Frieden valtakunta

1 lokakuun, 2017

Ensin ei mitään, sitten paljon kerralla

Filed under: Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 6:24 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Tällä viikolla on tapahtunut vaikka mitä. Tämä on ihan tyypillistä ihmisille: ensin ei tapahdu mitään moneen viikkoon ja sitten on kerralla kaikenlaista poikkeavaa.

Kaikki alkoi tiistaina. Ei saatu päiväruokaa ollenkaan, kun ihminen tuli töistä. Se on yleensä paha merkki, ja arvaatte varmaan mitä se tälläkin kerralla tarkoitti.

Syyttömät kissat on taas tuomittu vankeuteen ja kuljetettavaksi vankikuljetuksena ties minne.

Pitkään oltiin tällä kerralla autossa. Ei menty eläinlääkärille, mikä tietysti on hyvä asia, mutta valtavan paljon pitempi matka oli. Perille päästyä huomattiin, että se olikin se sama paikka, missä on oltu ennenkin. Figokaan ei mennyt sängyn alle ollenkaan. Siellä oli se T, joka on tuttu mies. Paitsi sitten se lähti, ja me jäätiin H:n kanssa kolmestaan. Melkein kuin kotona, paitsi että oli vähän outo paikka.

Kotona ei näytä tällaiselta.

Ensimmäisenä yönä Figo rovehti koko yön. Tiputteli H:n purnukoita vessassa ja ropisteli kuivahtaneita kasvinosia. Miukui ja maukui ja tassutteli edes takaisin. Minäkin olin sitä mieltä, että voisi sitä nukkuakin, mutta ei se nukkunut. Toisena yönä oli jo rauhallisempaa ja kolmantena ihan normaalia.

Tiedän, että Naukula on tässä lähellä, ja Sulo on ulkoilemassa Mammansa kanssa. Ei vain näy, harmi kyllä. Ei myöskään tipuja, eikä viestipuluja. Aika vähän lentokoneitakaan tällä kertaa. Ihminen yritti sanoa, että Naukula on kyllä aika lähellä, mutta ei tuossa suunnassa, mutta silti on syytä olla tarkkana.

Ei sillä, tämä on ihan hyvä paikka. Ruoka tulee säännöllisesti ja se on samaa kuin kotona. Ihminen on yhtä omituinen kuin kotonakin. Ehkä koska se on sama ihminen.

Sitten perjantaina taaskaan ei saatu päiväruokaa, ja jouduttiin vankilaan ja vankikuljetukseen. Silloin arvattiin kuitenkin lähtevämme kotiin, joten ei vastustettu niin paljon. Kotiin päästiinkin, vaikka kuljetusaika oli pitempi, koska oli joku liikennetilanne.

Kotona saatiin ruokaa, ja mun uusi kaurakasvatus oli valmistunut.

Lauantai käytettiin pääosin leväten. Samoin osa tätä päivää. Tosin ihminen on kyllä kolistanut ja tärvellyt lepopäiviä.

Nyt viikonloppuna on levätty, ja oltaisiin levätty enemmänkin, jos ihminen ei kolistelisi ja imuroisi ja tekisi kaikkea kissayhteensopimatonta. Selvittiin siitä kuitenkin. Tänään sitten kävi vieraita. Taikka tuttuja, miten sen ottaa. Se M rapsutti Figoa hyvin leuan alta, enkä minä sähissyt sille mieshenkilölle ollenkaan, enkä näyttänyt tassuakaan. Sen sijaan rupesin kenguroimaan (H:n paidan alla tietysti, ei vieraiden!), kun ne olivat kahvipöydän ääressä. Kehräsin niin, että kuului kauas.

Sen jälkeen taas on levätty. Ja ajateltiin levätä koko ensi viikko, ellei ihminen nyt sitten tärvää sitä jotenkin. Ei kyllä ole uhannut mitään erikoista, mutta mistäs noista tietää.

Tämän päivän aamukenguru. Erotuksena iltapäiväkengurusta, joka oli silloin vieraiden aikaan paikalla.

Lauantai-iltatassu. Figon. Viikset kuvan ylälaidassa sen sijaan ovat mun.

Sellaista siis tällä viikolla. Toivotaan rauhallisempaa tulevaa viikkoa sekä itsellemme, että kaikille muille! Mutta oli niin tai näin, pitäkää toisistanne huolta ja olkaa kissoiksi. Jos tuntuu vaikealta, kannattaa ottaa pieni välipala ja sen päälle torkut, se usein helpottaa. Tai pelkät torkut, jos teidänkin ihmiset hallitsevat ruokakaappeja.

Kai teillä muilla on ollut rauhallisempaa?

*purrrRRRRRRrrrrrrRRRRRRrrrrrrRRRRRRrrrrrrr*

19 kommenttia »

 1. Oho, melkein Naukulassa, muttette päässeet sinne kylään. Sulo olisi varmaan mielellään ottanut vastaan. Aika rauhaton loppuviikko on meillä ollut.

