Frieden valtakunta

6 syyskuun, 2015

Viikon epämäärät!

Filed under: Palveluskunta, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 2:24 pm

Hei vain!

Tällä viikolla on sellaista, että meidän hylättiin! Ihminen lähti torstaina kamalan aikaisin ja oli poissa yötäkin ja hylkäsi meidät ja…

Ihminen: Friede, miesihminen oli täällä teidän kanssa illat ja yöt, te saitte kolme kertaa päivässä ruokaa, hiekkikset siivottiin aamuin illoin ja vesikuppeihin vaihdettiin vesi iltaisin. Ei ihan täyty hylkäyksen tunnusmerkit.

Niinmuttakun päiväruoka oli sitten myöhässä ja..

Ihminen: Se pääsee vähän myöhemmin töistä kuin minä, mutta ette te tunnissa nälkään kuole, kun saatte kuitenkin säännöllisesti ja riittävästi ruokaa.

Perjantaina oli iltapalakin ainakin vaikka miten paljon myöhässä!

Ihminen: Kuulin että puoli tuntia ehkä? Te nukuitte sen ajan ettekä varmaan edes huomanneet?

Ja eilen saatiin aamupala vasta kahdeksan jälkeen!

Ihminen: Koska ette olleet herättäneet aiemmin! Miksi muuten mua tullaan herättämään kuudelta, mutta muiden annetaan nukkua vaikka puoleen päivään?

Koska sun kuuluu herätä aikaisin antamaan ruokaa. Niin ja sitten meidän piti nukkuakin sohvalla ja…

Ihminen: Ei PITÄNYT nukkua, vaan nukuitte, ihan vapaaehtoisesti! Sängyssä olisi voinut ihan hyvin nukkua niinkuin aina yleensäkin.

Missä sinä muuten olit, ja miksi?

Ihminen: Ensin olin työasioilla kaksi päivää ja sitten vielä yhden yön sen lisäksi. Käytiin perjantai-iltana katsomassa isoja kissoja T:n kanssa. Kato vaikka:

DSC_0189

Onhan se komea. Mutta miksi ihmeessä kukaan haluaa minnekään, kun kotona on kissoja?

Ihminen: No itse asiassa olisin minä voinut kotonakin olla, mutta joskus pitää. 

Hei, mutta mitäs täällä on. Sen lisäksi, että minä olen syvästi loukkaantunut siitä että meidän hylättiin

Ihminen: Teitä ei hylätty.

ei näköjään kaikki siellä kohdepaikassakaan kauheasti teistä tykänneet!

DSC_0197

Ihminen: Manuli oli aika happaman näköinen, mutta se vissiin melkein aina on. Eikä me kylläkään sitä mitenkään erityisesti vaivattu!

Kuka tahansa murjottaisi, jos kaikki tuijottaisi. Ja minä murjotan kun olit pois! Ja Figo kun sen varpaita hoidetaan.

Ihminen: No ei kaikki murjottaneet! Toivoisin myös, että et murjottaisi. Figon varpaita pitää hoitaa että ne tulisi kuntoon. Ja just nythän ne onkin ihan hyvät! Eikä Figo kyllä tänään niin paljon ole murjottanut, ihan reipas ja kehrääväinenhän se on ollut. 

Niin tai näin, on oikein hyvä, että me voidaan Figon kanssa hoitaa toisiamme, kun sinä olet ihan epäluotettava!

Figo pesi mun korvatkin tänään. Se muuten on sellainen homma, jota ihmisten ei tartte tulla tekemäänkään!

Figo pesi mun korvatkin tänään. Se muuten on sellainen homma, jota ihmisten ei tartte tullakaan tekemään!

Jaa ja mitäs tuolla vielä on. Täällähän on tassukuvakin! Kerrankaan ei tarvi meidän tassuja kuvata. Jotain hyötyä tuostakin!

