Frieden valtakunta

13 joulukuun, 2015

Tavalliset ja epätavalliset

Filed under: Allergia ja eliminaatiodieetti, Valtakunta — Kissapojat @ 6:14 pm

Hyvää sunnutaita taas!

Tällä viikolla on tavallista ja epätavallista. Ensin kuitenkin kirjataan muistiin, että Figo on ollut nyt toista viikkoa ilman kortisonia, ja tassut ovat pääosin kunnossa. Vähän on kyllä yhtä varvasta nypitty (mutta vain yhtä!), mutta silti tassut on kuitenkin ehjät ja ihan kohtuullisessa kunnossa. Minä taas en ole tällä viikolla saanut sitä uutta lääkettä, kun taas meinasi mennä ruokahalu. Huomenna sitä taas kuulemma aletaan antaa ja katsotaan säilyykö ruokahalu vai ei.

Muuten on ollut enimmäkseen tavallista. On vähän ralliteltu ja painittu, mutta pääosin nukuttu. Siinä ei ole mitään uutta.

Nukuttu on, myös sylissä.

Nukuttu on, tässä tapauksessa taas sylissä.

Uutta on se, että me voitettiin taannoin Trion ja Nilssonin arvonnassa ja se voitto tuli nyt tällä viikolla meille. Kun sitä ei silloin heti voitu lähettää kun oli se joku Postilakko.

Voitto. Siinä on heijastin, Trion käyntikortti ja sitten lahjakortti, jolla saa Mush Vaistocat-ruokaa yhden pussillisen.

Voitto. Siinä on heijastin, Trion käyntikortti ja sitten lahjakortti, jolla saa Mush Vaistocat-ruokaa yhden pussillisen.

Me lähetettiin ihminen perjantaina Mush-kauppaan. Ripustettiin heijastin ihmiseen myös, ettei se jäisi autojen alle. Ne Mushit oli Figolle, kun minä en saa syödä kanaa enkä possua, kun kutisen. Maistuisi kyllä. Figo sitten sai maistiaisiksi yhden sellaisen pullan, ja arvatkaa mitä? Se ei tykännyt niistä! Kyllä on kummallinen kissa sanon minä! Ihminen sanoi kokeilevansa vielä toisen kerran.

Toinen epätavallinen asia on se, että meillä oli nyt viikonloppuna vieras. Se tuli aika myöhään perjantaina ja lähti sitten tänään aamupäivällä pois. Ja eilen se oli meidän miesihmisen kanssa melkein koko päivän, koko illan ja puolen yötä poissa. Epätavallista tässä on lisäksi se, että Figo ei huomannut ollenkaan mennä piiloon kun miesihminen ja se vieras tulivat ovesta sisälle! Voi olla että oli ensimmäinen kerta, Figo tavallisesti huomaa aina mennä piiloon jo hyvissä ajoin etukäteenkin (terkkuja Ilonalle!). Ei sillä, se on hyvä vieras. Rauhallinen ja puhuu mukavalla äänellä. Ja osaa kissahommiakin, kun se on kuulemma asunut samassa taloudessa ocicatin kanssa aiemmin.

Mutta sitten ei ole muuta erittäin epätavallista. Ihminen oli parina päivänä vähän pitkään siellä Töissä ja miesihminen antoi ruuan, mutta tällä kerralla se ei ollut kamalan pitkään, niinkuin joskus. Ja sitäkin on tapahtunut nyt sen verran usein, ettei sitä oikein voi sanoa enää epätavalliseksi asiaksi. En kyllä sittenkään ymmärrä minkä takia ne menee joihinkin sellaisiin paikkoihin, mistä ei pääse kunnollisiin aikoihin kissojen seuraan (tai yleensäkään menevät minnekään, kun kotona on kissoja!), mutta ne on ihmisiä. Ihmisillä on kaikenlaisia kotkotuksia.

Sitten vielä lähetetään onnittelut Cinnalle, joka teki kissan työn ja synnytti loppuviikosta kuusi pientä siperiankissaa! Onnea Cinna ja perhe ja muut osalliset!

Lopuksi tassut.

Siinä on mun etutassu ja sen takana Figon takatassu mun masua vasten.

Siinä on mun etutassu ja sen takana Figon takatassu mun masua vasten.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Olkaa kissoiksi!

16 kommenttia »

 1. Ihmiset ovat siinä mielessä kummallisia, että poistuvat joskus kissojensa luota. Kissanruokakauassa saisi käydä ja mieluiten sitten päiväunien aikaan sekin.

