Frieden valtakunta

marraskuu 29, 2015

Viikon… kaikenlaiset

Filed under: Allergia ja eliminaatiodieetti, Valtakunta — Friede @ 5:38 pm

Hyvää sunnuntaita!

Tällä viikolla on ollut kaikenlaista.

Terveysasioissa on ollut sellaista, että se uusi lääke teki mulle tiistaina ihan kamalan olon. Tuli ihan yööööök. Ja hiekkalaatikkojuttuja kans. Mutta se meni ohi sitten kyllä iltaa kohti, eikä ole sen jälkeen tullut. Saan kyllä tosi paljon ruokaa sen kanssa, kun se pitää antaa ruuan kanssa. Sitä paitsi se maistuu pahalta, niin että paras ottaakin jotakin sen päälle, ettei jää paha maku suuhun. Multa on myös vähennetty kortisonia, ja kutina on melkein palannut, mutta ei ihan. Tuo uusi lääke ei vielä tehoa kunnolla, kun sillä menee jonkun aikaa. Figoltakin on vähennetty kortisonia ja sillä meinasi mennä varvas huonoksi taas. Jouduttiin taas pari kertaa sukkahommiin, mutta nyt näyttää taas vähän paremmalta. Ei ole näkynyt sukkia ainakaan. Meitä kyllä tarkastetaan ja syynätään aika tarkasti taas. Pöh.

Ihminen on kyllä pääsääntöisesti käyttäytynyt ihan hyvin, mutta eilen se ensin kolisti keittiössä aikalailla, ja sitten iltapäivällä päästi meille sisälle ihmisenpoikasen! Se poikanen ei kyllä huuda enää niin paljon, mutta sittenkin me mentiin Figon kanssa vaatekaappiin. Vahingossa tulin yhdessä vaiheessa katsomaan, kun oli aika hiljaista, ja arvatkaa mitä! Se poikanen istui meidän ihmisen sylissä ja söi ruokaa (sillä oli omat eväät mukana)! Kuvitelkaa miten mua huoletti! Luulin jo, että se jää meille. Sitten kun se poikanen sai syötyä ja huomasi mut, menin äkkiä karkuun. Sen verran se ehti mua nähdä, että sai määriteltyä mut pupuksi. Ihmiset (meidän oma ja sen poikasen äiti) kyllä kertoi, että ei ollut pupu vaan kissa, mutta ei se tainnut mennä perille. Onneksi se ei kuitenkaan jäänyt meille, vaan se vieras täti ja setä otti poikasensa mukaansa lähtiessään ja me saatiin meidän ihmisen syli taas omaksi.

Ihmisenpoikasasiat on väsyttäviä. Onneksi meidän ihminen ymmärsi sitten ojentaa jalkansa, että päästiin sen syliin toipumaan.

Ihmisenpoikasasiat on väsyttäviä. Onneksi meidän ihminen ymmärsi sitten ojentaa jalkansa, että päästiin sen syliin toipumaan.

 

Kyllä se vain niin on, että meillä on ihan hyvä näin. Vaikka se on kyllä kuulemma aivan erinomaisen rauhallinen ihmisenpoikanen!

Kyllä se vain niin on, että meillä on ihan hyvä näin. Vaikka se on kyllä kuulemma aivan erinomaisen rauhallinen ihmisenpoikanen! En tiedä, enkä aio ottaa tarkemmin selvää.

Joka tapauksessa on täällä hyviäkin asioita tapahtunut! Eilen, ennen sitä ihmisenpoikasepisodia, meillä oli kotitöistä parhaita! Kuten varmaan arvaatte, on kyse lakanoiden vaihtamisesta. Mutta ei siinä vielä kaikki, vaan vielä lisäksi paketoitiin!

Päällekkäisiä varauksia: paketoinnin valvonta ja tipu-tv-lähetys yhtä aikaa!

