Frieden valtakunta

Toukokuu 18, 2015

Tulokset

Filed under: Palveluskunta, Sairastukset — Friede @ 4:59 pm

Palveluskunnan rage

Tänään piti soitettaman niistä Figon tuloksista. Arvatkaa kahdesti soitettiinko?

Tilanne on nyt tämä:

Koepalat otettiin 15.4. ja arveltiin, että tulokset tulee kahdessa viikossa. Silloin Figon tassut (todellakin tassuT, monikossa, joka ainoa tassu) oli kauheassa kunnossa: ei yhtään tervettä varvasta, märkiviä kynsituppia monta ja useammassa anturassa kovettunutta ja keratinoitunutta ihoa, jopa isoja paiseita anturoissa. Viikon päästä siitä antibiootti ei ollut auttanut, varpaat oli edelleen pahat, tosin vähän vähemmän märkivät. Saatiin geeliä, joka auttaa, jos sitä käyttää kahdesti päivässä. Geelissä on kortisonia, joten sitä ei voi loputtomiin käyttää. Saatiin ohjeeksi käyttää sitä kaksi viikkoa, joka on ennen kuulumattoman pitkä aika. Samalla todettiin, että luultavasti Figolle joudutaan aloittamaan kortisoni, ainakin kokeeksi, kunhan koepalatulokset tulevat.

Perjantaina 8.5 kysyin ohimennen koepalatulosten perään, ei ollut vielä tullut. Oli kulunut kolme viikkoa, ja Figon tassut – etenkin takatassut – oli edelleen hirveässä kunnossa. Kolme viikkoa kuitenkin oli vielä aivan kohtuullista.

Viime keskiviikkona, 13.5., soitin taas. Ilmoitin, että nyt on kulunut neljä viikkoa, ja pitää alkaa tapahtua jotakin, vaikka tulokset ei tulisi ikinä, koska tassut on kamalassa kunnossa ja kissa on kipeä. Ensin sanottiin, että tuloksissa voi mennä pitempään, ja annettiin ymmärtää, että pitäisi vielä odottaa. Lopulta luvattiin kuitenkin välittää viesti eläinlääkärille ja soittaa myöhemmin. Soitettiin ja kerrottiin, että eläinlääkäri lähetti sähköpostilla kyselyn laboratorioon, jonne näytteet oli lähetetty. Tulokset tulivat, mutta eläinlääkäri ehti jo lähteä kotiin ennen sitä, joten tuloksista ei saatu tulkintaa. Saatiin ohjeeksi hakea voidetta kuviin tassuihin ja antaa kipulääkettä(!), ja luvattiin soittaa maanantaina (tänään, 18.5). Sivelin voidetta tassuihin, köytin tupot jalkoihin ja annoin vaikuttaa muutaman tunnin. Kun poistin tupot, Figo repi tassujaan aivan vimmalla, paikoitellen verille. Kipulääkettä en antanut, koska tiesin ettei se auta tähän vaivaan mitään. Lisäksi kaikkien näiden viikkojen jälkeen Figo alkoi olla henkisesti heikoilla, se oli kipeä ja minä jouduin vähän väliä puhdistamaan ja nyppimään sen tassuja, ja aiheuttamaan vielä lisää ikävää oloa.

Tänään, kun tuloksista piti ilmoitettaman, ei ole soittoa tai sähköpostia kuulunut.

En vielä tiedä soitanko huomenna vai menenkö käymään klinikalla. Seuraavat kysymykset vaativat vastausta:

– Onko tämä kohtuullista?

– Jos olisi henkilökunnan oma eläin, olisivatko itse tyytyväisiä?

– Miksi lääkettä ei aloitettu jo kolme viikkoa sitten, kun alusta asti tiedossa oli, että kortisonia oletettavasti pitää edes kokeilla, etenkin kun tähän asti ainoa tehokas hoito on ollut kortisonia sisältävä voide?

Bonuskysymyksenä voisi ehkä kysyä

Ymmärrättekö miksi minä en ole aivan tyytyväinen?

