Frieden valtakunta

18 tammikuun, 2015

Kurjat!

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Kissapojat @ 6:08 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Meillä on ollut vähän kurjaa tällä viikolla. Tai suurin osa viikosta oli kyllä ihan hyvää, mutta nyt loppuviikosta oli kurjuutta. Kun mullahan oli se antibiootti. Se loppui perjantaina, josta syystä torstaiaamuna tapahtui taas pissivarkaus. Annoin paljon näytettä ja ihminen lähti samoin tein viemään sitä tutkittavaksi. Mutta kuinka ollakaan, oli sanottu, että näytteessä oli vieläkin bakteereita! Niin sitä mentiin perjantaina eläinlääkärille, jonka luona mut käännettiin ylösalaisin ja mahaa tökittiin ja pistettiin neulalla. Eivät kuitenkaan saaneet pissiä, kun oli kuulemma rakko sen verran tyhjä. Sitten tuikattiin se yöööök-piikki takapuoleen, josta rupeaa aina nukuttamaan ja tulee yöööök. Nytkin tuli paha olo, muttei yööök, ja sitten nukahdin. Siinä horroksen läpi kuulin, että saivat pissiä neulalla ja mua väitettiin keskivartalopyöreäksi (toim. huom. mikä tiedoksi muuan henkilöille: se että Friede osallistuu puhelinkeskusteluihin ei tarkoita sitä, että sitä nälkiinnytetään, siinäs kuulitte). Joka tapauksessa sitten heräsin kotona ja taas oli paha olo ja tokkura ja kaikkea. Ja olin vielä pyöreäpi keskivartalosta, koska olin saanut kylkeen ihon alle nestettä ja se valahti tuonne alapuolelle. Ei saanut kunnolla pestyäkään hetkeen aikaan itseään, mutta kyllä se nyt on jo tasoittunut.

Tästä jälkimmäisessäkin näytteessä oli niitä bakteereita ja siitä tehtiin kuulemma se viljely. Viljelyssä ei ollut kuitenkaan kasvua, niin että antibioottia ei sitten kumminkaan jatkettu. Aika erikoista. Nyt sitten odotetaan, että tuleeko taas ongelmia vai ei. Pah! Toivottavasti ei tule, en minä halua lääkkeitä ja eläinlääkärikäyntejä!

Onneksi nyt on ihan kohtuullinen olo. Pari kuvaa.

Paras nukkua.

Paras nukkua, ehkä sitten pahuudet ei huomaa meitä.

Muuta valittamista ei ole. Noita lääkäriasioita lukuunottamatta ihminen on käyttäytynyt ihan hyvin. Lopuksi vielä pari kuvaa.

Figo katsoo harakkaa sillä silmällä.

Figo katsoo harakkaa sillä silmällä.

Kun harakka oli mennyt pois näköpiiristä, Figokin rupesi näyttämään taas kiltiltä.

Kun harakka oli mennyt pois näköpiiristä, Figokin rupesi näyttämään taas kiltiltä.

Lopuksi sitten vielä sellainen toive meidän kotikaupungille, jos joku sieltä lukee tätä, että voitteko hiekoittaa ettei meidän ihminen mene rikki? On vähän vaikeaa, jos ihminen kaatuu ja satuttaa kätensä ja pinsettiote tekee kipeää. Saa se meidän ruokapurkit vielä auki, mutta ei otettaisi riskejä kuitenkaan. Kiitos!

Mitä teille kuuluu?

22 kommenttia »

 1. Nyt on tuimat katseet, ehkis osin syystäkin. Om ja om ja om, suurta rauhaa toivotamme alkavaan viikkoon, ja terveyttä. Kun ei tuota mennyttä viikkoo enää voi muuttaakaan.

  kommentti Kirjoittanut Harmaa ja Ilona — 18 tammikuun, 2015 @ 11:25 pm

  • Kiitti! Mekin toivotaan rauhaa ja muita hyveitä. Toivotaan sitä teillekin, ja kaikille!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 tammikuun, 2015 @ 6:32 am

 2. Pois ne pahuudet nyt sieltä, huh hus! Kiltit kissat haluaisivat olla ihan rauhassa.

  kommentti Kirjoittanut Minni — 19 tammikuun, 2015 @ 8:13 am

 3. No voi pahus. Toivottavasti tauti ja bakteerit ja pöpöt pysyvät poissa mitä ikinä olivatkaan. Hiekotusta saisi harrastaa täälläkin joku, ainakin kotipihalla. Osittain on aika sulaa, osittain ikävä paksu jää.

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 19 tammikuun, 2015 @ 9:43 am

  • Mekin toivotaan että taudit ja niiden aiheuttajat pysyisi poissa! Toivottavasti hiekkahenkilö käy teilläkin, ettei mammakaan kaadu ja mene rikki! Eikä Sulokaan, vaikka Sulo ei kaadu ihan niin helposti!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 tammikuun, 2015 @ 9:49 am

 4. Hennan nimpparit ma 19. Onnea!

  kommentti Kirjoittanut Zepa — 19 tammikuun, 2015 @ 10:14 am

 5. Voi te ihanat, pidätte hyvää huolta ihmisestä. Eiköhän joku lue ja hiekoita ihmiselle sopivaksi tiet kulkea.
  JA katottiin että teillä on petrooli viltti!! mm. lempivärejä mm.
  Ja jos yhtään lohduttaa, niin täällä teitä lukee sakki keskipyöreävartaloisia.

  kommentti Kirjoittanut Hellu ja Blackie — 19 tammikuun, 2015 @ 12:02 pm

  • Ei meidän ihminen niin kauheasti huolenpitoa tarvi, mutta ei sitä rikkoakaan pidä! Ja se petrooli on hartiahuivi, jonka ihminen sai veljeltänsä lahjaksi. Hyvä huivi se on, sinne mahtuu hyvin ainakin yksi, joskus kaksikin kissaa vaikka se olisi ihmisenkin käytössä samaan aikaan!

