Frieden valtakunta

heinäkuu 26, 2015

Kaikenlaista ihmeellistä!

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Friede @ 3:31 pm

Hyvää sunnuntaita taas kaikille!

Meillä on tällä viikolla ollut erikoista. Ensinnäkin kävi vieraita. Siitä ei ole paljon sanottavaa, ihan ovat kissaosaavia henkilöitä.

Sitten ihmiset vei meiltä pois sen Tiskikoneen (joka oli kuulemma rikki) ja toivat varastosta kaapin tilalle! Tämä kaappien kaivelu menee yhä erikoisemmaksi ja rupeaa vaatimaan kissoilta oikein erikoista tarkkaavaisuutta.

Asia täytyy tutkia.

Asia täytyy tutkia.

On tyhjä ja kissayhteensopiva.

On tyhjä ja kissayhteensopiva.

Ja sitten vielä kaiken lisäksi mulla on hammas kipeä. Tai jotain sellaista. Joka tapauksessa olen ottanut asiakseni narskutella hampaita. Käytiin eläinlääkärilläkin torstaina, mutta siellä mulle ei tehty mitään (paitsi punnittiin, mutta ei muuta). Huomenna mennään kuulemma jollekin toiselle eläinlääkärille, jossa otetaan hampaista Kuvat. Niitä Kuvia ei kuulemma voida ottaa siellä tutulla klinikalla. Ja sitten katsotaan mikä siellä narisee, putsataan hampaat ja otetaan kuulemma verikokeitakin samalla, kun minä olen kuulemma jo ikääntyvä kissa ja kaikkea. Ihminen sanoi, että oltiinkin vähällä selvitä tämä kuukausi ilman eläinlääkäreitä. Moitin, mutta ei mun moitteita kyllä tässä huushollissa kuunnella.

Figolle mun ei sentään ole tällä viikolla tarvinnut päästää Pahaa Ääntä kertaakaan, vaikka on välillä rallattukin (tai ei ainakaan ihmiselle myönnetä jos onkin, sehän on päivät siellä Töissä-paikassa, ja mitä sillä aikaa tapahtuu, on mun ja Figon välinen asia kokonaan!).

Se tällä kertaa. Vielä pari kuvaa.

Tapana on levätä aamupäivät tässä sängyllä. Tällä kertaa meidän paikalla on miesihminen.

Tapana on levätä aamupäivät tässä sängyllä. Tällä kertaa meidän paikalla on miesihminen.

Kyllä tässä silti saa paikkansa otettua. Huono vain, että se nousi sitten kohta. Rauhaton lepopaikka!

Kyllä tässä silti saa paikkansa otettua. Huono vain, että se nousi sitten kohta. Rauhaton lepopaikka!

Tällä viikolla ei kuulkaa ole tassukuvaa ollenkaan! Jos kokeillaan ensi viikolla taas sitä. Mutta mitä teille muille kuuluu?

Mainokset

30 kommenttia »

 1. Voihan kökkö, melkein selvisitte ilman tohtorireissua! Hampaiden narskuttelu on paha tapa, tsot tsot.

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — heinäkuu 26, 2015 @ 3:40 pm

  • Se myös kuulemma kuulostaa hyvin kammottavalta. Ja huolestuttavalta, kun se on alkanut noin vain!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 26, 2015 @ 4:44 pm

 2. Hampilääkäri on tyhmä juttu! Mut kai se sitten on hyvä, että laitetaan hampit kuntoon. Tsemppiä! T. Kohtalotoverisi Sofi

  kommentti Kirjoittanut Sofia ja Olga — heinäkuu 26, 2015 @ 4:41 pm

  • Ja kun multa vasta keväällä poistettiin ne hammaskivet (ja yksi hammas)! Ja nyt taas pitää mennä!

   Tsemppiä Sofi, ja kiitos!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 26, 2015 @ 4:45 pm

 3. Voi narskut! Mutta asiahan pitää tutkia… Ehkä seuraava kk on eläinlääkärivapaa?

  Meilläkin on ollut ell-täyteinen viikko, mutta tällä kertaa koiruuksien vuoksi. On ollut kohtutulehdusepäily, korvatulehdusta ja melkein ylensyönti (mut sää tiedät 😉 Kulmurit poistettiin aiemmin.

  Tiskikonekaappi on kyllä kätevä eikä säilytystilaa ole koskaan liikaa. Kissat arvostavat aina avonaisia kaappeja. Hauska kuva!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — heinäkuu 26, 2015 @ 5:22 pm

  • On teilläkin ollut eläinlääkäriä! Kyllä kolme eri huolta samalle viikolle on aivan liikaa! Kohtutulehdusko jäi sentään epäilyksi? Korvatulehduskin on viheliäinen, eikä se tippojen tiputtelukaan järin miellytävää ole :/ Ylensyönti taas oli koiruuden mielestä varmaan sillä hetkellä kovastikin hyvä idea, mutta ei olisi tarvinnut silti ahnehtia, siinäkin voi käydä pahasti.