 

Mainokset

24 kommenttia »

  1. Voi eiii, toivottavasti aika kuluu nopsasti huomiseen ja saatte kunnolliset vastaukset ja tehoavan hoidon Figolle. Kannustetaan kovasti täältä teitä!

    kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — Toukokuu 18, 2015 @ 5:40 pm

    • Kiitti! Kyllä tämä nyt huomiseen menee ihan hyvin, jonkin verran vain tahtoo ottaa päähän, kun ei asiat tapahdu silloin kun puhe on ollut.

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 18, 2015 @ 5:49 pm

      • On persiistä :-((( Kissan huono olo kertautuu huoltavassa ihmisessä!

        kommentti Kirjoittanut Ana — Toukokuu 18, 2015 @ 7:04 pm

        • Todellakin kertaantuu! Rupeaa menemään pitkin seiniä 😦
          Ja ihan ihmisasioissakin mua ärsyttää aivan silmittömästi, kun asiat ei tapahdu sovitusti. Kissa-asioissa vielä enemmän.

          kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 18, 2015 @ 7:08 pm

  2. Ei oo ees totta! 😦 Todella surkeaa palvelua, Figo-parka kärvistelee siellä kipeillä tassuillaan, kun eläinlääkäri ei saa tuloksia julkistettua. Luultavasti vaihtaisin klinikkaa mielenosoituksellisesti, mutta onhan se tympeää sitten taas uudelle lääkärille selittää mitä kaikkea tähän mennessä on tehty… Voi huoh! Parane Figo pian!

    kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — Toukokuu 18, 2015 @ 5:52 pm

    • On todella lähellä klinikanvaihto nyt. Tietäisi vain missä on kissa-asiantuntevaa porukkaa, joka myös ymmärtää jotakin allergioiden ja sellaisten päälle…

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 18, 2015 @ 5:55 pm

  3. Paranemisia tassupotilaalle ja palautteesta sanoisin, että anna mennä vaan. Ei maksavia asiakkaita noin kohdella!

    kommentti Kirjoittanut OutiAlex — Toukokuu 18, 2015 @ 6:43 pm

    • Palautetta annan kyllä, se on varma. Saa vain havaita soitanko vai käynkö paikan päällä sitä antamassa.
      Olen samaa mieltä, että maksavia asiakkaita ei kohdella noin, mutta vielä surkeampaa on, että pääkärsijä on kissa-parka!

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 18, 2015 @ 7:04 pm

    • Evira…

      kommentti Kirjoittanut Ana — Toukokuu 18, 2015 @ 7:04 pm

      • Mietin sitäkin tuossa iltapäivällä. Vaikka tuskin nämäkään mitään Virallisesti Sopimatonta on tehneet. Huonoa asiakaspalvelua kyllä.

        kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 18, 2015 @ 7:06 pm

  4. Mä varmaan olisin yön klinikan edessä, valmiina heti aamusta aloittamaan mellakan. Todella asiatonta asiakaspalvelua, soitto ei vie kauaa vaikkei hoitostrategia olisi valmiina vielä ! Sitä paitsi läinlääkäri hoitaa myös eläimen ihmistä, kai se nyt pitäisi olla selvä homma. MURRRR.

    kommentti Kirjoittanut Taru — Toukokuu 18, 2015 @ 8:33 pm

    • Ei vie kauan ei. Ja jos olisikin vaikka sairastapaus sattunut (mikä tietysti on mahdollista, flunssaa on liikkeellä), niin on siellä nyt muitakin lääkäreitä tulkitsemassa ensi hätään! Ja totta, eläinlääkäri hoitaa samalla ihmistäkin. Tässä tosin mulla ei sinänsä ole hätää, mutta suututtaa kun ääni ei kuulu, vaikka Figo-paran äänenä pitäisi olla.

      Tosin suoraan sanoen en tiedä mikä osa tuosta on eläinlääkärin tekeleitä ja mikä hoitajan sooloilua. Kaikki puhelinasiathan tuolla hoidetaan hoitajien kanssa, viimeiseen kolmeen viikkoon en ole eläinlääkäristä nähnyt enkä kuullut vilaustakaan.

