Frieden valtakunta

20 maaliskuun, 2016

Viikon käytöshäiriöt

Filed under: Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 6:22 pm

Hyvää sunnuntaita!

Tämä viikko on ollut pääosiltaan aurinkoinen. On saatu hyvin otettua aurinkoa, mikä onkin ollut kovasti tarpeen. Aurinko on aina tarpeen kissoille.

Ihminen on kuitenkin käyttäytynyt osittain huonosti. Tiistaina se oli pois taas, mutta miesihminen antoi ruokaa päivällä. Näitä on nykyään kyllä niin usein, että ruvetaan kohta lakkoon.  Sitä paitsi tiistaina olisi ollut Figon synttärit, eikä tykätä sitten yhtään siitä, että Figon synttäreillä on aina jotakin tylsää. Jos se ei saa lääkkeitä tai joudu eläinlääkärille, niin sitten ihminen on poissa. Tänäänkin se oli pois, ja päiväruoka myöhästyi vaikka miten paljon. Onneksi oli sitä aurinkoa, että saatiin edes jostakin voimaa. Muuten oltaisiin näännytty.

Mutta varsinainen Häiriö tapahtui perjantaina, ja siitä saa Figo kertoa paremmin. Koko juttu alkoi niin, että ihminen ei lähtenyt Töihin-paikkaan aamulla, vaan alkoi tehdä niitä Töitä tässä kotona. Ei se mitään, sen sylissä oli ihan hyvä ja meidän mielestä se saisi kyllä tehdä kotona Töitä useamminkin. Mutta sitten kävikin niin, että kesken parhaiden unien se otti Figon, ja sulki sen koppaan! Koppaan! Häkkituomio syyttömälle kissalle! Mutta Figo saa kertoa enemmän.

Figo alkaa:

Jouduin Autoon, jolla mut vietiin Eläinlääkäriin. Eläinlääkäri kuunteli mua sillä stetsonilla. Eiku mikä?? Se kumminkin millä ne aina kuuntelee. Katsoi mun tassut, ja totesi yhden kynnen aika huonoksi. H selitti, että edellispäivänä oli mennyt huonoksi ja että se ehkä johtuu sianlihasta, mutta ei vielä tiedä varmaan. Mutta se ei ollut se, miksi mentiin! Sitten Täti otti mua tassusta kiinni ja laittoi siihen jotakin ainetta. Mun pää oli H:n kainalossa etten nähny mitään. Sitten!! Pistettiin jalkaani! Tuosta ylhäältä, melkeen kainalosta! Neulalla! Odotettiin jonkin aikaa ja laitettiin Laastari, ja Eläinlääkäri sanoi, ettei saa syödä sitä Laastaria. Jotakin puhuttiin Maksa-arvoista ja siitä että saan Kortisonilääkettä ja olen jo 8 vuotta täyttänyt. Ja vähän jotakin taidettiin Munuaisarvoistakin sanoa. Tulokset tulee ensiviikolla, niin ne sanoi. Puhuttiin myös pissiasioista, kun olen taas käynyt vähän harvemmin, mutta meidän hyvä Eläinlääkäri ei halunnut kääntää mua ylösalaisin ja katsoa rakkoon sillä Ultra-laitteella. Halusi kuulemma säästää sen sitä varten, jos tulee oikeasti tarve. Kiltti Eläinlääkäri! Onneksi se sentään on, kun H ei ole. Vaikka olen minä jo melkein leppynyt. Pitää silti olla tosi tarkkana sen kanssa, jos vaikka se uudestaan tekee jotakin tuollaista. Varovaisuus on kissalle hyvästä!

Enkä varmana näytä tassujani tällä viikolla.

Friede jatkaa:

Sellaista siis. Mua aivan hermostutti Figon puolesta, mutta onneksi se oli ihan kunnossa kun se tuotiin takaisin. Mullakin on kuulemma edessä Hammaslääkäri ja Verikokeet, mutta niitä ei ole vielä varattu.

Mutta sitten hyviin asioihin. Se aurinko.

On paistanut.

On voinut olla parvekkeella ja tähystellä tipuja. Ne alkaa kohta kevätpuuhansa tuossa naapurin räystäällä, ihan melkein tassujen ulottuvilla.

Nyt väsyttää ja pitää mennä nukkumaan. Hyvää viikkoa kaikille, pitäkää huolta toisistanne! Toivottavasti teillä on paljon hyviä aurinkoisia lepopaikkoja! Ensi viikolla on se Pääsiäinen. Meillä ei ollut tänään kotona ihmisiä, eikä me kerrota olisiko käynyt niitä virpojia. Onko muilla käynyt? Nehän tuo aina niitä tosi kivoja oksia!

Mutta nyt nukun. Hyvää illanjatkoa!

 

Advertisement

18 kommenttia »

 1. Olipas koettelemus. Voih. Yhä ihmettelen, miten Figo ottaa tämän kaiken niin rauhallisesti – kuitenkin. Kainaloon pistäminen ei ole mikään pikku juttu. Olet kyllä reipas, Figo! Täysin ymmärretään, että nyt ei tassuja näytetä.