   Parempaa tulevaa viikkoa, eikä mitään vaivoja kenellekään!

   Toivon tosiaan, että seuraavat kuukaudet olisi eläinlääkärivapaita. Luonnollisesti sekä meillä että muilla!
   Tutkittava hammasasia on pikimmiten, tuollaista hampaiden narskuttelua ei kuuntele kukaan! Muuten se ei näytä Friedeä haittaavan, tosin on se kipulääkettäkin varuiksi saanut.

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 26, 2015 @ 5:33 pm

   • Kohtutulehdusta ei ollut, mutta verikokeessa vähän häikkää, joten uusinta kk kuluttua.

    Meillä muuten joku kissa joskus narskutteli, vanhasta laumasta… Luulen, että se oli huonohampainen Momo. Joku purentaongelma teillä – hammas lähdössä?

    kommentti Kirjoittanut Pirjo — heinäkuu 26, 2015 @ 7:11 pm

    • Sentään ei ollut kohtutulehdusta! Toivottavasti veriarvotkin siitä normalisoituvat! Ei hyppäisi eläinlääkärillä mielikseen, ja tietysti kavereiden pitäisi olla kunnossa!

     Frieden hampaista en tiedä. Siltä keväällä poistettiin hammaskivi ja yksi hammas. On hammaskiveä varmaan jo ehtinyt kertyä, vaikka ei ole pahaa hajua hengityksessä tai muuta (sen hampaiden harjaus on toivotonta, yritetty on). Yhtäkkiä se aloitti narskuttelunsa. Voihan sillä olla vaikka kissanruohon korsi hampaanvälissä, mistäs tuota tietää 😀 Vasemmalla puolella se vaikuttaisi olevan. Jotakin epäkuntoista tai irtoamassa olevaa hammasta minäkin mietin. Toivottavasti huomenna selviää, aika kenkku ääni on!

     kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 26, 2015 @ 7:36 pm

     • Totta, voi olla jokin korsikin. Toivottavasti on kuitenkin ”helppo” ongelma ja ratkaistavissa.

      kommentti Kirjoittanut Pirjo — heinäkuu 26, 2015 @ 7:47 pm

     • Toivotaan tosiaan!! *purrrRRRRR* teille!

      kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 27, 2015 @ 4:21 am

 4. Meille tuli mieleen kaksi asiaa: Tiskaatteko te nyt kaikki astiat? Ja onkohan se kuvauspaikka oikea studio, josta saat kuvat mukaan kehystettynä seinälle?

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — heinäkuu 26, 2015 @ 8:20 pm

  • Ihminen tiskaa. Minä voin katsoa vierestä, jos se ei räiskytä kovasti. Ja en tiedä minkälaisen kuvan sieltä saa. Muutaman tunnin päästä tuo vissiin selviää!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 27, 2015 @ 4:22 am

 5. Ei tassukuvaa!?! Otsikon mukaisesti, on kyllä ihmeellistä *Tyrmistynyt!
  Tsemppiä ❤ hampilääkäriin, toivottavasti se osaa ottaa hyviä kuvia. Ja toi tiskikonehomma meitäkin vähän mietityttää… täällä ihminen järkyttyisi, jos tiskikoneen tilalle ilmestyisi tavallinen kaappi ilman astianpesuominaisuuksia 😉

  kommentti Kirjoittanut Me Like — heinäkuu 26, 2015 @ 9:02 pm

  • Niin sekin ihmeellisyys vielä! Luvataan tassukuvia taas myöhemmin!

   Meidän ihmistä ei järkytä tiskikoneasia ollenkaan. Eikä meitä kissojakaan, paitsi että se kone lämmitti käynnissä ollessaan pöytää siltä kohdalta, siinä oli kissan hyvä levätä.

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 27, 2015 @ 4:26 am

 6. Tuo kaappi on kyllä hyvä! Tyhjä ja monta hyllyä lekoteltavaksi. Se se outoa on, jos sitten ihminen koettaa täyttää sen jokllakin, että menee teiltä hyvät hyllyt tärviölle. Se miesihmisen levottomuss on just huonoa, että jos kissan täytyy kesken unien herätä :-o.
  – Pipsu ja Miiru –

  Hammaskuvat kuulostaa vähän ikävältä, toivottavasti ei olisi nyt isoja operaatioita luvassa.
  – Emäntä –

  kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — heinäkuu 26, 2015 @ 10:37 pm

  • Ei löytynyt mitään erikoista mun suusta. Pari hammasta oli kuitenkin vähän huonoa. Nyt on laimea olo.