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 19, 2015 @ 5:23 am

  5. Voi jumaleisson mua ottaa kyllä nyt päähän sun puolesta. Toivottavasti se lääkäri nyt soittas mahdollisimman pian. Ihan käsittämätöntä ettei soittanut vaikka lupasi, tulee ihan semmoinen fiilis ettei se välitä yhtään. ARGHHH!! Paljon paranemisia ja tsempit Figolle ❤

    kommentti Kirjoittanut marraskuun muruset — Toukokuu 18, 2015 @ 11:57 pm

    • Hoitaja sieltä varmaan soittanut olisi muutenkin, mutta sama se kuka olisi soittanut! Mulla on ihan samanlainen tunne, ettei paljon välitetä. Ymmärrän ettei mun kissat nyt niiden prioriteettilistalla kärkipäässä olekaan, on muitakin potilaita, ja kiireellisiä potilaita, enemmän maksavia asiakkaita ja vaikka mitä, mutta luulisi sentään minunkin rahojen kiinnostavan! Mun tililtä ja vakuutuksesta on niille siirtynyt tänäkin vuonna jo vino pino seteleitä…

      Figo kiittää! ❤

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 19, 2015 @ 5:27 am

  6. Eijumankauta. Ei meillä muuta:/

    kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — Toukokuu 19, 2015 @ 8:52 am

    • Eipä siihen lisättävää olekaan!

      kommentti Kirjoittanut Friede — Toukokuu 19, 2015 @ 3:14 pm

  7. Sanattomaksi vetää 😦 Toi on ihan hirveetä! Hannibalilla kun oli pahasti tulehtunut haava, niin tuntu hirveeltä jo kun jouduttiin odottamaan viikonloppuna että päästään maanantaiaamuna lääkäriin. En voi ees kuvitella miltä tuntuu odottaa viikkoja jotain tuloksia… Outoa!!

    kommentti Kirjoittanut Pesunalle — Toukokuu 19, 2015 @ 11:10 am

    • No mutta nyt ne tulokset saatiin lopulta. Kohta lisää.

      kommentti Kirjoittanut Friede — Toukokuu 19, 2015 @ 3:14 pm

  8. Ei tuollainen odotuttaminen, varsinkaan kipeän eläimen kanssa ole mitenkään kohtuullista. Kun saatte tulokset sieltä ulos, niin kannattaa valittaa ko. eläinlääkärille, sekä Eviralle. ”Evira ja aluehallintovirastot valvovat ensisijaisesti eläinlääkäreiden ammatinharjoittamisen laatua sekä eläinlääkärin menettelyä ja kykeneväisyyttä harjoittaa ammattiaan”. Kopsattu Eviran sivuilta.
    Pikaista toipumista Figolle ja voimia koko porukalle!

    kommentti Kirjoittanut AnnaS — Toukokuu 19, 2015 @ 3:17 pm

    • Jep. Siellä on lomakekin jonka saap´ täytyy ja palauttaa. Täytinkin jo, mutta en nyt just lähetä, nythän ne tulokset tuli. Vähän kyllä uhkailin valituksella, mikä mun mielestä kyllä on vähän alhaista, mutta ei ole kunnollista odottaa kipeän kissankaan kanssa viikko kaupalla hoitoa!

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 19, 2015 @ 3:41 pm

  9. Kyllä turhauttaa sun puolesta. Ei kuulosta reilulle ei. Labratuloksissa voi ymmärrettävästi venyä, mutta sitten pitäisi olla olemassa hoitosuunnitelma b.

    kommentti Kirjoittanut Kattimanialaiset — Toukokuu 19, 2015 @ 3:29 pm

    • Labratuloksissa voi venyä, mutta voi niiden perään kyllä kyselläkin jossain vaiheessa. Nyt odotettaisiin varmaan hamaan maailmanloppuun ellen olisi viime viikolla ilmoittanut, että nyt pitää tapahtua. Olivat vissiin jääneet ns. välille jonnekin, koska ihan kohta tulivat kysymisen jälkeen.

      kommentti Kirjoittanut Henna — Toukokuu 19, 2015 @ 3:43 pm

  10. No words! Purrr ❤

    kommentti Kirjoittanut Me Like — Toukokuu 26, 2015 @ 11:24 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.