Frieden valtakunta

helmikuu 11, 2018

Pulusuunnitelmia

Filed under: Valtakunta — Friede @ 6:00 pm

Hyvää sunnuntaita taas!

Meillä ei taaskaan ole tapahtunut juuri mitään. H oli poissa kaksi päivää. Se oli siellä Helsinki-paikassa, minne se ei koskaan halua, mutta aina kumminkin menee. Ihme logiikka. Vielä ihmeellisempää on se, ettei se koskaan tuo mulle pulua, vaikka niitä siellä kuulemma on. Millainen ihminen kieltää kissaltaan pulun? (Tai no, tuollainen ihminen nähtävästi…)

Varsinainen asia oli kuitenkin se, että nyt kun niitä puluja tai paljon muutakaan tekemistä ei ole, niin olen tehnyt pulusuunnitelmia aikani kuluksi. Kissatieteellisen InstiTuutin kanssa kävimme joitain aikoja sitten keskustelua kyyhkyslakan mahdollisuuksista kissakodeissa. Mielestäni sellainen pitäisi ehdottomasti olla, koska sillä olisi tervehdyttävä vaikutus kissakansan mielenterveydelle ja fyysiselle aktiivisuudelle ja se olisi välttämätöntä pulututkimukselle. Arvaatte ettei ihminen oikein innostunut ajatuksesta. Esittelin sille kyllä suunnitelman, että meidän parvekkeen oikeaan laitaan hyvin voisi perustaa sellaisen. Jos pulu on liian suuri kulkemaan noisa parvekeverkon rei’istä, niin voisi tuonne ylälaitaan tehdä pulunmentävän aukon. Me ei Figon kanssa kumminkaan kiipeillä siinä verkossa, niin ettei sille pitäisi olla estettä. Ei kuulemma saa rakentaa. Ihmiset on sitten tiukkapipoisia joskus! Aion kyllä jatkaa suunnittelua. Onko jollakulla teistä tarkempaa tietoa mitä pitää huomioida kyyhkyslakkaa rakennettaessa? Tiedättekö mistä pulut asunnoissaan tykkäävät?

Toinen asia niissä H:n työmatkoissa on se, että se vaatii kauheasti työnohjausta aina jälkeenpäin. Katsokaa vaikka:

15

Kyllä pitää työnohjata!

13

Ei, kyllä ei yksi ohjaaja nyt riittänytkään!

14

Monet eri ohjausmuodotkin on tarpeen tässä urakassa.

12

Taukojumppakin pitää muistaa. Huomatkaa napakka tassuote. (Samalla muuten tämä on viikon tassu -kuva)

Mutta onneksi sentään aurinko paistoi muutamana päivänä, niin sai energiaa. Muuten olisi kyllä ollut aika työlästä.

10

Tässä Figo on latautumassa. Tuosta lipaston päältä olisi muuten oikein hyvä tarkkailla kyyhkyslakassa elävien pulujen elämää.

11

Niin että miksen muka voi saada pulua?

Mitä teille muille kuuluu? Onko teillä parempaa onnea lintuasioissa? Tai ylipäätään onko teidän ihmiset käyttäytyneet kunnolla?

Huolehtikaa toisistanne ja ottakaa talteen kaikki auringonsäteet, joita tarjolla on!

Purrrrrr! Me ❤ te

Mainokset

10 kommenttia »

 1. Lintuja näkyy välillä, mutta ei puluja. Mikä on pulu? Meillä on vain pieniä, keltaisia, ruskeita, joskus isoja kirjavia ja sitten aika isoja mustavalkoisia. Ai niin, joskus näkyy pieniä tummia pötköjä, jotka vipeltää. Puluja? Hm. Mutta kannatetaan, tietenkin, ehdotusta, jos se lisää kissan hyvinvointia.

  Työnohjatkaa hyvin ihmistänne. Hän tarvitsee teitä. Hyvin kyllä homman hoidattekin. ❤

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — helmikuu 12, 2018 @ 7:48 am

  • Se aika iso mustavalkoinen kuulostaa harakalta. Kiusallinen otus! Pieniä keltaisia ja ruskeita lintuja on meilläkin. Isoja kirjavia ei, eikä vipeltäviä pötköjä! Ne ne vasta olisi jänniä, sellaiseenkin voisin hyvinkin tutustua.