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 13 joulukuun, 2015 @ 8:53 pm

  • Harvoin on puhuttu viisaammin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 joulukuun, 2015 @ 9:05 pm

 2. Tavallinen viikko ja rauhalliset vieraat ihmiset on hyviä. Ei kissa kaipaa mitään kummallisuuksia eikä häslinkiä. Toivomme, että tassut ja ruokahalu eivät aiheuta teille hankaluuksia ensi viikollakaan.

  kommentti Kirjoittanut Sofia ja Olga — 13 joulukuun, 2015 @ 8:53 pm

  • Kiitos, niin mekin toivotaan! Tosin toivotaan, ettei terveys aiheuta ongelmia kenellekään ikinä! Ja totta sekin, että rauhalliset vieraat on hyviä ja häslinkiä pitää välttää!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 joulukuun, 2015 @ 9:06 pm

 3. Onneksi meidän emo ei kauhesti poistu meidän luota mutta miesihminen kyllä poistuu aivan liian usein ja on aivan liian pitkään poissa…

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — 14 joulukuun, 2015 @ 1:23 am

  • Teillä on sitten hyvä! Paitsi on meilläkin ollut aikoja, kun ihminen ei ole poistunut paljon, kun sillä ei ole ollut niitä Töi:tä. Ja se perustelee, että pitää mennä sinne Töihin ruokarahojen takia silloin kun on niitä Töi:tä. Olen aina ihmetellyt tuota niiden systeemiä, mutta ne onkin ihmisiä.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 joulukuun, 2015 @ 5:56 am

 4. Teillä on ollut hyvä vieras! Kaikkien vieraiden pitäisi olla tuollaisia. 😄

  Ei liha maistunut? No ei meilläkään Jaakolle eikä Karrkille, Leolle kylläkin. Jaakkohan ei syö mitään lihaa sellaisenaan, Karrkki syö pötkölihaa ja Leo syö melkein mitä vaan paitsi tonnikalaa (kuten tänään todettiin – Leolle huono aamu..)
  Terveyttä teille! Hyviä uutisia nuo paremmat tassut!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 14 joulukuun, 2015 @ 7:21 am

  • Just tuo liha ei maistunut Figolle. Possu ja kana erillisinä maistuu kyllä, mutta näköjään niitä ei pidä sekoittaa keskenään! Tonnikalasta se tykkää.

   Leo-paralla onkin ollut paha maanantaiaamu! Ensinnäkin maanantai ja sitten vielä maistumatonta aamiaista! *purrrrrrrRRRRRRrRrRrRr* Leolle! Jaakolle ja Karrkille sellaiset terkut, että kyllä kannattaisi syödä lihoja! Hyviä ovat!

   Terveyttä teillekin ihanat 😻

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 joulukuun, 2015 @ 7:47 am

 5. Kiitos terkuista! Kyllä kannattaa kattoo hyvin tarkkaan, keiden antaa nähdä ittensä. Ei ne kaikki ole keikistelyn väärtejä.

  Harmillisii varmaan nuo ruoka-allegoriat. Onneks meil ei oo vielä ainakaan näkynyt. Voidaan syödä paljon ja mitä vaan.

  kommentti Kirjoittanut Ilona — 14 joulukuun, 2015 @ 2:38 pm

  • Joo, nää alkeellisuudet on ihan tyhmiä, mutta ei voi mitään. Toivottavasti ei tule teille sellaisia ikinä! Ja totta on, että pitää olla tarkka kenelle näyttäytyy ja miten pian. Ei voi suin päin ryntäillä, johan siinä vaikka sattuisi jotain!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 joulukuun, 2015 @ 3:34 pm

 6. Niin suloinen kuva tuo alimmainen. Säntillisesti aseteltu tassu ja karvainen masu ♥

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 14 joulukuun, 2015 @ 5:11 pm

  • Kiitos ♥ *purrrRRRRRrrrrrr*

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 joulukuun, 2015 @ 5:22 pm

 7. Kiitos onnitteluterveisistä ❤
  Hyvä että tassut voi paremmin! Ihania uutisia kertakaikkiaan!

  kommentti Kirjoittanut Me Like — 15 joulukuun, 2015 @ 12:44 am

 8. Tavallisuus on parhautta. Mutta pienet poikkeavuudet sallittakoon.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 15 joulukuun, 2015 @ 4:26 pm

  • Tavallisuus on parasta! Muutoksia saa olla, jos ne on parempaan päin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 joulukuun, 2015 @ 5:51 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.