Frieden valtakunta

marraskuu 1, 2015

Orastava ruokakriisi

Filed under: Valtakunta — Friede @ 7:00 pm

Hyvää sunnuntaita taas!

Tällä viikolla on sellaista asiaa, että meidän ihminen meinasi järjestää meille ruokakriisin. Perjantaina se vei tuolta kaapista pois sellaisia ruokia, joita me ei voida syödä. Ja samalla se vei yhden pesän ja pyyhkeitä ja jotakin muutakin. Kun se kysyi tässä taannoin sieltä eläinkaupasta, mistä se ostaa meille ruokaa (toim. huom. Vaajakosken Musti ja Mirri), että onko niillä eläinsuojeluyhdistyksen kanssa sopimus ruokatoimituksista. On kuulemma, niin että se vei sitten. Kumminkaan se EI ostanut meille vaihtariksi mitään, mikä jo sinänsä huolestutti. Mutta varsinainen ruokakriisi oli tulla lauantaina! Se otti pakastimesta ja jääkaapista KAIKKI meidän ruuat ja vei ne ulos! Sitten se piti pakastimen ovea auki, vaikka se kumminkin aina herkästi sanoo miesihmiselle, ettei saa pitää jääkaapin ovea auki! Nyt piti, ja jynssäsi ja vesiä lotrasi ja kaikenlaista. Mua kyllä huoletti kauheasti, kun ajattelin että mitä meidän ruuille nyt käy. Sitten se piti sitä Laatikkotouhua, mitä ennen joulua pidetään, ja jossa pitää kolistaa kaikenlaisia kattiloita kauheasti.

Onneksi tämä orastava ruokakriisi ratkesi kuitenkin niin, että se toi pihalta meidän ruuat ihan vahingoittumattomina takaisin.

Muuta ei sitten tälle viikolle kuulukaan. Torstaina se oli taas pois, mutta siinä ei ollut ruokakriisin aineksia, koska miesihminen antoi ruokaa. Ensi viikolla ei kuulemma pitäisi olla tuollaisia menoja, niin että se olisi kotona säännöllisiin aikoihin. Ihan hyvä kumminkin, säännöllisyyttä pitää olla!

Sitten pari kuvaa vielä.

Mulla oli aikalailla tekemistä valvoa sitä Laatikkotouhua ja ruokakriisin kehitystä! Aivan rupesi väsyttämään!

Mulla oli aikalailla tekemistä valvoa sitä Laatikkotouhua ja ruokakriisin kehitystä! Aivan rupesi väsyttämään!

Me on levättykin saunassa Figon kanssa nyt. Tätä pesää ihminen ei vienyt pois, vaikka on kuulemma meinannut, kun sitä ei käytetä! Näyttääkö tämä teidän mielestä käyttämättömyydeltä?

Me on levättykin saunassa Figon kanssa nyt. Tätä pesää ihminen ei vienyt pois, vaikka on kuulemma meinannut, kun sitä ei käytetä! Näyttääkö tämä teidän mielestä käyttämättömyydeltä?

Mun etutassu. Viime viikolla ei esitelty tassuja, niin että nyt täytyy.

Mun etutassu. Viime viikolla ei esitelty tassuja, niin että nyt täytyy. Mulla on nykyään tapana tuossa korissa aina pitää tassu tuolleen. 

Sellaista meillä. Hyvää tulevaa viikkoa!

Mainokset

30 kommenttia »

 1. Palveluskunta taitaa tykätä kaikista kissoista, se on oikein se! Hieno työ, vaikka täplikkäät vähän varautuneesti siihen suhtautuivatkin. Ruuan poistaminen epäilyttää aina.

