Frieden valtakunta

7 kesäkuun, 2015

Viikon virallinen, taas

Filed under: Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 4:06 pm

Hyvää sunnuntaita!

Jos viime viikolla oli epäilyttäviä erikoisia, niin tällä viikolla on ollut pääosin hyviä asioita. Ihminen on kyllä ollut Töihin-paikassa, mutta on mennyt ja tullut säntillisesti ja ennakoitavina aikoina. Ruoka-ajoissa tai -määrissä ei ole ollut muutoksia. Imuripäivä oli torstaina, kuten yleensäkin, ja eilen vaihdettiin vieläpä lakanat!

Tänään tosin ihmiset katsoi asiakseen tärvellä vähän pyhäpäivää ja levitellä kaapeista tavaraa pitkin makuuhuonetta, pussittaa ja viedä vaatetavaraa pois. Kuulemma johonkin vaatekeräykseen. Ei siitä kyllä meteliä tullut eikä mitään, ja hyvää oli se, että hetken aikaa meidän varapeitot oli sängyn päällä, ja meillä oli siis hirmupehmeät luolat, kun saattoi mennä sinne peiton laskoksiin. Tosin sitten ihminen unohti että Figo on peittorullaamassa ja sieppasi peitosta kiinni. Ei käynyt kuinkaan, mutta Figo paheksui tietysti moista häirintää ja unohtelua.

Figon tassut on kunnossa, ja sen kortisonia vähennettiin. Anturat on pehmoiset ja sileät kuin kissanpennulla eikä vielä ole kynsitupissakaan näkynyt huolestuttavia asioita, vaikka ihan joka päivä niitä ei enää edes puhdisteta! Mua kun vastaavasti kyllä kutissut taas enemmän. JA lisäksi on mainittu eläinlääkäri, kun kuulemma ne Rokotukset on taas. En kyllä yhtään tykkää, mutta multa ei taideta kysyä. Huomenna se aikoi tilata ajan.

Niin ja me on taas vähän ralliakin menty Figon kanssa, ja painittukin. Nekin oli tauolla sen tassuongelman aikana. Ja sitten vielä on sellaistakin, että mun rakas sininen hämähäkki löytyi! Se kuulkaa aivan laulatti (MOOOOUUUUU MOOOOUU), niin paljon riemastuin!

Niin että pääosin on ollut aivan kelpo viikko nyt!

Tähän kuuluisi kuva minusta ja mun hämähäkistä, mutta ei onnistu, niin että olkoon sitten. Näytän joskus toiste. Pari muuta kuvaa kumminkin.

Figo lepää. Nyt kun se on taas kunnossa, ihminen on alkanut uudestaan sen ihmehöpötyksensä, jonka mukaan Figo on hassu ja muru ja vaikka mitä. Minäkin olen kuulemma muru. En kyllä ole, vaan kissa, mutta ihmiset on outoja.

Figo lepää. Nyt kun se on taas kunnossa, ihminen on alkanut uudestaan sen ihmehöpötyksensä, jonka mukaan Figo on hassu ja muru ja vaikka mitä. Minäkin olen kuulemma muru. En kyllä ole, vaan kissa, mutta ihmiset on outoja.

Erinäisiä tassuja.

Erinäisiä tassuja. Varmaan ensimmäinen kerta kun meidän kaikki tassut on samassa kuvassa. 

Mitä teille muille kuuluu?

Mukavaa viikkoa kaikille!