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — 1 lokakuun, 2017 @ 6:49 pm

  • Ei käyty Naukulassa, mutta näin kissana se ei haittaa, koska reviirit on hyvä pitää erillään. Ihmisen olisin voinut sinne lähettää, muttei se ehtinyt… ihmiset!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 lokakuun, 2017 @ 6:52 pm

 2. Aavistelin, aavistelin, mä aavistelin, että jotain ihanaa oli lähellä. Siksi mä siihen suuntaan halusin tassutella. Mä olin kaksi kertaa ulkona kun te olitte lähellä. Puskut ja pusut Friede ♥ Figolle herrasmiesmäisesti ylätassut.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 1 lokakuun, 2017 @ 7:28 pm

  • Sulo ❤️ mää arvasin että aavistit! Masutäplätkin näytit! Sulla on muuten tosi hyvä masu ja täplät. Purrrrr *pusk* ❤️ ja Figolta sivistynyt ja hillitty tassu.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 lokakuun, 2017 @ 7:34 pm

 3. HUH! Eka täällä peljästyin niin, että teidät vietiin tohtorille in mutta onneksi ei ! Mutta että menitte siis Naukulan naapuriin asti autolla, ootte te kaverit rohkeita !
  Mutta vähän kritisoidaan kyllä sitä, ettette saanut ruokaa. Olisihan sen hyvin voinut tarvittaessa oksentaa koppaan 😉

  kommentti Kirjoittanut Triolatsit — 1 lokakuun, 2017 @ 8:46 pm

  • Meidän ihminenkin aina sanoo, että vatsa täynnä on paljon kivempaa, mutta sitten meidän pitää kohdata tuollainen rasitus tyhjin vatsoin. Epäreilua on!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 2 lokakuun, 2017 @ 3:45 am

 4. Kylläpäs te olette matkustaneet ja ilmeisesti ihan kiltisti, ei konsertteja tai muuta viihdykettä H:lle matkan aikana?

  kommentti Kirjoittanut Minni — 2 lokakuun, 2017 @ 9:33 pm

  • Ei mitään yöjuoksuja tai muita erikoisomituisuuksia ihmiselle tällä kertaa. Ihan vaan ne normaalit Töihin ja Lenkille lähdöt.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 3 lokakuun, 2017 @ 3:43 am

 5. Kummallista elämää! Kotiin ja pois ja ajeluja ja .. no mut onneks ei vetskua!

  kommentti Kirjoittanut Zetor ja Ilona — 3 lokakuun, 2017 @ 12:54 pm

  • Onneksi ei sitä. Se tästä vielä olisikin puuttunut!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 3 lokakuun, 2017 @ 2:14 pm

 6. Mekin joudutaan ajelulle huomenna yöksi mummille mut mummi ei oo kotona. Katotaan miten pärjätään, siellä on myös semmonen sauna missä ei olla ikinä oltu kun se on lämmin. Ehkä vois koittaa jälkilämpöjä?

  kommentti Kirjoittanut Rufus — 3 lokakuun, 2017 @ 3:04 pm

  • Sauna on hyvä! Mutta siellä voi tulla aika lämmin, varsinkin kun teillä on iso turkki päällä. Muistakaa vilvoitella kanssa, ja juoda vettä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 3 lokakuun, 2017 @ 4:02 pm

 7. Tervetuloa kotiin! Me tiedettiinkin, että jossain sitä oltiin. Mutta reippaita olette olleet, sillä vieraissa paikoissa on hankala nukkua. Kolmas yö on jo hyvin! 🤔 Ja vielä vieraita! Paljon on ollut vipinää teillä.
  Terkkui! Ja ihania kuvia!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 3 lokakuun, 2017 @ 7:35 pm

  • Niin se on, vieraissa paikoissa nukkuminen voi olla vaikeaa. Kuulemma ihmisillekin joskus ja kissat on vielä tarkempia asioistaan!

   Tällä viikolla on taas vipissyt vähemmän. Erikoista on ollut, mutta sentään rauhallista. Paitsi tänään täällä oli epäilyttävää toimintaa, mutta siitä lisää myöhemmin!

   Terkkuja teillekin! Ite ootte ihania ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 3 lokakuun, 2017 @ 7:42 pm

 8. No jopas oli äksöniä!!! Ootte olleet melko lähellä meitäkin, joten high fivet Hupsuilta! 🙂 (Kelpaa noihin tassuihin läpsytellä ylävitskuja!)

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — 4 lokakuun, 2017 @ 3:20 pm

  • Kaikki kissantassut on sopivia kaikenlaiseen tassutoimintaan! Teilläkin on aktiivitassuja, se on yleisesti tiedossa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 4 lokakuun, 2017 @ 6:05 pm

 9. Kyllä te olette melkoisia reissukissoja! Me tarvittaisiin lepoa varmaan kaksi viikkoa.
  Sulo kävi tänään rokotuksilla, 10 minuutin matkan päässä ja jo se tuntui meistä kaikista pitkältä 😉

  kommentti Kirjoittanut AnnaS — 5 lokakuun, 2017 @ 5:56 pm

  • Varsinkin just eläinlääkärille on aina pitkä matka, vaikka se olisi naapurissa! Sieltä kotiin onkin sitten paljon lyhyempi.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 5 lokakuun, 2017 @ 7:16 pm

 10. […] Tästä oli se hyvä puoli, että se toi mun hämähäkin kotiin. Ihminen unohti sen silloin, kun oltiin siellä kyläpaikassa. Mun punainen hämähäkki (samanlainen kuin se taannoin rikkoontunut), joka kyllä alkaa jo sekin […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Sitä ja tätä | Frieden valtakunta — 3 joulukuun, 2017 @ 6:28 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.