  Ihana Friede korissa! Työnjohtaja ja laaduntarkastaja? Tassukin noin hienosti 💗

  Hyvää viikkoa teillekin!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — marraskuu 1, 2015 @ 8:15 pm

  • Työnjohtamista tuon kanssa kyllä on! Eikä työn laadussakaan aina ole hurraamista, mutta sille ei näin kissana paljon voi…

   Meidän ihmiselle selvisi vasta pari viikkoa sitten, että siellä eläinkaupassa on sellainen toimitussysteemi. Oli siitä ihan innoissaan, kun kuuli. Onhan se kätevää tietysti, ja ne kodittomat kyllä tarvii ruokaa, pesiä ja kaikenlaista muuta tarviketta, että ihan hyvä että vei kun me ei kerran niitä ruokia olisi voitu syödä.

   Oikein aurinkoista viikkoa teille, ihanat ❣️

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 1, 2015 @ 8:21 pm

 2. Huh! Ihan on ollu pelästyttävä Halloween teillä. Ruuat pois!?

  kommentti Kirjoittanut Hra Sulo Naukula & Nti Namu Naukula — marraskuu 1, 2015 @ 8:19 pm

  • Niin kun se Halloweenkin oli! Ei tullutkaan mieleen. Ei kyllä tarvis tuollaista jännitystä ollenkaan, ei halloweeninakaan! Onneksi kumminkin asia ratkesi parhain päin ja ruuat palautettiin paikoillensa.

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 1, 2015 @ 8:22 pm

 3. Ei kauheeta, kaikenlaista! Ruuat POIS??! Te ootte todella joustavia ja anteeksiantavaisia katteja! Hitsi…

  kommentti Kirjoittanut Zetor ja Ilona — marraskuu 1, 2015 @ 9:07 pm

  • Nokun ne ruuat tuli takasin kuitenkin. Mutta aikalailla vaatii kyllä stressinsietokykyä tämä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 1, 2015 @ 9:21 pm

 4. No huhhu! Onneksi saitte kuitenkin ruokaa vaikka pahalta tämä tilanne varmasti näyttikin!

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — marraskuu 1, 2015 @ 10:16 pm

  • Pahalta näytti, mutta onneksi tilanne ratkesi hyvin! Tuota pakastintouhua on kyllä ollut ennenkin ja aina ne ruuat on tuotu takaisin pihalta, mutta toisaalta mistäs sitä tietää jos tämä kerta olisikin ollut ensimmäinen, jolloin ei?

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 2, 2015 @ 6:07 am

 5. Täältä meiltä tulee kyllä iso peukku teille, kun tuolleen luovutitte teidän tavaroita ja ruokia kodittomille ❤ Enpä ole tiennytkään, että Vaajakoskellakin on M&M, onko se ollut siellä kauankin? Itse asustelin aiemmin siellä päin, eikä se silloin muistaakseni siellä vielä ollut…

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — marraskuu 1, 2015 @ 10:53 pm

  • Kiitos! Mua itseäni tosin vähän hävettää, etten ole vienyt ennen. Puolustaudun sillä, että yritin joskus kysellä täkäläisen eläinsuojan sähköpostiosoitteesta, että voiko heille toimittaa ruokia, mutta sieltä ei vastattu! Nyt sitten TrioMiuMaun Taru kertoi siinä yhdessä postauksessaan, että heillä siellä on joissakin Musteissa ja Mirreissä toimitus Rekuille(kohan se oli vai minne). Siitä sain virikkeitä, ja kysyin tuossa myymälässä, että onko keräystä. On. Ihan superkätevää!

