Frieden valtakunta

7 marraskuun, 2017

Blogger, osa n

Filed under: Ilmoitusluonteinen asia, Palveluskunta, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 3:46 pm

Nyt Blogger oikeasti, korjatkaa itsenne! Tilanne on tämä:

1. Puhelimella (iPhone) ei voi kommentoida ollenkaan niihin blogeihin, joissa vaaditaan jonkinlaista tunnistautumista: kommentin voi kirjoittaa ja klikata ”julkaise”, jolloin kommentti katoaa ja tilalle tulee tyhjä kommenttilomake.

2.  Joihinkin blogeihin ei saa kommentoitua selaimellakaan (kts. yllä, kokeiltuja selaimia Safari ja Firefox Macilla, IE ja Chrome(!!) Windowsilla)

3. Useimmiten Firefox ei saa ladattua kommenttilomaketta. Ei tule ne näkyviin kentät, joihin mitään kirjoitettaisiin. Tätä tapahtuu joka päivä, eikä ollenkaan välttämättä korjaannu lataamalla sivu uudestaan

4. Melko usein täytyy kommentin ”julkaisun” jälkeen ymmärtää itse rullata sivu alas ja klikata uudestaan ”lisää kommentti”, jotta saa näkyviin ne perhanan recaptchat. Tämä on siis eri ongelma kuin kohdat 1 ja 2. Recaptchien täyttely on oma juttunsa, vaikka toki parempi nykyään kuin ne entiset sutut. Rasittavaa se silti on.

Nämä nyt noin ensin. Se, että teillä on joku kiljardi käyttäjää, ei tarkoita, että kaikille muille saa olla idiootti! Meidän taloudessa ei ruveta käyttämään teidän blogi”palveluanne” sen takia, että saataisiin homma toimimaan.

Ei meillä muuta.

Advertisement

7 kommenttia »

 1. Raah, olen pahoillani kaikesta bloggerin aiheuttamasta turaamisesta. Ei tunnu loppuvan koskaan 😦 Kiitos, että jaksat yrittää; Frieden valtakunnan kommentit ovat kissatieteen kehitykselle arvokkaita!

  kommentti Kirjoittanut ella — 8 marraskuun, 2017 @ 8:12 am

  • Siksihän se hermo menikin,m nyt, kun ei olla saatu kommentoitua Unna Tuutikin ehdotukseen kyyhkyslakan lisäämisestä valtakunnan remontoinnin yhteydessä! Nimittäin kyyhkyslakka on tuiki tarpeellinen osa kissavaltakuntien rakennuskantaa. Se helpottaa merkittävästi pulututkimusta, voi joissain tapauksissa parantaa ravintohuoltovarmuutta ja lisäksi tuottaa viihdearvoa, joka parantaa kissakansalaisten harrastuneisuutta ja aktiivisuutta. Tämä puolestaa parantaa sekä fyysistä että henkistä kissakansanterveyttä.

   Täten valtakuntamme virallinen lausunto on, että kyyhkyslakka tulisi rakentaa kaikkiin kissavaltakuntiin Unna Tuutikin ehdotuksen mukaisesti.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 marraskuun, 2017 @ 8:22 am

  • Eiku olikin se kommentti tullut. Mutta ei se silti tarkoita, etteikö Blogger tyhmä olisi. Silti sen kanssa on jotakin ongelmia joka päivä. Tosin yleensä meidän ihmisen jutut nyt on niin tyhmiä, että niiltä maailmaa saakin suojella, mutta kun se hävittää mun ja Figonkin sanomisia! Se ei käy!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 marraskuun, 2017 @ 1:15 pm

   • Jep, arvasin.

    Ei missään nimessä sovi, että arvokommentit jäävät saamatta bloggerin tyhmyilyn takia. Sellainen on kerrassaan kestämätöntä! Kirjautumispakko tms. nimelläkommentointipakko taitaa olla ainoa ansa, jonka olen itse asettanut nyymien ja kasinomainosten kanssa tulleiden ongelmien vuoksi.

    Ja tietty se kommenttien ”valvonta”, jonka tarkoitus basaarissa on kommentoijien säikyttelyn sijaan vain varmistaa, että luen viestit. Pistin kommenttikentän yhteyteen virkkeen aiheesta, vaikka eipä siitä kummempaa lohtua ole, jos blogger valvonnan lisäksi myös nielee satunnaisesti kommentteja :/

    kommentti Kirjoittanut ella — 9 marraskuun, 2017 @ 9:10 pm

    • Ymmärrämme toki, että mainokset ja muut asiattomuudet on syytä saada pois! Eihän sekään käy, että postilaatikko on täynnä mainoksia, eivätkä asiapostit enää mahdu!

     Onneksi tässä tapauksessa ei nyt ollutkaan vika blogissa, vaikka usein muulloin on. Todetaan siis, että bloggerin joka tapauksessa pitäisi korjata itsensä, vaikka tässä tapauksessa voimme jatkaa häiriöttä kissatieteellistä keskustelua!

     kommentti Kirjoittanut Friede — 10 marraskuun, 2017 @ 4:40 am

 2. Mekin tykätään teidän kommenteista! Harmi että blogger on p*rsiistä 😦

  kommentti Kirjoittanut Muruset — 16 marraskuun, 2017 @ 1:49 pm

  • Kiitos ❤️ B kai haluaisi kaikki käyttäjät itselleen ja siksi tekee muille huonoa. Ei ole hyvä markkinointitapa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 16 marraskuun, 2017 @ 2:29 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.