Frieden valtakunta

marraskuu 15, 2015

Tylsää ja aika tavallista

Filed under: Valtakunta — Friede @ 5:01 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Meillä on ollut tällä viikolla aika tavallista ja jokseenkin tylsää. Se on tietysti hyvä asia, kun vertaa joihinkin muihin viikkoihin. Mua kyllä kutisi aikalailla, ja ihminen kävi kysymässä eläinklinikka mitä pitäisi tehdä. Sain lääkettä. Sitä kortisonia. Nyt olen saanut sitä joka ilta yhden pillerin, eikä ole kutittanut oikeastaan ollenkaan! Tylsää tietysti ottaa pillereitä, mutta tuo on niin pieni, eikä maista pahasti pilleriltä, niin että sitä ei melkein huomaakaan. Ensi viikolla saan kuulemma jotakin toista lääkettä, jolla tuo kortisoni sitten vähitellen korvataan. Saa nähdä millaista se tulee olemaan. Mutta ihan hyvä kuitenkin, että sain ne pillerit kun tässä aiemmin kun mua kovasti kutitti, ihminen keksi rottamaisista teoista rottamaisimman. Voin laittaa kuvan, mutta kukaan ei saa nauraa, tää on niin noloa! Vain ihminen voi keksiä jotakin niin tyhmää ja kissuusarvoa alentavaa.

Pani mun päälle paidan! Vaaleanpunaisen vielä! On kuulemma vanha paita. Kyllä moitin ja paheksun! Onneksi tätä ei nyt ole tarvinnut pitää enää.

Pani mun päälle paidan! Vaaleanpunaisen vielä! On kuulemma vanha paita. Kyllä moitin ja paheksun! Onneksi tätä ei nyt ole tarvinnut pitää enää. Mun pääkin näyttää ihan kauhean isolta!

No siitä kuitenkin selvittiin, eikä tuo paitaepisodi edes viime viikolla tapahtunut, vaan aiemmin. En muistanut sanoa, kun yritin tiukasti unohtaa sen.

Muita tapahtumia on ollut se, että ihminen meni ja tuli eilen, kun sen piti käydä monissa kaupoissa. Onneksi myös eläinkaupassa, niin että mekin saatiin ruokaa. Ja tänään oli vilkasta lähetystä tipu-tv:ssä. Oli monta tipua yhtä aikaa meidän parvekkeella, ja mun piti aivan nousta aamupäiväunilta niitä päivystämään! Figo ei noussut, mutta se katsoi taas Sillä Silmällä. Aamulla oli myös ulkona enemmältä valkoista, mikä oli aika mielenkiintoista taas pitkästä aikaa. Lämpötila on kuitenkin ollut ulkona jo pitemmän aikaa sellainen, että korvia ravisteluttaa, eikä sinne siis voi mennä. Korvanravistuslämpötiloissa en ulkoile.

Muuten on ollut tavallista. Ruoka-ajat ja muut tärkeät rytmit on säilyneet. Paitsi tietysti silloin viime sunnuntaita, kun se Isänpäivä oli. Silloin oltiin vähällä nääntyä, kun välipala oli pahasti myöhässä.

Me ollaan Figon kanssa oltu aika paljon saunassa. Siellä on hyvä nukkua.

Nukuttiin jonkun verran. Meillä on täällä kaksi petiä, tämä ja toinen tuossa vieressä. Joskus ollaan siinä toisessa. Toisinaan peräti kumpikin eri petissä!

Nukuttiin jonkun verran. Meillä on täällä kaksi petiä, tämä ja toinen tuossa vieressä. Joskus ollaan siinä toisessa. Toisinaan peräti kumpikin eri petissä!

Sitten välillä siirretään nukkumaan tähän tuolille. Etenkin Figo tekee sellaista, että jos ihminen istuu tuossa, ja Figo haluaa paikan, Figo vain yksin kertaisesti menee ihmisen selän taakse ja rupeaa etsimään hyvää asentoa. Tavallisesti ihminen sitten toteaa, että paras mennä muualle istumaan. Figo on vähän sellainen, että sen ymmärrykseen ei sovi, ettei joku onnistuisi!