   Vaajakoskella on ollut M&M ehkä kaksi-kolme vuotta. Aiemmin se myymälä oli Jyväskylässä Kypärämäessä. Ei siis kauan 😉

   kommentti Kirjoittanut Henna — marraskuu 2, 2015 @ 6:16 am

   • Ihan sama kun Hesylle kirjoittaa niiden ilmoittamaan yleisosoitteeseen – KUKAAN ei vastaa IKINÄ. Jos haluaa kommunikoida, pitää kirjoittaa niiden viestintäihmiselle. Opittu jo.

    kommentti Kirjoittanut Ana — marraskuu 2, 2015 @ 8:55 am

    • Ihmettelen vain miksi sähköpostiosoite yleensä pitää kertoa, jos sitä ei lueta tai ei vastailla. Ei ole pakko kertoa sähköpostiosoitetta, jos ei ehdi/voi/halua ylläpitää sitä.

     kommentti Kirjoittanut Henna — marraskuu 2, 2015 @ 3:41 pm

 6. Järjestipä palveluskunta teille säikäytyksen! Mutta hyvä kun voitte nyt taas levätä tuolla lailla nätisti vierekkäin.

  kommentti Kirjoittanut Minni — marraskuu 1, 2015 @ 11:10 pm

  • Juu, kyllä lepo on tärkeää kun on ensin joutunut jännittämään jotakin! Nättiyttä ei erikseen tarvi yrittää, se tulee kaikilta kissoilta luonnostaan, kuten tiedät!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 2, 2015 @ 6:05 am

 7. No onneksi tuo ruokakriisi ratkesi parhain päin, ihmisistä kun ei koskaan tiedä! Meillä oli sama meininkin pari viikkoa sitten, kun mami yks kaks vaan kanto pakastimesta kaiken parvekkeelle. Onneks me nähtiin ne ruoat siellä koko ajan ikkunasta, niin tiedettiin vahtia.
  Teidän ihminen teki hyvin, kun muisti kodittomia kisuja tolleen 🙂 Mekin lähetetään mamin mukana meidän mielestä pahat ruoat muille kisuille. Ollaan lähetetty vanhoja lakanoita ja pyyhkeitä kans, niitä tarvitaan alustoiksi eläinsuojiin.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — marraskuu 2, 2015 @ 10:19 am

  • Kyllä ne pahatkin ruuat jollekin maistuu! Teidänkin ihminen siis tekee hyvin.

   Mutta hyvä että näitte teidän ruuat parvekkeella. Meillä ne oli kylmälaukuissa ja muissa, ettei näkynyt, vaikka parvekkeelle kyllä näkyy hyvin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 2, 2015 @ 3:40 pm

 8. Ihme touhua teillä ruoan kanssa. Onneksi osa sentään jäi kotiin.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — marraskuu 2, 2015 @ 8:30 pm

  • On ollut kaikenlaista ruokahommaa kyllä. Onneksi on ruokaa kotonakin, muutenhan tässä sentään hätä tulisi!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 2, 2015 @ 9:28 pm

 9. Oho, teillä ihminen on etuajassa laatikkotouhun suhteen. Tai sitten juuri oikeassa aikataulussa, jos hän laittoi niitä pakkaseen.

  Te olette eri reiluja, kun lahjoitatte ruokia ja muuta tarpeellista eläinsuojeluyhditykselle. Arvostan ♥

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — marraskuu 2, 2015 @ 9:23 pm

  • Pakkaseen laittoi.

   Tää oli kylläkin meidän ensimmäinen ruokalahjoituskerta. Mutta nyt kun tiedetään tuo kauppahomma, niin voidaan lahjoittaa useammin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 2, 2015 @ 9:27 pm

 10. Hirrrveen jännittävää! Melkein kun halloweeni, toi teidän ruokakriisi! Onneks ratkes nopsaan. Ja saatiin nähdä.. T♥ss♥

  kommentti Kirjoittanut Me Like — marraskuu 2, 2015 @ 11:16 pm

  • Vähän tarpeettomankin jännittävää! Onneksi päättyi parhain päin!

   T♥ss♥

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 3, 2015 @ 5:07 pm

 11. Kriisin aineksia. KRIISIN aineksia, apuaaa! Loppu hyvin, kaikki hyvin mutta kissojen ruokia EI SAA SIIRRELLÄ paikasta toiseen. IKINÄ.