24 kommenttia »

 1. Hei, enimmäkseen hyviä uutisia! Miten kivaa teille ja meille! Kissoille semmosii terveisiä, että se töi liittyy suoraan ruokakuppien sisältöön, mikä pistää varmaan miettimään, että töi on pakko hyväksyy.

  kommentti Kirjoittanut Ana — 7 kesäkuun, 2015 @ 7:03 pm

  • Joo ei se töi niin paha ole. Saa nukkua päikkärit rauhassa. KUNHAN tullaan ruoka-aikaan kotiin kanssa, niinkuin nyt on tultu. Meillekin on sanottu, että töi liittyy ruokaan ja sisätiloissa asumiseen, niin että ilmeisesti se on hyvä juttu, vaikka vähän ihmeellinen kos… konsp… kon-sep-ti onkin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 kesäkuun, 2015 @ 7:09 pm

 2. Ihania uutisia siellä ♥ Ihanat tassut ihanaa ihanaa ♥ Töihin paikka kuulostaa tosi tylsältä, isi ei ollu tänään siellä onneksi, mutta huomenna kuulemma menee taas. Äitikin häipyy keskiviikkona jonnekkin yöksi, kuulemma hakee jonkun auton ja sit lähetään perjantaina MÖ-KIL-LE. Sitten ei ookkaan töihin paikasta tietoa ja lomaillaan. Saisi ton töihin paikan kietää, koska isi on aivan liian vähän kotona 😦
  -Ruffe

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun Muruset — 7 kesäkuun, 2015 @ 7:48 pm

  • Töihin-paikka on vähän omituinen juttu. Meidän ihminenhän oli monta kuukautta vallan täällä kotona, kun ei ollut niitä Töi:tä. Miesihminen on käynyt Töihin-paikassa koko ajan, mutta se ei paljon vaikuta meihin, kun se ei ruoki muulloin kuin erikoistapauksissa.

   Mö-Kil-Lä me ei olla oltu koskaan! Mutta jos se tarkoittaa autolla menemistä, niin ei halutakaan. Kotona on hyvä. Nih.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 kesäkuun, 2015 @ 8:00 pm

 3. Me ihaillaan, miten hyvin te olette saaneet palveluskunnan kuriin, että se tulee sieltä ”Työstä” ruokinta-aikaan mennessä. Meidän on näes aika mahdoton, on viivettä viiveen jälkeen. Tassu-uutiset on hyviä, iloitaan teidän kanssa! Tuosta rallista pitää sanoa, että meillä nousi taas metakkaa, kun parina yönä olisi vähän juostu ja verrytelty. Ihme juttu, emäntä kieppuu sängyssä unissaan kuin hyrrä eikä herää ollenkaan, mutta kun me vähän kipitetään, heti tulee sanomista :-(.
  Voikaa hyvin, leppoisaa lepäilyä!
  – Pipsu ja Miiru –

  Tassut, tassut <3!
  – Emäntä –

  kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — 7 kesäkuun, 2015 @ 11:20 pm

  • Joo, tuo on ihmisissä just erikoista. Itse ne tekee mitä erikoisempia kummallisuuksia, ja sitten valittaa muille normaaleista asioista.

   Voikaa tekin hyvin ja ottakaa rennosti! Emännälle *pur*

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 kesäkuun, 2015 @ 5:17 am

 4. Joo, meidänkin emäntä lähti tänä aamuna taas töihin!! Eiks se koskaan lopu? On niin kiva, kun se on meidän kanssa! Mitkä muruset? Leivän murusiako te olette?

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — 8 kesäkuun, 2015 @ 7:02 am

  • Töihin on outo. Ihmiset on.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 kesäkuun, 2015 @ 2:03 pm

 5. Meilläkin puunattiin ja kuurattiin eilen. Nuppu teki jälleen valituksia imurista, mutta leppyi kun pääsi osallistumaan tuohon petaukseen, joka taisi teilläkin olla yksi pääohjelmanumeroista! 😀 Ihanaa, että tassut ovat noin hyvässä kunnossa. Meille tuli vähän takapakkia, sillä johan taas alkoi yksi saman tassun varpaanväleistä punehtua. :-/ Tuli mieleen, että voisikohan Nupulla olla esim. pientä siitepölyallergiaa tms. En nimittäin tiedä, tekikö ulkoilu kovin hyvää. On tämä arvailu vain rasittavaa, mutta toivotaan, että saadaan tilanne jollain keinolla taas lakkaamaan.

  kommentti Kirjoittanut Sandra / Hupsu ja tosi höpsö — 8 kesäkuun, 2015 @ 7:42 am

  • Voi hitsi! Pikaista tervehtymistä tassuille! Tai jos ne oli vaan mennyt tosilikaiseksi, ja piti tehopestä, ja siksi punoitti?