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 27, 2015 @ 3:41 pm

 7. Voi hammas, mites se nyt silleen 😦 Ruffelle ei täällä maistunut iltapala ja nyt ollaan taas vähän että mitäs mitäs.. Jos ei ala maistumaan huomiseen mennessä kai se on käytävä taas jossakin lääkärissä… Onneksi oli lääkettä ruokahaluttomuuteen :—)

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — heinäkuu 27, 2015 @ 1:16 am

  • Voi Ruffe! 😦 Tsemppiä! Ei tässä oikein muuta osaa sanoa. Voin kuvitella kuinka ahdistaa, vaikka onkin ruokahaluttomuuslääkettä olemassa!

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 3:42 pm

 8. No voi ääh noita hammashuolia! Toivottavasti siellä hampaankolossa on vain jokin ruoanmuru, jonka saa helposti pois. Teilläkin on ollut jo ihan liikaa näitä terveyshuolia! :-/ Mutta onneksi vire on muuten hyvä ja oli tuollaista kivaa kaappitutkittavaa. 🙂 Meillä Nupun tassu on nyt ollut taas kunnossa yli viikon. Viimeksi päästiin kolme viikkoa ilman punoituksen uusimista, joten en nyt uskalla vielä edes huokailla helpotuksesta. Parasta toki toivon sen verran kuin uskallan. 🙂

  kommentti Kirjoittanut Sandra / Hupsu ja tosi höpsö — heinäkuu 27, 2015 @ 8:53 am

  • Ei ollut ruoanmuruja. Terveyshuolet riittäisi kyllä jo, mutta minkäs sille teet muun kuin kiikutat kissaa eläinklinikalle…

   Onnea Nupulle punoittamattomasta tassusta! Parasta toivotaan, oikein yhdessä!

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 3:45 pm

 9. Tuo kaappi on oikein hyvä, kun te mahdutte siihen väljästi ja jopa kahteen kerrokseen! Meillä ollaan tiskikoneriippuvaisia, vaikka erityisesti lasiastiat (Kartio-lasit) arvostaisivat enemmän hellää käsintiskausta. Toivottavasti hammaskuvista tulee hyvät ja sieltä löytyy joku pieni, helposti hoidettava vaiva!

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — heinäkuu 27, 2015 @ 11:07 am

  • Kuvista en tiedä, mutta klinikka oli mäntti paikka (ei oltu käyty ennen tuolla). Saa nähdä paraniko vaiva… Toivottavasti parani!

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 3:50 pm

 10. No voi pirskatti! toivottavasti vaiva selviää ja paranee hyvin ja nopeasti.

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — heinäkuu 27, 2015 @ 11:08 am

  • Toivotaan, toivotaan! Vielä ei tiedä, kun tyttö ei ole kunnolla tolkuissaankaan.

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 3:50 pm

 11. Moi! Ällöö jos joutuu eläinlääkärille. Mäkin kävin tänään, piikki pyllyyn tuli heti. Mäkin ootan, että toi yks lähtee töi:hin niin pääsee olee Iltsun kans kahestaan. Ja voi miten me laitetaankin kämppä remppaan! JESS!

  kommentti Kirjoittanut Zetor — heinäkuu 27, 2015 @ 11:19 am

  • Älkää kauheasti remontoiko kumminkaan! Tylsää että jouduit lääkärille, mutta tuo oli kumminkin aika pieni juttu. Ja siellä kumminkin kehuttiin sua, kun olet niin söpö, eikö vain?

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 3:51 pm

 12. Narskis vaan! Kaappi on oikein hyvä mutta kuinka ihmeessä ihmiset pärjäävät ilman Tiskikonetta? Meilläkin meni rikki mutta uusi tuli tilalle joten Myrsky ei päässyt ”kaappeilemaan.”

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — heinäkuu 27, 2015 @ 11:29 am

  • Ihmiset pärjää oikein hyvin ilman tiskikonetta. Meillä oli tiskikone pari vuotta, enkä minä tykännyt siitä alun perinkään. Pesi jumalattoman kauan ja huonosti, ja piti kovaa meteliä. Vettäkin kului varmaan yhtä paljon kuin käsintiskissä, kun kaikki astiat piti huuhdella ensin, että ne olisi tulleet edes kutakuinkin puhtaaksi. Äkkiämpää ja vähemmällä rutinalla minä ne pyöräytän käsin niinkuin aina ennenkin.

   (Tähän joku aina vastaa pakollisena repliikkinä, että lapsiperheessä se on välttämätön. Varmaan niin, mutta kun meillä ei ole lapsia!)

   kommentti Kirjoittanut Henna — heinäkuu 27, 2015 @ 4:01 pm

 13. Oikein kaappi! Ja hyllyjä! 😮 Meillä on ollut vähän jännää ton uuden kissan kanssa.

  kommentti Kirjoittanut Kattimanialaiset — heinäkuu 28, 2015 @ 8:12 pm

  • Mutta teillä onkin TOSI jännää sen uuden kissan kanssa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 29, 2015 @ 2:05 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.