Frieden valtakunta

19 lokakuun, 2014

Sunnuntai, taas

Filed under: Valtakunta — Friede @ 4:46 pm

Hyvää sunnuntaita jälleen kaikille!

Tälläkään viikolla ei oikein ole mitään erikoista. Ihminen on käyttäytynyt ihmiseksi ihan hyvin, ruoka-ajoissa ei ole ollut viiveitä ja ateriakokokin on ollut kohtuullinen, vaikka se kyllä vähän yritti väittää, että minä olen pullea taas. En kyllä ole. Saattaa kuitenkin olla, että se on vaivihkaa vähän pienentänyt mun ateriaa. Niinkuin en muka huomaisi!

Se on kuitenkin huonoa, että ulos on laitettu kylmää! Tai ei tänään niinkään, tänään on satanut vettä, mutta viikolla oli! Ei ole hyvä jos ulkoilma ravistuttaa korvia! Figon korvia ei ravisteluta, mutta mun korvia kyllä. Toisaalta kylmä tietää sitä, että patterit on lämpimät, ja niiden päällä on kissalla hyvä. Vaikka sellainen patteripeti meiltä aina vain puuttuu, vaikka yli 7 vuotta olen sellaista ollut vailla. Täytyy vissiin ottaa oikein tiukasti asialistalle se juttu, saatiinhan me viimein se robokalakin, kun oikein neuvoteltiin! Tuo patterikin on kuitenkin vähän pieni meille kahdelle.

Figo tuli lähelle. Tilaa olisi ollut muuallakin.

Figo tuli lähelle. Tilaa olisi ollut muuallakin. Yngh.

No ei mua oikeasti niin haittaa vaikka Figo on likikin. Paitsi sylissä joskus haittaa, mutta silloin ihminen ilmoittaa, että mahtuu siihen kaksikin. Joskus mahtuu, joskus ei, mutta ihmisellä on kai valta päättää omasta sylistään, kun se on ihmisessä kiinni kuitenkin. Eikä mua nyt tällä viikolla ole kauheasti haitannut, vaikka Figo on jonkun verran kiusannutkin mua. Maltillisesti vain olen ilmoitellut vastalauseitani.

Että sellaista tällä kertaa. Tassukuvaa ei nyt ole, anteeksi vain, mutta luvataan että ensi viikolla taas on. Sillä välin voitte vilkaista Myrskyn etäpikkusiskon varpaita, jotka on vallan viehättävät kissanpennun tassut vaaleanpunaisilla pohjallisilla. Taikka sitten Cocon vastanimettyjen lapsukaisten tassuja, esimerkiksi tässä postauksessa, jossa pieni ihan esittelee tassuansa!

Mitä teille muille kuuluu?

16 kommenttia »

 1. Liki on hyvä olla 💗 Meillä on oltu jostain syystä kovasti sylissä ja läsnä. Karrkki mussuttaa, Jaakko hyrisee ja Leo tulee säännöllisesti mahan päälle päikkäreillä. Ehkä ne on tyytyväisiä?

  Tällä viikolla lomaillaan pikkuisen. Tarkoituksena olisi käydä kassikohvik Nurrissa, jos sinne pääsee ilman ajanvarausta. Jännää! 😉

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 19 lokakuun, 2014 @ 5:33 pm

  • Kollit kuulostaa hyvin tyytyväisiltä! Siinä varmasti tietää lepäävänsä kissan kanssa, kun Leo on vatsan päällä ja toiset sitten muuten vain liki 😻 Oi onnea ja hyrinää, liki on tosiaan hyvä 😻

   Mukavaa lomaa, ja toivottavasti pääsette käymään Kassikohvik Nurrissa 😸 Näinä aikoina ”kaikki” on käyneet sellaisissa paikoissa, paitsi me!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 19 lokakuun, 2014 @ 5:52 pm

 2. Hih, mainio kuva teistä 😀

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 19 lokakuun, 2014 @ 8:11 pm

  • Kiitos 🙂 Figolla on tapana tulla pää edeltä viereen.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 lokakuun, 2014 @ 8:19 pm

