Frieden valtakunta

heinäkuu 23, 2017

Tarvitaan pyöröovi

Filed under: Palveluskunta, Valtakunta — Friede @ 3:13 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Tällä viikolla meillä on tultu ja menty niin, että pyöröovi pitäisi asentaa. Nimittäin kävi niin, että ensiksi tiistaina kävi pikaisesti kaksi ihmistä. Olivat vain vähän aikaa. Figo oli vaatekaapissa, mutta minä näyttäydyin. Keskiviikkona ei käynyt kukaan, vaikka alun perin piti käydä ihmisenpoikasen vanhempineen. Eikä torstainakaan käynyt kukaan. Miesihminen (meidän oma siis) tuli kotiin, mutta se ei ole poikkeuksellista.

Mutta sitten perjantaina alkoi tapahtua! Ensin tuli miesihmisen kaveri. Sitten hakivat toisen vielä yhden vieraan miesihmisen meille. Sitten miesihmiset lähtivät. Mutta sitten – tämä vaatii tarkempaa käsittelyä – lähti H:kin ja hetken päästä tuli takaisin ja sillä oli mukanaan Kissahenkilö! Figo oli saunassa, mutta kävi kyllä pikaisesti katsomassa, kun erikseen namien kanssa pyydettiin. Nimittäin siinä oli sellainen onneton ajoitus, että samaan aikaan ulkona oli vähän Ukkosta ja näkyi joitakin Salamoita. Ei tykkää meidän Figo sellaisista. Muakin vähän huolestutti, vaikka se ukkonen ei ollut paha. Eikä vieraskaan tietenkään paha ollut. Silitteli ja kehui ja puhui mukavalla äänellä. Oikein ensiluokkainen vieras! Ja toi vieläpä herkkuja, joita ehkä minäkin voin syödä! Ajatelkaa, se se vasta on! Ei ole herkkuja aikoihin mulle ollutkaan, kun kutisen niin monesta asiasta. Ja toi se herkkuja myös H:lle ja uudet villasukat myös. Ne on H:lle, paitsi arvatenkin vähän myös Figolle.

No mutta sitten se kiva vieras lähti. Oli mukava kun kävit (vaikka taisin vähän sähähtää, mutta se oli vahinko)! Tule toistekin ja kerro terkkuja Leolle, Jaakolle ja Karrkille! Sen jälkeen alkoi ohjelmanumero, jossa ei näin kissan näkökulmasta ole mitään vikaa. Ukkonenkin oli jo mennyt ohi.

Ryhdyttiin levittämään petivaatteita lattialle

Figokin osallistui.

Näitä petivaatteita voisi minun mielestäni olla vaikka aina tässä lattialla. Vähän vaihtelevasti erilaisia, niin ei kävisi tylsäksi.

Ja sen jälkeen ruvettiin rauhoittumaan.

Levättiin ja ihminen tuijotti paperinippuaan

Ja vähän iltakenguroitiin.

Sitten mentiin nukkumaan. Melkein aamulla ne miesihmiset taas tuli! Sitten ne makasivat tuossa lattialla! Sitä on kyllä sattunut ennenkin, että meidän lattialla makaa ihminen, mutta ei aika pitkään aikaan. Se hyvä puoli, että ainakaan lattialla makaava ihminen ei ole välittömästi vaarallinen kissalle. Ei nuo kyllä vaarallisia muutenkaan olleet, ihan rauhallisia ihmisiä. Ja niillä vieraillakin miesihmisillä on kuulemma kissakokemusta.

Lauantaina oli vähän rauhallisempi päivä, H lähti sellaiseen Lagottonäyttelyyn, jossa se tapasi mm. Lumon. Ja muita koiria. Me oltiin Figon kanssa kotona ja levättiin.

Sitten taas H tuli ja miesihmiset meni. Loppupäivä meni normaalisti. Ja tällä kertaa ne miesihmisetkin tulivat takaisin niin, että oltiin vielä hereillä.

Tänään aamupäivällä kaikki miesihmiset lähtivät pois, ja ollaan kotona H:n kanssa. Onkin kuulkaa ollut kovasti nukkumista!

Aivan on pitänyt nukkua niin, että viikset on vipattaneet!

Ajateltiin myös jatkaa tätä nukkumista vielä loppuiltakin. Ehkä jopa jopa useampia päiviä, tämä vaatii ehkä pitkää palautumisaikaa. H:lla on lomaa vielä ensi viikko, ja nyt ei kuulemma ole tavallisuudesta poikkeavaa tulemista eikä menemistä meillä. Tuossa tosin olikin jo enemmän vieraita ihmisiä kuin normaalisti koko vuonna (ehkä jopa kahtena vuonna!), niin että ei kai sitä nyt enää voikaan olla?

Mutta nyt pitää mennä jatkamaan lepäämistä! Kiitos vielä käynnistä P, ja toivottavasti kotimatka meni hyvin! Saa tulla toistekin! *purrrrrr*

Hyvää ja rauhallista tulevaa viikkoa kaikille kavereille, muistakaa levätä tarpeeksi!