DSC_0063

No tämä viikkotiedote nyt meni vähän tyhmäksi, kun tuo ihminen höpötti kaiken aikaa. Pitää vissiin ottaa taas tiukempi ote sekä kotiintuloaikojen, että mun asioihin puuttumisen kanssa. Joka tapauksessa tuollaista meillä on tällä viikolla ollut. Vaikka pitää kyllä sanoa, että ihan hyvin se miesihminen ruokkii ja ihan kiva se on muutenkin. Mutta silti ei saisi pääpalvelija olla tuolla tavalla poissa.

Onko teidän muiden ihmiset osanneet käyttäytyä?

DSC_0333

30 kommenttia »

 1. Te ootte kyl kauheita valittajia 😀 muuttakaa meille niin tiedätte miltä laiska ja kömpelö ihminen (vain yksi, huom!!) näyttää ja millast sen kanssa on elää!

  kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — 6 syyskuun, 2015 @ 2:38 pm

  • Säännöllisyys pitää olla eikä huidella pitkin maailmoja tuolleen! Laiskuudesta ja kömpelyydestä vois valittaa oikein erikseen… Mutta joo, onhan se ihan kätevä olemassa silti. Nytkin tänään se on ollut aika paljon mun nukkuma-alustana.

   Ja sitä paitsi teidän ihminenhän on nyt toipilas, niin että sen vähän kuuluukin levätä! Menkää sen viereen, siinä on varmaan tosi hyvä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 6 syyskuun, 2015 @ 2:48 pm

 2. Hihittelin täällä vuoropuhelulle! 😀 Ettei vain ois ollut kateilla vaan vähän ikävä mammaa… Meillä oli poikkeuksellisen kotoisa viikko, koska makoilin sängyn pohjalla pari päivää. Se taisi olla kissoista superkivaa. Ja nyt ne saivat vielä nukkua viime yön mun kainalossa, kun mies oli reissussa. Hienoja nuo isot kisut tassuineen, mutta ihanaa, että sen pikkuisemman ja hienomman varpaatkin ovat ok. Meilläkin on taas parempi vaihe, sillä Nuppu on ollut jo viikon ilman töttää. Helpotus!!

  kommentti Kirjoittanut Sandra / Hupsu ja tosi höpsö — 6 syyskuun, 2015 @ 3:40 pm

  • Hurraa tötterötön Nuppu! Pitkään jatkukoon tötteröttömyys ja tassujen terveys! Ja toivottavasti teidän ihminenkin on parantunut!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 6 syyskuun, 2015 @ 3:50 pm

 3. Teilläkin ihminen hylkäsi teidät!!! Onks tää nyt jotain tarttuvaa? Nyt pitää ottaa tiukempi tassuote ihmisistä, että ne ei ihan villiinny reissuamaan muilla mailla.
  Aika söpöjä noi isotkin kissat on 🙂

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 6 syyskuun, 2015 @ 4:31 pm

  • Ai teilläkin! Kyllä nyt selvästi pitää ottaa tiukempi ote ettei tää kehitys vaan leviä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 6 syyskuun, 2015 @ 5:13 pm

 4. Ihana vuoropuhelu, oiken pystyin kuvittelemaan tämäntyyppisen keskustelun käytävän välillä myös täällä meillä… 😀

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — 6 syyskuun, 2015 @ 4:47 pm

  • Kissojen pitää joskus puhutella ihmisensä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 6 syyskuun, 2015 @ 5:12 pm

 5. Ei voi palata kotiin, jos ei joskus lähde pois. Ja kotiintulot ovat aina mukavia! 😄

  Onhan se niinkin, että se päiväjärjestys voi vähän kärsiä… Mutta Henna tuli takaisin! Varmasti oli hieno vastaanotto!