Päällekkäisiä varauksia: paketoinnin valvonta ja tipu-tv-lähetys yhtä aikaa!

Voin hyväksyä tämän paketin. Pussi saisi olla suurempi, mutta menköön tämän kerran. Kiinnitä kuitenkin huomiota teippaukseen, tässä materiaalissa ei ehkä teippi pysy hyvin kiinni.

Voin hyväksyä tämän paketin. Pussi saisi olla suurempi, mutta menköön tämän kerran. Kiinnitä kuitenkin huomiota teippaukseen, tässä materiaalissa ei ehkä teippi pysy hyvin kiinni.

Sitten eilen iltana Figo vielä terästeli kiipeilytaitojaan pitkästä aikaa.

Hyppäsi kylppärin kaapin päälle. Sinne pääsee pesukoneen päältä, mutta kaappi on kyllä korkea. Ihmistä kauhistuttaa eniten alastulo, Figo nimittäin ei suostu ottamaan vastaan apua, vaan hyppää itse. Ihmisen mukaan miltei kaksi metriä on aika korkealta hypätä. On yritetty sanoa, että kissa tietää paremmin.

Hyppäsi kylppärin kaapin päälle. Sinne pääsee pesukoneen päältä, mutta kaappi on kyllä korkea. Ihmistä kauhistuttaa eniten alastulo, Figo nimittäin ei suostu ottamaan vastaan apua, vaan hyppää itse. Ihmisen mukaan on aika korkealta hypätä. On yritetty sanoa, että kissa tietää paremmin.

Ylätassu.

Ylätassu. Pyydämme anteeksi kuvanlaatua, mutta kun pimeys!

Muuten on paljolti levätty, kuten tähän vuodenaikaan kuuluu. Yhdessä, kuten kuuluu.

Ei ole kyse punaisista lyhdyistä! Niillä ja meidän saunalla ei ole mitään tekemistä keskenään!

Ei ole kyse punaisista lyhdyistä! Niillä ja meidän saunalla ei ole mitään tekemistä keskenään!

Että sellaista meillä. Toivottavasti teillä on ollut rauhallisempaa!

Hyvää ja rauhallista tulevaa viikkoa, ja pitäkää huolta toisistanne! *purrrRRRRRrrrrrrRRRRR*

 

Mainokset

22 kommenttia »

 1. Meilläkin kävi ihmisenpoikasia, kaksi kappaletta ja olivat monena päivänä… Jaakko oli ainoa, joka pakeni yläkertaan, 3-vuotias sai kylläkin hipaista sitä portin välistä. Karrkki tykkäsi, varsinkin vauvasta. Mutta kovin lähelle ei sitä päästetty. Tietyt äänet olivat koko sakille liikaa…😳

  Voi teitä ja lääkkeitä. Miten voi olla. Ja niin hyvin kun teitä on tutkittu. Yökkiolot ei ole kivoja 😞 Toivotaan teille joululahjaksi kaikkien kutinoiden poistumista ja hyvää oloa! Joulupukki, nyt kuule!

  Hyvää joulukuun alkua teille💗 Minä kyllä kirjoitan joulupukille nyt tärkeän kirjeen!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — marraskuu 29, 2015 @ 6:18 pm

  • Karrkki on rohkea! Ne jotkut äänet on kyllä liikaa! Miksi ne poikaset pitää niin kovaa meteliä? Tämä on kuulemma kohta kaksivuotias poikanen. Pienempänä se metelöi paljon enemmän. Nyt se kuulemma on rauhallinen.

   Kiitos toivomuksista ja joulupukille kirjoittamisesta! Mekin kyllä kirjoitetaan teidän puolesta, kun teilläkin on ollut kaikenlaista ja on tutkittu paljon. Me toivotaan myös teille kaikkien vaivojen katoamista ja hyvää ja pirteää oloa!