   Imurista kuuluukin tehdä valitus, se on riivattu kapine!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 kesäkuun, 2015 @ 2:04 pm

 6. Hyviä uutisia, tassut kunnossa ja sininen hämähäkki löytyi! Ihmiset nyt on aina mitä on, ei täydellisiä mutta menettelee. Vaatekeräyshommia mammakin hössöttää, mutta mä koetan kestää.

  kommentti Kirjoittanut Minni — 8 kesäkuun, 2015 @ 8:16 am

  • Vaatehommat on kumminkin siitä hyviä, että niistä ei pääse kova meteli. Suosimme metelöimättömiä kotitöitä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 kesäkuun, 2015 @ 2:05 pm

 7. Hyvä hyvä että rallit ja painit kuuluvat taas kuviohin! Terveen kissan tuleekin leikkiä.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 8 kesäkuun, 2015 @ 1:27 pm

  • Niin pitää! Sitä paitsi se on hauskaa, vaikka multa välillä pääsee aika paha huuto, kun Figo pääsee voitolle…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 kesäkuun, 2015 @ 2:06 pm

 8. Iloitsemme tassutilanteesta!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 8 kesäkuun, 2015 @ 6:55 pm

 9. Mahtavaa, että tassutilanne on kunnossa ja rallitkin ovat taas ohjelmistossa! Meidänkin emäntä palasi töi-paikkaan ja me kattilat saadaan nyt nauttia kunnon rauhallisista päiväunista.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 10 kesäkuun, 2015 @ 5:53 pm

  • Ai teidänkin ihminen on mennyt nyt töihin! Se on selvästi toipunut sitten operaatiostansa. Se on mahtavaa se! *purrrrRRRRRR* hälle! Ja teille, kun on rauha talossa 😉

   kommentti Kirjoittanut Friede — 10 kesäkuun, 2015 @ 7:18 pm

 10. Nyt tulee todella tärkeä kysymys: Friede, mites sen hämähäkin jalat? Syötkö sä ne? Meillä nimittäin on pari hämppistä ostettu sun suosituksen mukaisesti mutta täällä teurastetaan niiltä hämppiksiltä jalat aina ihan ekana. Sisi meitä kiinnostaa, mikä sun tekniikka on. T. Triolat ja Nisu

  Vauvan varpaat, vähänkö me iloitaan ❤ ❤

  kommentti Kirjoittanut Taru — 10 kesäkuun, 2015 @ 8:09 pm

  • En syö hämähäkkien jalkoja! Ne kyllä katkeilee ja muuta, mutta jätän ne huomiotta. Tekniikka on se, että tuo hämähäkki otetaan suuhun ja heitellään sitä pitkin seiniä. Jos ihminen on jonkun oven väärällä puolella, niin voi myös huutaa isoon ääneen. Haittapuolena tuossa heittelyssä on se, että hämähäkki voi mennä hankaliin paikkoihin. Mutta hyviä hämähäkkejä ovat!

   Varpaat on ❤

   kommentti Kirjoittanut Friede — 11 kesäkuun, 2015 @ 5:12 am

 11. Jei, paljon kivoja uutisia. Rakas sininen hämähäkkikin jopa, ihan erityishienoa! Söpö tassukokoelma saatu vangittua kuvaan 🙂

  kommentti Kirjoittanut Mindy & Susan — 11 kesäkuun, 2015 @ 6:46 pm

  • Kiitti ❤ Sininen hämähäkki on rakas ja meidän tassut on meidänkin mielestä oikein kauniit nyt, kun kaikki kahdeksan on taas kunnossa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 11 kesäkuun, 2015 @ 7:19 pm

 12. Ihana tassutilanne teillä ❤

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 12 kesäkuun, 2015 @ 10:55 pm

  • On! Onni on terveet tassut!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 kesäkuun, 2015 @ 7:00 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.