Frieden valtakunta

29 heinäkuun, 2018

Neljäs lauantaiviikko: monenlaista rottuutta

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Friede @ 4:29 pm

Hyvää sunnuntaita!

Se tosiaan on lopultakin hyvä, vaikka alkuviikosta näytti siltä, että tästä viikosta ei kyllä kunnollista enää tule.

Maanantai alkoi heti aivan huonosti. En nimittäin saanut mennä aamupissille vaikka pissitti miten. Yritin sanoa ihmiselle, että kyllä nyt on päästävä, mutta se vain vastasi, että jos mitenkään jaksaisit vielä hetken odottaa. En jaksanut. Pissin matolle. Sitten aamupäivällä ihminen kyllä yritti, että olisin pissinyt laatikkoon ja oli sen typerän kauhansa kanssa siinä vieressä. En pissinyt. En, kun kerran olin jo pissinyt. En. Sitten lähdettiin eläinlääkärille, jossa taas kerran ajettiin karvaa pois mun mahasta ja sillä ihmeellisellä laitteella hierottiin siitä ajellusta kohdasta. Ei kuitenkaan tökitty mahaa neuloilla tällä kertaa (toim. huom. ei siis yritetty ottaa pissanäytettä neulalla vatsanpeitteiden läpi, koska rakko oli niin tyhjä). Sitten lähdettiin kotiin ja sain ruokaa. Muutaman tunnin päästä alkoi taas tuntua, että laatikolla pitäisi käydä. Taas oli ihminen typerän kauhansa kanssa, ja nyt ei auttanut muu kuin lorauttaa kauhaan. Sitten se ihminen lähti niiltä sijoiltaan sen pissin kanssa taas eläinlääkärille. Kyllä voi olla kiinnostava asia yksi pissa, olen ennenkin sanonut!

Tiistaina sitten ihminen haki mulle ne antibiootit ja sen jälkeen sitä lientä on syöty. Huomenna on kai viimeinen päivä. Sitten uhkaa taas pissavarkauskin… Kyllä on kiinnostava tuote sekin, ei voi ymmärtää!

Tiistaina ja keskiviikkona meillä lisäksi harrastettiin vientiä ja tuontia. Tämäkin tarina alkoi maanantaina, jolloin meidän pyykkikone hiljentyi kuulemma aivan väärässä kohdassa. Tiistaina ihminen kuului soittavan siitäkin jonnekin ja tiistai-iltana ne lähti aivan ihmeelliseen aikaan (kello oli melkein puoli kahdeksan illalla, mikä on meillä jo melkein iltatoimien aloitusaika) käymään jossakin ja sieltä tullessaan kantoivat pois pesukoneen. Keskiviikkoiltana kanssa iltatoimiaikaan ne sitten toivat toisen pesukoneen. Ei kyllä tykätä siitä, että huonekaluja ja muita isoja kappaleita kannetaan asunnossa edestakaisin. Ähinää kuuluu ja ihmiset tuntien aina saa pelätä, ettei vaan sattuisi mitään. Portaat ja kaikki tuossa pihalla. Kuka sitten meidät ruokkii, jos ihmiset menee rikki?

Torstaista tähän päivään onkin sitten ollut rauhallista meidän asunnossa. Ulkona ei, koska täällä on ne Rallit tänä viikonloppuna. Se tarkoittaa sitä, että naapurista kuuluu tavallista enemmän meteliä (ja niistä kuuluu kyllä kaikenlaista muutenkin!) ja helikoptereita lentää tästä yli vähän väliä. Kuulemma tuossa lähellä on helikopterien parkkipaikka aina rallien aikaan. Ei se meitä haittaa kyllä, siihen tottuu pian. Ja nyt nekin on jo hiljenneet (naapurit ei kyllä vielä).

Niin tai eilen kyllä ihminen sai päähänsä harjata meitä. Figo tykkäsi, minä en. Kuulemma meistä lähtee älyttömästi karvaa. Minä pidän mielelläni karvani itse, kiitos vaan, yksi ajeltu ja kalju kohta riittää mulle kovasti! (toim. huom. en ole furminaattoria vuosiin käyttänyt, kun viimeksi noista kumpikaan ei oikein siitä tykännyt. Nyt Figo tuntui jopa vähän tykkäävän ja sain harjattua sitä jopa niin paljon, että irtokarvan määrä selvästi väheni! kyllä sitä savottaa edelleenkin olisi, kissasta ei irtokarva lopu, mutta jospa se vähän parempi olisi.)