Sitten välillä siirretään nukkumaan tähän tuolille. Etenkin Figo tekee sellaista, että jos ihminen istuu tuossa, ja Figo haluaa paikan, Figo vain yksin kertaisesti menee ihmisen selän taakse ja rupeaa etsimään hyvää asentoa. Tavallisesti ihminen sitten toteaa, että paras mennä muualle istumaan. Figo on vähän sellainen, että sen ymmärrykseen ei sovi, ettei joku onnistuisi!

Perjantai-iltana kuitenkin oli kissanminttutarjoilu. Se on hyvä, sitä onkin tarjoiltu aivan liian vähän viime aikoina. Edelliskerrasta taitaa olla kuukausia aikaa!

Perjantai-iltana kuitenkin oli kissanminttutarjoilu. Se on hyvä, sitä onkin tarjoiltu aivan liian vähän viime aikoina. Edelliskerrasta taitaa olla kuukausia aikaa!

Sellaista tällä viikolla. Hyvää tulevaa viikkoa, ja pitäkää toisistanne huolta! Kehrätkää ja voi vähän puskeakin. Sillä tavalla maailma on kuulkaa paljon kivempi paikka, ja ihmiset pysyy hyvällä mielellä! *purRRRRrrrRRRRrrrrRRRRrrrrRRrr*

Mainokset

24 kommenttia »

 1. Mutta tuohon on kiva paita. Lämminkin varmaan. Tosin voisi olla eri värinen.

  kommentti Kirjoittanut Max — marraskuu 15, 2015 @ 7:47 pm

  • Ei varmaan ole kiva! Ja mulla on turkki omasta takaa, kiitos vaan, ei tarvi lisälämmikettä. Ylipäätään kissojen pukeminen vaatteisiin ei ole soveliasta ollenkaan…

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 7:53 pm

   • Hehe toi eka kuvan ilme! Ei jätä varaa tulkinnoille, ihan suoraan sanoo 😀

    kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — marraskuu 15, 2015 @ 9:08 pm

    • Tuon kanssa täytyy olla selkokielinen, ei se muuten tajua! Ei tajua aina sittenkään.

     kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 9:24 pm

 2. Olet kyllä niin söpö tuo paita päällä, ettei tartte yhtään nolostella. ❤ Mutta kivempihän se on viilettää ilman, joten hyvä, ettei sitä enää tarvitse pitää. Kissan kehräys ja puskut ovat tosiaan parasta terapiaa, joten niitä toivotaan kaikkiin koteihin! Vähäkutinaista ja muutenkin hyvää alkavaa viikkoa teille!

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Nuppu ja Juju — marraskuu 15, 2015 @ 8:15 pm

  • Vai vielä söpö! Siitä me ainakin ollaan samaa mieltä, että hyvä ettei sitä tarvi pitää!

   Hyvää viikkoa ja terveyttä teillekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 8:51 pm

 3. Voi ei otamme suuresti osaa, kun olet joutunut vaatetta pitämään, ei se ole kissuusarvolle sopivaa puuhaa ollenkaan, ehei!

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — marraskuu 15, 2015 @ 8:26 pm

  • Kiitos! Ei ole sopivaa pukea kissaa vaatteisiin. Ainakaan vaaleanpunaisiin neuleisiin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 8:52 pm

 4. Ihanan pinkki paita! Ei yhtään nolo. ♥

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — marraskuu 15, 2015 @ 8:28 pm

  • Pinkkitassuilla tilanne olisi tietysti toisenlainen. Tosin epäilen, ettei Sulo ja Namukaan kamalasti tykkäisi tulla puetuksi! Tai ei sitä kyllä tiedä, ainakin Sulolla on taipumusta tyyneyteen mitä erilaisemmissa asioissa! Mun ♥ystävä on niin sopeutuvainen ja diplomaattinen ♥

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 8:53 pm

 5. Vähänkö nolo paituli, sun ilme kertoo kyllä kaiken. Toivotaan, että rohdot auttaa kutinaan, niin ei tarvi laittaa enää vaatteita.
  Ai teil oli jo valkoista ulkona, täällä on ihan mustaa vaan. Mut kyllä ne tassunravistuskelit tulee valitettavasti tännekin, yäk.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — marraskuu 15, 2015 @ 8:44 pm

  • Joo, kiitos! Onneksi mua ymmärretään tässä asiassa!