*purrrRRRrrrRRRRrrrRRRrrr*

Mainokset

14 kommenttia »


 1. Voi Friede, hieno kissa olet, vaikka vähän sähähditkin. Arvasin, että tuoksun aika monelle koiralle ja se ukkonen vielä! Mutta niin hieno turkki ja naisellinen olomuoto muutenkin! ❤ -Pirjo-

  Petaaminen on kissan juhlahetki, tiedetään! Hauskalta näyttää! Lumppa, Leo, Jaakko ja Karrkki lähettävät terveisiä. Ihminen kertoo, että tullaan ja tavataan ja toivottavasti namit maistuvat Friedellekin!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — heinäkuu 23, 2017 @ 5:13 pm

  • Terkkuja Lumpalle, Leolle, Jaakolle ja Karrkille takaisin! Niin ja Sinalle! Nameja maistellaan ehkä huomenna (nyt ei vieraiden aikana auttanut ottaa riskejä…). Nähdään taas ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 23, 2017 @ 5:24 pm

 2. No jopas on ollutkin tapahtumaa! Sen ukkosen olisi voinut jättää tapahtumattakin.
  Ei ihme, jos nukuttaa niin että viiksetkin menee väpäväpä.
  Rauhallisia lähipäiviä!

  kommentti Kirjoittanut Saila — heinäkuu 23, 2017 @ 5:53 pm

  • Joo, ukkoset saisi jäädä kyllä tykkänään pois. Ei ole kissayhteensopivaa yhtään! Rauhallisia aikoja teillekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 23, 2017 @ 6:06 pm

 3. Hyvin kestitte kaiken tuon liikenteen. Kuin aikuiset kissat *tassut!* Meillä saisi käydä vähän enemmänkin porukkaa (tätä ei sano Ilo vaan Zet), muuten on liian tylsää. Mitä meiän piti sanoo… joo, patjat lattialla! Meillä on ollut vaan yks ihminen patjalla lattialla, se villalankaihminen. Mutta se onkin ollut kiva. Ollaan härkitty sitä vuoronperään. Ei vainen, ollaan vaan nukuttu sen kaa. Oma ihminen kateellinen, mikä on sille ihan oikein.

  Hyvää lomien jatkoja teille, olkaa onnellisia ja rauhassa!

  kommentti Kirjoittanut Zetor ja Ilona — heinäkuu 23, 2017 @ 7:19 pm

  • Ai teillä on villalankaihminen ollut patjalla lattialla? Kun meillä patjaihmiset ei ole koskaan olleet villalankaihmisiä, eikä villalankaihmiset ole olleet patjaihmisiä. Eripäin menee! Onkohan teillä siellä etelässä jotenkin erilaiset ihmistyypit?

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 23, 2017 @ 7:42 pm

 4. Onpas ollut hulinoita – niin meilläkin! Mutta me lomasamikset jatketaan ensi viikkoon samalla lailla kuin tekin: paljon palauttelua eikä välttämättä enää pyöröovelle tarvetta. Ihania lomalepäilyjä! ♥♥

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Nuppu ja Juippi — heinäkuu 23, 2017 @ 8:38 pm

  • Oikein hyviä lomalepäilyjä teillekin! ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 24, 2017 @ 4:14 am

 5. Oho, onpas teillä ollut vilkasta! Mutta onneksi kissaymmärtäväisiä ihmisiä, ne on parhaita. Meilläkin on käynyt ERITTÄIN kissaymmärtävä ihminen 😀 Kävi meillä toinenkin ihminen (P&P ihmistä ei lasketa, se on täällä käymässä niin usein), joka oli myös ihan ymmärtäväinen.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — heinäkuu 23, 2017 @ 9:35 pm

  • Joo, kyllä kissaosaavat vieraat on parhaita. Teillä kävi kanssa erikoisvieras, joo. Ihmisillä on vissiin nyt ollut joku vaelluskausi?

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 24, 2017 @ 4:16 am

 6. No huh onpas ollut porukkaa ja menoa ja tuloa ja meininkiä! Meidän emo lähti lauantai aamuna pois ja tuli eilen takaisin, nyt se taas pakkaa ja kertoi lähtevänsä mökille eikä ota minua mukaan? En ymmärrä miten se voi tehdä niin etten pääse mökkeilemään. Nau’un joka päivä myös ulos eikä kukaan vie. Emo tarvitsisi koulutusta.. Emo tulee takaisin vasta torstaina mutta onneksi meillä on miespalvelija kotona vaikka sekin kyllä välillä siellä työjutussa.

  kommentti Kirjoittanut Rufus — heinäkuu 24, 2017 @ 1:24 pm

  • Onneksi on se miespalvelija! Teidän emo käyttäytyy ihan huonosti nyt! Mökötä sille vähän, jos se vaikka ottaisi sut mukaan?

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 24, 2017 @ 1:33 pm

 7. Teillä on ollut paljon vahdittavaa ja ohjelmaa siis, ei ihme jos vähän nukuttaa! Jospa se meno ja melske siitä pikkuhiljaa sitten rauhottuisi… 🙂

  kommentti Kirjoittanut Aldi — heinäkuu 29, 2017 @ 10:08 am

  • On rauhoittunut, tällä viikolla on ollut pelkästään normaalit menot ja tulot. En kyllä usko, että toiste noin paljon mennään ja tullaan samalla viikolla, niin poikkeuksellista ja ennenkuulumatonta se oli!

   kommentti Kirjoittanut Friede — heinäkuu 29, 2017 @ 10:44 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.