   Hoitakaa tekin teidän ihmistä hyvin, sekin (taikka ne, kaikki teidän ihmiset) tarvitsee teitä ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — helmikuu 12, 2018 @ 7:54 am

 2. Meillä on näkynnyt pikkulintuja (jotain tinttejä vissiin) ja variksia, ei puluja vielä. Mami oli nähnyt ikkunasta sellaisen pitkäkorvaisen, ison ei-lentävän otuksen, mutta me ei nähty. Joku pupu (ei siis puLu) kuulemma.
  Kuulostaa hyvältä tuo pulusuunnitelma, lisää taivuttelua vaan sinne ihmissuuntaan, meiltä ylätassut!
  Meillä ihmiskunta on ollut aika siivosti, mitä nyt oli yhtenä päivän poissa aikaisesta aamusta iltamyöhään (onneksi tyyppi kävi meitä katsomassa, purrrr). Mami kävi siellä Penan ja Punkun uudessa asuinmaassa, mutta tyhmä ei käynyt katsomassa poikia. Asuvat kuulemma niin kaukana, että ei päivässä olisi ehtinyt, höh! Oltais arvostettu hajuterveisiä pojilta kyllä.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — helmikuu 12, 2018 @ 8:38 am

  • Sellaisia pitkäkorvaisia meilläkin on tuolla pihalla. En kyllä oikein tiedä miten niihin pitäisi suhtautua, kun ne on niin isoja. Isompia kuin minä ja Figo.

   Mutta on se teidänkin ihminen kyllä erikoinen, jos käy Penan ja Punkun kotimaassa, mutta ei Penalla ja Punkulla! Yhtä erikoinen kuin meidän ihminen, joka käy siellä Helsingissä, mutta ollenkaan välttämättä ei kissaperheissä. Vaikka ainakin Naukula on ihan sen vakiomajapaikan lähellä ja nytkin viimeksi se oli Ilonan ja Zetorinkin kotimaisemissa! Noilla ihmisillä ei kyllä ole oikeaoppisesta tärkeysjärjestyksestä mitään käsitystä. Toivottavasti ensi kerralla teidän ihminen osaa asiansa ja käy Penalla ja Punkulla kanssa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — helmikuu 12, 2018 @ 8:53 am

 3. Lähetin mamman asialle puluraporttia tekemään. Kävi tekemässä, mutta unohti tuoda mallin. Pöh. Ihmiset….

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — helmikuu 13, 2018 @ 9:14 pm

  • Voi teidän mammaa! Ihmiset on sellaisia, ymmärrän kyllä. Niillä on sitten erinomaisen huono muisti ja keskittymiskyky!

   kommentti Kirjoittanut Friede — helmikuu 14, 2018 @ 4:49 am

 4. Täällä henkilökunta systemaattisesti ignooraa kaikki pulu_ja_muutkin_tipu_toiveet. Täällä ei saa sisustaa, tänne ei saa tuoda lintukansalaisia, ei saa rapsuttaa kankaita, ei saa oksennella matolle, eikä kurittaa kavereita. Kamala vankileiri !

  kommentti Kirjoittanut NIlsson the Greatest — helmikuu 16, 2018 @ 7:16 pm

  • Aika tiukat säännöt teillä 😳 mitä te oikein saatte tehdä?

   kommentti Kirjoittanut Friede — helmikuu 16, 2018 @ 8:02 pm

   • Ei tällä saa tehdä mitään kivaa. Saa maata ton laiskiaisen kyljellä, kun se möllöttää telkkaria ja saa leikkiä ”nätisti”. Aikamoinen tiukkis, toi meidän ihminen.

    kommentti Kirjoittanut NIlsson the Greatest — helmikuu 17, 2018 @ 11:03 am

    • Ihmiset on tiukkoja. On meilläkin sääntöjä. Erityisesti ei saa mennä näppikselle! Vaikka miten hyvä olisi!

     kommentti Kirjoittanut Friede — helmikuu 17, 2018 @ 11:19 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.