  Vaan todella loistavaa, että M&M ottaa noita avustuksia teilläkin ! En olisi osannut itsekään lähteä noin vaan kyselemään, jollei Rekuilta olisi saanut ohejita.
  Tosi hieno juttu ❤ T. Taru

  kommentti Kirjoittanut Triolan jengi — marraskuu 4, 2015 @ 8:58 pm

  • Älä muuta sano! ~ Friede

   Tuo toimitussysteemi on ihan älyttömän kätevä. Kumma miten ne ei sitä mitenkään ”mainosta”. Ymmärrän ettei nyt ihan lehteen kirjoiteta, mutta ettei ole myymälässäkään mitään ilmoitusta. Ajattelisi, että vaikka kassalla voisi olla pieni lappu, että toimitetaan. Onkohan siinä joku erikoinen sääntö?

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — marraskuu 5, 2015 @ 3:21 pm

 12. Meidän emäntä on ollut vähän siellä ja täällä, niin sen kommentointi on ollut ihan hunningolla! Me kanssa toivottaisiin nyt taas säännöllisyyttä, ei semmoinen pitkän päälle vetele, että ollaan poissa. Teilläpä onkin ollut tuollaisia huolestuttavia kriisin aihioita, vaikka toisaalta hyvä, että emäntä oli siinä lähellä eikä kehittynyt sitten vakavammaksi pulmaksi. Mutta ettei osteta tilalle mitään – huolestuttavaa hidastelua. Jospa nyt tällä viikolla tulisi täydennystä? Se on kyllä hyvä, että pakastimen ruuat tuli takaisin eivätkä kadonneet.
  – Pipsu, Miiru ja opetetaan jo Teyekin kommentoimaan, vaikka se on kyllä vielä rääpäle –

  Ja emäntä kaukopusuttaa tassukuvaa <3!
  – Emäntä –

  kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — marraskuu 5, 2015 @ 1:49 am

  • Teillä on ollut kauheasti kaikkea! Ihan rupeaa väsyttämään pelkkä ajatuskin!

   Lupasi se meidän ihminen tänään käydä ostamassa meille ruokaa. Mutta arvatkaa mitä, tärkeysjärjestys on taas pielessä. Ensin on kuulemma IMURIHOMMAT! Niinku ensin imuri ja sitten meidän ruokaostokset, ihan väärä järjestys!

   Opettele Teye vaan blogihommat, tää on kivaa.

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 5, 2015 @ 3:18 pm

   • Imuri! Tiijän! Sitä lyödään tassulla, täp täp ja sitten ZÄTÄP. Blogihommat? No joo, nekin jees, mut meillä on ekaks täällä nää ruokaneuvottelut nyt käynnissä. Mä päätin, et jatkossa mä syönkin vain lihaa. Nyrpistän muulle.
    – Teye –

    kommentti Kirjoittanut Pipsun ja Miirun Pirjo — marraskuu 5, 2015 @ 11:47 pm

    • EI lyödä imuria! Imuria mennään piiloon! Tuollainen rämäpäisyys johtaa vielä vaikka mihin, sun pitää ehdottomasti ruveta varovaisemmaksi!

     Ruokaneuvottelut on tietty hyvä käydä. Vain hyvää ruokaa syödään!

     kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 6, 2015 @ 6:05 am

 13. Toivottavasti lupaus on pitänyt, ja tällä viikolla on meno ollut rauhallisempaa. 🙂 Meilläkin oli lootapuuhia viime viikonloppuna, mutta tänä viikonloppuna lötköillään. Onneksi on jo perjantai! Kivaa viikonloppua teille söpötassuille! 🙂

  kommentti Kirjoittanut Sandra / Hupsu ja tosi höpsö — marraskuu 6, 2015 @ 3:13 pm

  • Kyllä, tällä viikolla on ollut ihan rauhallista. Hyvää viikonloppua teillekin! Söpöt tassut on teilläkin ♥

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 6, 2015 @ 3:52 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.