   Mainiota joulukuun alkua teille rakkaat 😻

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 6:50 pm

 2. Onneks meillä ei oo tuommosia ihmisenpoikasia käynyt kuin yhden kerran. Se oli kyllä kamalan äänekäs, mutta ei yrittänyt sentään lääppiä. Oltiin koko vierailun ajan tuolla yläilmoissa katselemassa.
  Toivottavasti niitä sukkahommia ei oo tulossa, ei kissalla kuulu olla vaatteita! Mjaur.
  – Crusoe

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — marraskuu 29, 2015 @ 6:30 pm

  • Ei tämäkään yrittänyt lääppiä. Tai olisi varmaan yrittänytkin, jos ei oltaisi oltu tarkkana! Yläilmat on hyvä vaihtoehto ihmisenpoikasasioissa!

   Ja joo, ei kuulu kissoille pukea vaatteita.

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 6:52 pm

 3. Ihmisenpoikanen! On ne jänniä. Tosi jänniä! Vaan lakananvaihto ja paketoiminen varmasti auttoivat toipumisessa myös. Pusuja Friedelle – lähettää Sulo!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — marraskuu 29, 2015 @ 6:32 pm

  • Sinähän Sulo taisikin olla jopa ihmisenpoikasen tapauksessa rohkea ja diplomaattinen. Ja paikalla. Mutta sinä oletkin erikoiskissa lajienvälisissä asioissa!

   Pusuja Sulo ❤️🐾

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 6:54 pm

 4. ”Onpa teillä ollut tapahtumarikas viikko! Niin huonoissa kuin mukavissakin asioissa 😉 Meilläkin Aada on käynyt, mutta se me on opetettu tavoille! Paitsi että Mio ei kyllä siitä tykkää!! Mukavaa alkavaa viikkoa!” pömpsälän kissat

  kommentti Kirjoittanut Tinka, Neko & Mio — marraskuu 29, 2015 @ 7:03 pm

  • Vaan Aada taitaa olla osaava eläinten kanssa yleensäkin, kun on ne koirat Aadan kotona! Siltikin ymmärretään Mioa. Hyvä joka tapauksessa, että te olette opettaneet! Kuinkas ne muuten oppisi kissa-asioita, ellei opetettaisi? Purrrrrrrr teille!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 7:13 pm

 5. Toivotaan tosi paljon, että teidän lääkehommat auttaa eikä tuu takapakkia. Kutinat ja sukat ei oo kivoja.
  Ihmisenpoikaset on epäilyttäviä. Meillä ei kyllä ole käynyt niitä tooosi pitkään aikaan, onneksi. Mami sanoi, että ei ole tulossakaan,ei tarvi olla huolissaan.
  Lahjojen paketointi on kivaa! Kaikki ne narut ja paperit ja laatikot ja teippi, sellaista pitäis olla useammin.

  kommentti Kirjoittanut Sofia ja Olga — marraskuu 29, 2015 @ 7:53 pm

  • Kyllä paketoida voisi vaikka päivittäin. Viikottain nyt ainakin. Ja lakanoitakin voisi vaihtaa vaikka parikin kertaa viikossa.

   Kiitti toivotuksista ja muista!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 8:16 pm

 6. Voi harmi, että on yökötyttänyt, mutta jospa olo nyt tasaantuisi ja uusi lääke alkaisi tepsiä. Ihan fiksu veto oli mennä sinne kaappiin pikku vierasta piiloon. Niin Jujukin olisi tehnyt! Ja mitä termiin ”pupu” tulee, niin jotkut aikuisetkin käyttävät sitä viittaamaan kaikkiin suloisiin otuksiin, joita te ilman muuta olette. ❤

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Nuppu ja Juju — marraskuu 29, 2015 @ 8:44 pm

  • Jopa meidän eläinlääkäri on tituleerannut Figoa pupuksi joskus!