   Keskivartalot kunniaan!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 tammikuun, 2015 @ 12:44 pm

 6. Noi Yöööök jutut on syvältä. -Toivotaan että ne ovat nyt sitten tässä. Toivottavasi saatte sitä hiekkaakin. Me haluaisimme aurausta.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 19 tammikuun, 2015 @ 2:03 pm

  • Yööööök-jutut ON vihonviimeisiä! Yök! Toivotaan tosiaan että olivat siinä. Toivottavasti teillä aurataan, kun kerran tarvetta on! Pitää päästä kulkemaan, ja sitä varten ihmiset tarvii kulkukelpoisia teitä, kun eivät ole reiteillään yhtä joustavia kuin kissat!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 tammikuun, 2015 @ 2:53 pm

 7. Toivottavasti antibiootin vaikutus vielä jatkuu ja viimeisetkin pöpöt häviävät! Figolla on sellainen ilme, että luulisi harakan kupsahtavan pelkästä katseesta 🙂

  Toivottavasti teidän kaupunki on saanut hiekotuksen kuntoon. Jossain vaiheessa pelkkä varovaisuus ei enää riitä, vaan siltikin menee liukkaalla nurin.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 19 tammikuun, 2015 @ 5:46 pm

  • Joo, Figon ilme on joskus sellainen, että kuvittelisi sen kyllä kupsauttavan linnun. Ei kupsahtanut kumminkaan, lentoon lähti. Kumma miten just Figo on niin hurjan näköinen joskus, vaikka se on kiltti kuin mikä!

   Hiekoitusta ei kuulemma ollut vieläkään sen enempää, mutta nyt oli pakkasta eikä enää niin liukasta. Ihminen kyllä oli sitä mieltä, että varmaan tulisi halvemmaksi hiekoittaa kuin hoitaa kaatuilleita mummoja ja vaareja…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 19 tammikuun, 2015 @ 5:54 pm

 8. Inhottavuuksia 😦 Mutta, hei hei, antibiootit!

  kommentti Kirjoittanut Mindy & Susan — 19 tammikuun, 2015 @ 10:09 pm

  • Hei hei antibiootit, joo! Toivottavasti ei tarvi enää tapailla.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 tammikuun, 2015 @ 6:11 am

 9. Novoi yöööök! Ei oo kyllä kivaaa. Mikään juttu! Toivotaan että pissivarkaudet loppuu, koska ne vaan on törkeitä! Ja toivotaan että katuja hiekotetaan täälläkin, ihan samasta syystä, ettei meille tule pidempi nälkä yllättäen!

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 20 tammikuun, 2015 @ 12:02 am

  • Meillä on ihan samat toivomukset! Ihan perusteltua ja hyvää toivomista kyllä, vaikka itse sanonkin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 tammikuun, 2015 @ 6:12 am

 10. Voi sinnuu. Eihän tuo ole yhtään mukavaa. Huoh. Toivotaan, että jospa nyt saisit vähän aikaa olla ilman lääkkeitä ja piikkejä.

  Ja sopisi kyllä hiekottaakin. Meillä palvelija antoi periksi ja osti nastakengät, joita karvakamujen pitää varoa. Mutta ei täällä nyt enää ole liukasta, vähän kylmää kylläkin…

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 20 tammikuun, 2015 @ 12:31 pm

  • Ei täälläkään enää niin liukasta ole. Pakkasta on kyllä, mutta teillä voi kyllä olla enemmän sitäkin lajia. Talvi on!

   Ei tainnut pillerit riittää vieläkään. Kutina on kissa-paralla taas vimmattua, vaikka toinen vaiva on nyt (ainakin vielä!) poissa… Maanantaille olisi varattuna aika kutinan katsomista varten, sopii toivoa ettei pidä aikaistaa sitä. Taas ne näkyy olevan kaikki kerrallaan!

   kommentti Kirjoittanut Henna — 20 tammikuun, 2015 @ 4:13 pm

 11. Voi hitsit, jo on sitkeessä toi tulehdus. Peukku alaspäin ! Mutta jospa nyt ne antibiootit nyt tekisi työnsä niin kuin se huoltoyhtiökin pihalla ! Täällä on täti-ihminen aikoinaan liukastunut ja vietti vietti sohvalla 6 viikkoa jalka anilliininpunaisessa kipsissä. Se oli onneksi eKs (ennen kissojen syntymää) , joten meidän jengi ei joutunut kärsimään 😉

  kommentti Kirjoittanut Taru — 1 helmikuun, 2015 @ 9:27 am

  • No hyvä että oli eKs! Rikkinäiset ihmiset on vähän hankalia.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 helmikuun, 2015 @ 3:01 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.