  Meillä partsipäivät ovat ohi, mutta toisaalta uuni on taas lämmin. Iso koiruli sairastelee, mutta kollipojilla menee lujaa (ihan oikeasti lujaa, varmaan kesällä oli liian rankkaa, kun palveluskunta oli koki ajan paikalla…)

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 6 syyskuun, 2015 @ 5:23 pm

  • Parvekepäivät alkaa olla vähissä täälläkin, mutta kyllä ne vielä vähän siellä käy. Uuni kyllä varmasti korvaa kollien mielestä puuttuvaa aurinkoa kovastikin! Jaksaa sitten mennä lujaakin 🐯

   Mikä isolla koiralla on? Pikaista paranemista hälle ja jaksamista hoitajille!

   kommentti Kirjoittanut Henna — 6 syyskuun, 2015 @ 5:59 pm

   • Koirulilla todettiin nivelrikko lonkissa, eli on kahden viikon kuurilla ja saa sitten pistoksia. Kipeä on ollut! Ihan hurja
    huomata, miten eläin kipunsa piilottaa 😞 pitkään meni, ennen kuin eläinlääkärissä päästiin oikeaan tulokseen (ei ontunut, kipua ei näkynyt käsittelyssäkään) Nyt on jo vähän parempi 💗

    kommentti Kirjoittanut Pirjo — 6 syyskuun, 2015 @ 8:47 pm

    • Voi kurjuus! Noin nuori koira vielä! Ei auta kuin toivoa, että kivut pysyy kurissa kuurilla ja pistoksilla. Jaksamista ja voimia 💕

     kommentti Kirjoittanut Henna — 7 syyskuun, 2015 @ 5:19 am

 6. Onpa kivoja isoja kissoja. Tykkääköhän nekin herkkutikuista hmm.. Meillä emäntä hylkää vähän väliä, mutta onneksi se tulee aina takas. En minä sen poissaoloja muuten kauheesti moiti, mutta muut ei osaa siivota kuningattaren eli minun vessaa yhtä hyvin ja usein.

  kommentti Kirjoittanut Pepsi — 6 syyskuun, 2015 @ 5:58 pm

  • Teidän ihminen on kyllä tosi usein pois! Kyllä ei suostuttaisi, jos meidänkin olis niin usein.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 6 syyskuun, 2015 @ 6:00 pm

 7. Oijoi onpa ihania isoja kissoja! Ja MANULI!! ♥
  Ja ihania ootte tekin.
  SAILA
  Meidän ihminen oli silleen ikävä, että kaappasi meidät koppeihin ja pisti autoon ja sinä oltiin ikuisuus. Sitten oltiin kivassa paikassa, mutta miksi ihmeessä meidät taas kaapattiin tänään ja autoiltiin taas? Olis voinut jäädä vaan paikoilleen kivaan paikkaan eikä autoilla ikinä.
  MUSTI ja RANSU

  kommentti Kirjoittanut Saila — 6 syyskuun, 2015 @ 9:34 pm

  • Ajateltiinkin, että sinä tykkäisit manulista! 😉

   Autoilu on kyllä ihan tosi tyhmää! Vaikka mentäisiin kivoihinkin paikkoihin. Ei aina oikein ymmärrä ihmisiä! Terkkuja ja *purrrRRR* teille, komeat pojat ♥

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 syyskuun, 2015 @ 5:16 am

 8. Meille saakka tuo tauti ei ole vielä levinnyt. Ollaan oltu mukavasti kaikki neljä koossa ja pidetty sadetta porukalla sisällä. Vähän kyllä pahoin pelätään, että tuo emäntä suunnittelee jotakin… Hyvä kuitenkin kun teidän ihminen palas takaisin, koska ei se miesihminen ole kuitenkaan paljon mitään siihen oikeaan omaan ihmiseen verrattuna. Eihän? (Vaikka kyllä me tykätään siitäkin salaa.) RUSKA ja RAUHA

  kommentti Kirjoittanut Paula — 7 syyskuun, 2015 @ 8:49 am

  • Kyllä se miesihminen ihan hyvä olemassa on. Figon mielestä eritoten, kun Figo saa siltä herkkuja! Mutta siltikin pääpalvelijan pitää pysyä kotona.