   Kiitos kaverit! *purrrrrrrr*

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 29, 2015 @ 8:54 pm

 7. Lakanan vaihto ja lahjojen paketointi kuuluvat ehdottomasti kissain tarkastettaviin asioihin. Silloin on hyvä olla kissatarkastajien paikalla. 😉

  Täälläkin ihmistä joskus hirvittää, kun mä hyppään kaapin päälle ja kaapin päältä pois. Mä osaan laskea etäisyydet ja oikeat hyppykulmat, vaikka emäntä tuota kykyäni välillä epäileekin. 😉 t. Kollo

  kommentti Kirjoittanut Sirpa ja Kollo — marraskuu 29, 2015 @ 9:41 pm

  • Ihmiset on kovia epäilemään! Eivätkä usko että kissat kyllä tietää paremmin omat (ja toisten) asiat!

   Mukava kuulla teistä Kolli ja emännys!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 30, 2015 @ 5:40 am

 8. Ihmisenpoikasia ja pahoinvointia, voi teitä. Onneksi menivät kaikki sitten pois.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — marraskuu 30, 2015 @ 11:12 am

  • Niin, onneksi! Se ihmisenpoikanen varmaan tulee vielä, mutta yöööök toivottavasti ei!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 30, 2015 @ 3:45 pm

 9. Oon niin piäni vielä, että paketointi ei oo tuttua, mut luotan sanaanne että jännää on! Noissa petipuuhissa meinasin tehä itsarin eilen ko ihminen petasi ja mä jättäydyin päiväpeiton alle nukkumaan ja sit tuli kohta hehtaariperse kohti, onneks meni vähän sivuun niin en jääny kaheksanhenkiseksi.

  Pikkuihminen… en tiiä mitä tuosta sanois. Hyvin selvisitte kumminkin! Mul on käynyt pikkuihmisii vain kun itekin olin tosi pieni, en oikein edes muista.

  kommentti Kirjoittanut Zetor — marraskuu 30, 2015 @ 2:52 pm

  • Joo, ehkä saat kokeilla paketointia ihan kohta. Tää Joulu on sellasta aikaa.

   Mutta hui mitä sulle on meinannut käydä! Tuon takia minä en jää peiton alle. Ole varovainen, pieni! Sun pitää ajatella Ilonaa ja sun ihmistä ja Namua kans!!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 30, 2015 @ 3:48 pm

 10. Toivottavasti lääkkeet kuitenkin toimivat; ilman yökkiä ja sitä toista lajia. Pikkuihmiset ovat tosi jänniä, mutta aika nopeasti ne kasvaa isoiksi. Meillä on enemmän haittaa aikuisesta ihmisestä (ei henkilökunta), joka venyttää ja vanuttaa meitä, yök sille. T: Sulo ja Robert

  Voi, että: kaksi kissaa samaan aikaan sylissä ♥♥♥.

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — marraskuu 30, 2015 @ 5:36 pm

  • Meillä taas ainoa aikuinen, joka vanuttaa meitä, on Henna. Koska minä raavin kaikkia muita jotka yrittää. Pikkuihminen oli liian jännä! Emme tutustu!

   Sylissä on hyvä! Tai vierelläkin, jos ei oikein suorastaan sylin paikalta ota. Kokeilkaa Sulo ja Robert!

   kommentti Kirjoittanut Friede — marraskuu 30, 2015 @ 6:10 pm

 11. Te ootte kyllä ihan melkein jo siamilaiset, ku ootte niin söpösti aina yhdessä?
  ❤ ❤

  kommentti Kirjoittanut Me Like — marraskuu 30, 2015 @ 10:55 pm

  • Kiitti ❤ ei me IHAN aina yhdessä olla, mutta aika usein kyllä. Kun kaverin kanssa on paljon kivempaa! Teilläkin se kyllä taidetaan tietää.

   Mutta apua, teillä on kohta jännät ajat! Hui!

   kommentti Kirjoittanut Friede — joulukuu 1, 2015 @ 7:13 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.