  (Meillä on niitä oksia. Ei ole vielä näytetty kollipojille. Karrkki kyllä jo näki yhden, kun se tunki itsensä eteiseen trulleja katsomaan. En tiedä, kummat olivat hämmästyneempiä :D)
  Hyvää pääsiäisviikkoa teille!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 20 maaliskuun, 2016 @ 6:42 pm

  • Figo on oikeasti lahja. Noin kilttiä kissaa ei olekaan. Se itse asiassa aika usein itsekin työntää päänsä mun kainaloon eläinlääkärillä, kun pelottaa. Kun verikoetta valmisteltiin, se ilmoitti että maaAAAaaaau. Itse pistämiseen se ei reagoinut mitenkään. Kiltti poika ❤ Mutta tassuja ei nyt näytetä, niin se on!

   Vai pääsi Karrkki katsomaan trulleja 😀 Varmasti on molemmin puolin ollut hämmästyneitä ilmeitä! Hyvä että teillä kävi trulleja ja saitte oksia, mukavia ovat. Ja kolleille niistä iloa onkin!

   Oikein hyvää pääsiäisviikkoa teillekin, rakkaat ❣️

   kommentti Kirjoittanut Henna — 20 maaliskuun, 2016 @ 6:52 pm

 2. Minä sain yhden koristeoksan tänään. Se on tooosi kiva!! Aurinko on sitten niiin ihana!

  kommentti Kirjoittanut Max — 20 maaliskuun, 2016 @ 7:13 pm

  • Hyvä! Jatka samaan malliin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 20 maaliskuun, 2016 @ 7:15 pm

  • Nii ja onnea Figo? Paljonko on nyt sormia pystyssä? 😉

   kommentti Kirjoittanut Max — 20 maaliskuun, 2016 @ 7:17 pm

   • 8 vuotta. Sormia mulla ei oo, kun on tassut. Sormet ihmisillä, tassut kissoilla.

    kommentti Kirjoittanut Figo — 20 maaliskuun, 2016 @ 7:21 pm

 3. No mutta hei, onnea Figo tälleen melkein viikon jälkijunassa! Tassut!
  Toivottavasti verikokeista ei paljastu mitään tyhmää.

  kommentti Kirjoittanut Kissakolmio — 20 maaliskuun, 2016 @ 9:09 pm

  • Kiitti! -Figo

   Joo, me kaikki toivotaan, ettei verikokeista löydy mitään tyhmää. Kiitos myötätoivomisesta, kaverit!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 maaliskuun, 2016 @ 5:33 am

 4. Ylösalaisin! Naukulan Helmi olisi tiennyt mistä puhe, huh huh. Onneksi säästyit! Eikä yhtään ihmetellä, ettei tee tassuja mieli näytellä. Tsempit ja ylätassut!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 20 maaliskuun, 2016 @ 9:35 pm

  • Joo, Helmi tiesi. Minäkin tiedän, kun on käännetty! Se on tosi tylsä juttu. Onneksi Figo säästyi! Tassut Figolle!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 maaliskuun, 2016 @ 5:29 am

 5. Ai säkin jouduit sinne kidutettavaksi! Mutta hienoa, että olit yhtä kiltisti kuin minäkin. Toivotaan, että sulla on yhtä hyvät veriarvot kuin mullakin oli. Se ylösalaisin laitto ei ollu kovin kamalaa, kun oli viltti silmillä. Jos sut joskus laitetaan silleen, niin pyydä viltti. Se on Turvallinen. T. Sofi

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 20 maaliskuun, 2016 @ 10:33 pm

  • Meillä ei ole ikinä ollut vilttiä! Monesti on käännetty meidät kummatkin. Figo ei kyllä ehkä suostuisi viltin alla olemaankaan.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 maaliskuun, 2016 @ 5:32 am

 6. Myöhästyneet onnittelut päivänsankarille! Kyllä aurinko tekee ihmeitä ja lepyttää ja virkistää vaikka olisi minkälaisia koettelemuksia ollut. Tai tulossa. Meillä ei kukaan käynyt virpomassa.

  kommentti Kirjoittanut Myrsky ja Minna — 21 maaliskuun, 2016 @ 7:30 am

 7. Kiitos! ❤️ -Figo

  kommentti Kirjoittanut Friede — 21 maaliskuun, 2016 @ 7:45 am

 8. Mikä synttärilahja – vetskukeikka! Otamme osaa. Ihan kaamee huumorintaju teiän ihmisillä!
  Mut muuten tietysti, Figo, onnentoivotukset.

  kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — 21 maaliskuun, 2016 @ 3:32 pm

  • Joo, sillä on karmea huumorintaju. Mutta tänä vuonna siis ei ollut eläinlääkäri ja synttäri samana päivänä. Aiempina vuosina on joskus ollut. Nyt tällä kertaa se oli pois kotoa, mikä oli aika tyhmää sekin.

   Kiitti, kaverit ❤

   kommentti Kirjoittanut Figo — 21 maaliskuun, 2016 @ 3:44 pm

 9. Lääkäriin? Kamala kohtalo, voi sinua ❤ Ja paljon myöhäisiä onnitteluja ❤

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — 22 maaliskuun, 2016 @ 9:45 pm

 10. Kiitos! Oli se kurjaa, mutta tässä taloudessa noita juttuja käy aina. Nyt menikin pitkään ilman! ~Figo

  kommentti Kirjoittanut Friede — 23 maaliskuun, 2016 @ 5:58 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.