   Toivottavasti teidän emäntä ymmärtää pysyä kotona teidän kanssa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 syyskuun, 2015 @ 2:12 pm

 9. Oho. Olikin aika isoja kissoja tapaamassa teidän mamma! Hyvä kuitenkin, että palasi kotiin. Etteivät asiat ole epäjärjestyksessä.

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 7 syyskuun, 2015 @ 7:57 pm

  • Hyvä että tuli. Nyt on taas päivärytmit ja ihmismäärät järjestyksessä.

   Isoja kissoja oli nähnyt. Kuulemma oli ollut sellainen Kissojen Yö. Täällä kotonakin olisi kyllä ollut kissoja, yöllä ja päivällä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 syyskuun, 2015 @ 3:02 pm

 10. Oh, teidän ihminen on ihan_mahdoton! Meidän täytyy paljastaa salaisuus (ihan vaan näin meidän kesken); meillä miesihminen on se luotettavampi ruokkija.
  Meidän pihaan ajoi vieras, iso auto ja sieltä kannettiin uusi huonekalu. Se oli aika järisyttävää -varsinkaan kun ei päästy sitä kunnolla tutkimaan. T: Sulo ja Robert

  Komeita isoja kissoja ja teistä on veikeä kuva ♥ T: Anna

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 7 syyskuun, 2015 @ 9:05 pm

  • Vieras iso auto ja uusi huonekalu, jota ei päässyt tutkimaan! Hyvin järisyttävää, todellakin! Miksei sitä päässyt tutkimaan? Kissan pitää saada tutkia uudet asiat.

   Kuvassa Figo puhdistaa mun korvaa.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 syyskuun, 2015 @ 2:59 pm

 11. Ihania ootte ❤ Puss ja purr

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 7 syyskuun, 2015 @ 11:09 pm

 12. Isoja tassuja, aah! Toivottavasti teidän ihminen pysyttelee nyt kotosalla, sillä kotoa ne kauneimmat tassut löytyvät

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 8 syyskuun, 2015 @ 2:16 pm

  • Niin just! Kuulitkos ihminen?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 syyskuun, 2015 @ 2:57 pm

 13. HÄ.VY.TÖN.TÄ! Kerrassaan hävyntöntä ! Toivohan tässä alkaa menemään teidänkin ihmiseen, kun välillä sen kehitys näytää hyvältä ja elo tasaantunut oikeanlaiseksi ja sitten se taas alkaa sooloilemaan ! Hävytöntä ! Meidän täti-ihminen on ihan menetty tapaus. Se tulee ja menee miten sattuu. Ainut hyvä homma siinä on, että sillä on niin huono omatunto kokoajan niin se leikkii meidän kanssa paljon enemmän. Mutta liian lyhyita aikoja…
  T. Triolat ja Nisukka
  Hienoaja isoja kisuja ja manuli on ehkä niin sööööpöööö ❤

  kommentti Kirjoittanut Taru — 8 syyskuun, 2015 @ 8:25 pm

  • Niin just, toivo alkaa mennä! Tosin nyt se on taas ollut suunnilleen säntillisesti kotona.

   Pitäisköhän mun ruveta harjoittelemaan tuollaista ilmettä kuin manulilla? Auttaiskohan se?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 9 syyskuun, 2015 @ 5:03 am

   • Friede, ei sun tarvi kun sä olet jo ihan kamalan söpö !

    kommentti Kirjoittanut Taru — 9 syyskuun, 2015 @ 7:59 pm

    • Niin mutta jos minä opettelisin katsomaan sitä noin pahasti, niin pysyisiköhän se sitten kotona? Teillä taas vaikka Mimmi voisi kokeilla?

     kommentti Kirjoittanut Friede — 10 syyskuun, 2015 @ 2:28 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.