 3. Te ootte niin pupusia, kun haluutte olla lähekkäin tollai vapaaehtoisesti. Me ei olla, paitsi jos Miiru haluu, et pesen sen korvat ja niskan. Ei silti, ollaan ihan hyvissä väleissä, mut me tarvitaan ”omaa tilaa”, sanoo emäntä. Meillä on ollut kovin ailahtelevat ruoka-ajat viime viikolla, täytyy ottaa tíukka linja tällä viikolla, ettei tarjoilu myöhästy varsinkaan illalla. Ja nukkumaan on mentävä ajoissa, me ollaan ihan yliväsyneitä viime viikon iltavalvomisesta. Teillä on hyvä, kun on tuommoista säännöllistä käytöstä henkilökunnalla.
  – Pipsu ja Miiru –

  kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — 19 lokakuun, 2014 @ 8:42 pm

  • Vai teillä on ailahdellut ruoka-ajat! Se ei käy. Kannattaa tosiaan ottaa tiukka ote nyt. Ja nuo nukkuma-asiat kanssa, säännöllisyyttä pitää olla elämässä!

   Ja joo, me tykätään toisistamme kyllä. Näin kylminä vuodenaikoina käy hyvin tämä läheisyys.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 lokakuun, 2014 @ 5:13 am

 4. Kiitos kysymästä, meille kuuluu huonoa. Minttubaari kadonnu, you know..
  Mutta oletteko te Figon kaa semmoset siiamilaiset kaksoset? En muista koskaan nähneeni teitä irrallaan toisistaan?. Ja mitä, tänne tultiin juurikin tassuja kahtoon. No, käy nuo übersöpöt päätkin. Oikein on lutuset.
  -Blackie-

  kommentti Kirjoittanut Kahden Naisen Loukussa — 19 lokakuun, 2014 @ 9:43 pm

 5. Meillä vana kaksijalkaiset valittaa, että ois kylmä, meillä kissoilla on oikein kiva olla – meille kun on iso patteri ja lämmin sänky. -Devi & Kajsa-

  Ootte te kaksi vaan niin söpöjä! -Mirene-

  kommentti Kirjoittanut Mirene — 20 lokakuun, 2014 @ 7:57 am

  • Päästäkää ihmeessä ne ihmisetkin viereenne petiin, hyvänen aika! Silleen on paljon lämpimämpää teillekin. Ei ne niin kovin vaivalloista uniseuraa ole.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 lokakuun, 2014 @ 9:20 am

 6. Ootte te aikamoisia veijareita! Täällä ainakin sää taas lämpeni, ettei teillä vaan olisi ollut tassut siinä pelissä?

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 20 lokakuun, 2014 @ 11:08 am

  • Lämmennyt on ulkona kyllä. Mutta ei me varmaan sitä saatu aikaan. Ei ainakaan tietääksemme! Jos ei sitten vahingossa ole mennyt?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 lokakuun, 2014 @ 12:04 pm

 7. Voi kyllä on ihana kuva ilman tassujakin ❤
  Teillä on kaikki paremmin, robokalat ja patterit. Meillä ei oo kumpaakaan. Patteripedistä ei siis kannattane edes haaveilla…

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 20 lokakuun, 2014 @ 10:41 pm

  • Mutta teillä täytyy sitten olla muu lämmityshomma. Mekin on joskus käyty sellaisissa paikoissa, joissa on se lattialämmitys. Se on hyvä, kun tassut ei kylmene. Ja teillä on sitä paitsi takka! Se jos mikä on hyvä!

   Kiitos ❤

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2014 @ 5:19 am

 8. Oon kans sitä mieltä, että ei tarviis tunkea niin lähelle, Ilonan ei varsinkaan. Ihminen on eri juttu. Sitä ei viiti ees potkia eikä sille viiti murista ko *rakastan*. Ollaan oltu yhessä yli 11 vuotta, en mä viiti sitä potkii.

  kommentti Kirjoittanut Harmaa — 21 lokakuun, 2014 @ 2:04 pm

  • Joo, ihminen on ihan hyvä. Ja sen sylissä on hyvä. Paitsi minä kyllä sähisen ja huudan sillekin, jos on tarpeen. Mutta en pure. Potkia voin joskus, mutta en ihan herkästi. Ehkä se on silleen, että kun me ollaan ihmisen kanssa kavereita, niin joskus voi olla erimielisyyttäkin eikä silti suututa pahasti.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2014 @ 2:25 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.