiinto varpaita kohtaan loppuu ja kutinat sun muut häipyvät lääkityksen turvin. Teille olisi sinne näköjään vähän tunku. Ei ihme!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 14 syyskuun, 2014 @ 5:49 pm

  • Kyllä sitä saisi kissalla muuta harrastusta olla kuin varpaiden nyppiminen, sanoi meidän ihminen.

   Mutta että tunkua meille! Aika erikoista sanon minä. Ihan ok paikka tämä on, mutta ei nyt niin että ovella kannattaisi jonottaa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 syyskuun, 2014 @ 5:52 pm

 2. Hyvä, että tulehdus on lähtenyt ja toivottavasti myös pysyy poissa. Tieto teidän henkilökunnan huolehtivaisuudesta on levinnyt kissapiireissä, koska ikkunan takana koputellaan ja uusi asukas haluaisi tulla 🙂

  Kattiloilla on ollut jännää, kun me oltiin minilomalla ja Naapuri kävi ruokkimassa niitä (aika reilusti ruokkikin ;)).

  Tänään luin Kynsilaukkaajien Maman menehtymisestä ja tuntuu niin surulliselta, vaikka ”vaan” blogituttuja oltiin.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 14 syyskuun, 2014 @ 6:48 pm

  • Niimmutta ei meille voi tulla vieraita kissoja, kun tulee rajariitoja sitten! Teillä on sitten hyvä Naapuri, kun ruokkii reilusti 😉 ~Friede ja Figo

   Kynsilaukkaajien Maman tapaus oli kyllä surullinen. Blogi-ihmisiin kiintyy omituisella tavalla, vaikka eivät henkilökohtaisia tuttuja olekaan. Kyllä ne tapaukset pysäyttää. ~Henna

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 14 syyskuun, 2014 @ 7:17 pm

 3. Onpas teillä tosiaan ollut kiireistä :-o, aurinkoa, tipuja ja vieraileva kissakin! Hienoa nuo jo parempaan päin menossa olevat tassu-uutiset, hyvä juttu!

  Me ollaan taas autoiltu, aika sutjakkaasti jo menee. Ekohiekkistä käytetään, mutta purua lentää mikrohiekkaan verrattuna paljon lattialle. Emäntä koettaa harjata meidän hampaita pumpulipuikolla, mutta Pipsu nipistää suun kiinni, ei oikein tykkää. Tänään oli taas broileripäivä, se on erityisen mukavaa!
  – Pipsu ja Miiru –

  kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — 14 syyskuun, 2014 @ 7:04 pm

  • Meillä ei ole ikinä edes yritetty harjata hampaita muuta kuin ulkopinnoilta! Ei varmaan annattaisi sisäpinnoilta, johan se osuu herkästi kurkkuunkin ja vaikka mitä!

   Onko se lakkouhka teillä väistynyt? Ruoka-asiat vissiin ainakin on nyt kunnossa, kun Broileria on tarjoiltu!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 syyskuun, 2014 @ 7:19 pm

   • Emäntä tuntuu tällä hetkellä päätyvän siihen, että eletään nyt kahden hiekkiksen elämää, ei siis luovuta vielä mikrohiekasta. Jos me hyväksyttäisiin umpinainen puuhiekkavessa, se vähentäisi lattiapuruja. Semmoinen ehkä hankitaan kokeiltavaksi syksyn mittaan – meillä vaan alkaa olla jo aikamoinen kokoelma erilaisia hiekkiksiä, niin emäntä ei ihan innosta hihku kokeilla taas uutta. Tää mahdollinen siirtymä on varmaan koko loppuvuoden projekti. – Mutta automatkoille kuulemma vain mikrohiekka-astia, sanoi emäntä.

    kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — 14 syyskuun, 2014 @ 8:03 pm

 4. Toivotaan pikaista tassutervehdystä!
  Tästä muuten puuttuu tassut tästä postauksesta 🙂 Ollaan totuttu tiättyyn tasoon, ja saavutetuista eduista ei luovuttais 🙂

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 14 syyskuun, 2014 @ 9:54 pm

  • Joo, niin puuttuu tassut. Tuossa aurinkokylpykuvassakin ovat epätarkat. Täytyy taas ensikerralla tassutella! 😉

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 syyskuun, 2014 @ 5:01 am

 5. Mul on sama fiilis, että oon ihan terve kissa ja aina vaan sitä lääkettä. Jotain on väärin. Meinasinkin jo eilen näyttää ihmiselle, kuka on pomo ja kuka syö lääkkeen, mut yllättäen jouduinkin pyyhekääröön ja loput tiiätte. Oon sittemmin ottanut taaas nätisti. ( Ihminen lisää: Oon melko varma että Harmaan elimistö tietää jo toipuvansa eikä haluis lääkettä siksi. Mutta Kun lekuri on määrännyt vielä HIRVEÄN pitkän kuurin… Eipä tee mieli heti lopetella. )

  kommentti Kirjoittanut Harmaa — 14 syyskuun, 2014 @ 10:31 pm

  • Figokaan ei ole nyt syönyt antibioottejansa niin kiltisti kuin viimeksi. Pyyhekääröjä meillä ei harrasteta vieläkään, mutta vastaavasti kuitenkin on pillerit joutuneet kiss-parkaan 😦 Niin että tsemppiä Harmaa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 syyskuun, 2014 @ 5:03 am

 6. Ooh! Vieras kissa, pyrki kylään. No jopas jotakin. Tätä kannattaa pohdiskella ja patsastella ihan urakalla

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 15 syyskuun, 2014 @ 7:04 am

  • Kyllä sitä piti pohtia kovasti!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 syyskuun, 2014 @ 2:47 pm

 7. Vautsi, vieras kissa! Meilläkin käy välillä, sekin on mustavalkoinen.

  kommentti Kirjoittanut Kajsa & Devi — 15 syyskuun, 2014 @ 7:17 am

  • Onkohan se musta-valkoisilla oikein tapana?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 syyskuun, 2014 @ 2:47 pm

 8. Komea viiksi-Vallu (viiksi-Valpuri??) teillä kyläilemässä! Mahtaa olla hämmästynyt! Vai ehkä teillä ollaan ihmeissään?

  Hyvä, jos varpaat näyttävät jo paremmilta. Meillä on taas hambilääkäriin meno edessä – tällä kertaa Karrkki. Ja Jaakolle tilataan aika hammaskiven poistoon, kunhan saadaan ensin Karrkki-kolli hoidettua. Kyllä elämä on yhtä hammasrallia…

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 15 syyskuun, 2014 @ 3:58 pm

  • Voimia hammaslääkäriin joutujille! On siinä kestämistä! Hammasrallia on, mutta ei kyllä kahta veisi yhdellä kertaakaan. Ja pitäähän ne hoitaa! Meillä ei ole kyllä harjattu Frieden hampaita taas… Kyllä pitäisi!

   Vallu tai Valpuri oli komea taikka kaunis. Kuva ei nyt tietysti tee oikeutta, mutta ilo silmälle oli! Kyllä saa käydä kurkistelemassa toistekin, kunhan ei tosiaan aiheuta rajaselkkauksia tai rupea tappelemaan!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 15 syyskuun, 2014 @ 4:20 pm

 9. Ihana aurinkokuva muuten 💗😻💗

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 15 syyskuun, 2014 @ 3:59 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.