   Tassunravistuskelit tulee sitten vielä myöhemmin. Tässä kohtaa ravistetaan korvia. Paitsi sitä valkoista ei kyllä meidän parvekkeelle yleensä niin paljon tule, mutta kylmä se lattia on ja jossain vaiheessa alkaa tassujakin ravisteluttaa! Sellaisella säällä ei pidä mennä ulos, kun ei ole pakko!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 8:55 pm

 6. Voi teitä. Mutta Friede älä huoli: isolla koiralla oli taannoin vauvojen body päällä ja kaksi viikkoa! Sulla on tuollainen tyylikäs pusero kuitenkin.

  Sopuisasti kyllä nukutte, mutta te olettekin kissoja 💗

  Kickeroo! Juuri katsoin vanhan videon, jolla Kape leikki Kickeroolla. Kissanmintun makuisia päiviä teille!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — marraskuu 15, 2015 @ 8:48 pm

  • Vauvojen body! Voi apua! Isompi koira on kanssa aika sopeutuvainen! Ja sillä sentään on niin iso suu, että ajattelisi saavan mokoman vaatteen pois päältänsä aika helposti.

   Kickeroita on kaksi. Kumpaankin on välillä lisätty sisällekin kissanminttua, nyt ripotettiin vain päälle. Hyvä kapine se Kickeroo on! Voi Kape, ihana Kape ❤️

   Kissanmintun makuisia päiviä teillekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 15, 2015 @ 9:00 pm

 7. Purrrrrrrpurrrr.. mutta toihan on söpö paita, ei me naureta. Ei ees mamma! Koska…kutina!

  kommentti Kirjoittanut Me Like — marraskuu 15, 2015 @ 11:32 pm

 8. Hihihi mikä paita en myönnä nauravai, olet oikea söpöläinen ♥

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — marraskuu 17, 2015 @ 3:42 am

 9. Ou nou. Paita. Voiko nolompaa juttua ollakaan? Onneksi se on nyt mennyttä.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — marraskuu 18, 2015 @ 8:10 am

  • Niin, onneksi! Ei kissoille kuulu pukea vaatteita!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 18, 2015 @ 1:12 pm

 10. ..mutta jos paidan kanssa olisi laittanut vielä kivat helmet niin sittenhän toi olisi ollut tosi kiva ja trendikäs kombo ;D !

  Meilläkin hei alkoi taas kortisonit pilsuina Nisulle. Se on taas köhköh.

  kommentti Kirjoittanut Taru — marraskuu 18, 2015 @ 2:38 pm

  • Voi Nilsson! Toivottavasti köh menee pois! K on kyllä siitä hyvä pilleri, että se on pieni ja mauton. Ei melkeen huomaakaan.

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 18, 2015 @ 4:17 pm

 11. Vaatteet ja kissat eivät kuulu yhteen!! Mutta paita on kuitenkin parempi, kuin sellainen muovinen kauluri kauhistus. T: Sulo ja Robert

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — marraskuu 18, 2015 @ 7:41 pm

  • Juu, olette tietysti oikeassa! Sellaista kauluria en suostu pitämään lainkaan! Otan sen pois, ellei se ole valjaissa kiinni. Sitä paitsi sellaisen kaulurin kanssa pitää vallan takaperin kulkea, kun etuperin ei voi. Siihen nähden paita on parempi, mutta sittenkään kissalla ei kuulu olla vaatteita päällä. Oma turkki, hyvä turkki!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 18, 2015 @ 8:48 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.