Että kaikkiaan voi sanoa, että tämä oli nyt näistä ihmisen lauantaiviikoista selvästi onnettomin. Ne aiemmat menikin varsin hyvin, mutta eihän ihmisten kanssa voi rauhallista olla määräänsä kauempaa. Varsinkaan kun kyseessä on meidän ihminen. Aina se jotakin outoa keksii.

Pari kuvaa vielä. Kengurointi ei ole vieläkään onnistunut, vaikka totisesti olisi ollut tarvetta moneen otteeseen!

Olkaa hyvät ja katsokaa kuinka vatsastani on ajeltu karvaa pois!

Tässä Figo lepää yhtenä aamuna. Huomatkaa kuinka hyvät tassut Figolla on. Arvaatte varmaan kuinka meidän ihminen niitä tykkää hipelöidä ja näpelöidä.

Tällä tavalla nukumme yöllä. Ne koivet on H:n, älkää välittäkö niistä, jos vain mitenkään mahdollista. Joskus olen kyllä mennyt lakanan allekin. Silloin H on todennut mun olevan pöhkö kissa ja huomauttanut jotakin ylettömän kuumasta asunnosta. Ei ole kuuma minun mielestä.

Päiväsaikaan sopii levätä tässä sängyn päällä. Ai niin, huomauttaisin myös, että eläinlääkäri mittasi mun painon ja sanoi, että se on tismalleen sama kuin viimeksi. Olikohan 4,3kg ja jotakin. Onneksi ei mun painooni sen enemmän puututtu, se olisi ollut jo liikaa yhdellä kertaa!

Sellaista tällä kertaa! Toivottavasti ensi viikko on rauhallisempi ja toivottavasti teillä muilla ei ole ollut rottamaisuuksia tällä viikolla, eikä tule olemaan jatkossakaan!

*puurrrrrRRRRRrrrrrRRRRRRrrrrrRRRRR* kaverit!

18 kommenttia »

 1. Voihan rottuuksien rottuus ja uskokaa tai älkää, ihmisen touhuissa saattaa olla viisautta takana. Luulemme me.

  kommentti Kirjoittanut Naukulat — 29 heinäkuun, 2018 @ 5:09 pm

  • Niin sitä usein väitetään, vaikka usein on siitä asiasta epäilystä. Ainakin mun olo on nyt paljon parempi kuin ennen antibioottia. Pissiminen ei satu ja muutenkin on helpompi olla. Tavaroiden kanniskeluun en ota kantaa, se on jo liian syvällistä ihmishommaa kissoille!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 29 heinäkuun, 2018 @ 5:27 pm

   • Erittäinkin hyvä, että olo on parempi. Kyllä ne ihmiset jotain tietää! Vaikka niin monella lailla vajavaisia ovatkin…

    kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — 1 elokuun, 2018 @ 11:59 am

    • Parempi oli on pääasia kyllä. Niillä on vähän omat konstinsa, mutta kyllä ne joskus pääsee tavoitteeseensakin. Ihme kyllä!

     kommentti Kirjoittanut Friede — 1 elokuun, 2018 @ 12:02 pm

 2. Voi teitä. Kummallisuuksia tapahtuu, mutta varmasti teidän hyväksenne. Kyllä se ihminen osaa, vaikka joskus varmaan sen toimet ovat kummallisia.
  Kauniit kissat ja kauniit tassut! Pysykää terveinä!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 29 heinäkuun, 2018 @ 5:28 pm

  • Kiitos 💕pysykää tekin terveinä, kauniit ja viisaat 😘 varmasti on lämmintä teilläkin?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 29 heinäkuun, 2018 @ 5:38 pm

 3. Rottia juu! On rottamaisen kuumakin! Mutta mä sain kyllä myyrän kiinni! Onko sinulla ollut myyrämäisiä huippujuttuja?

  kommentti Kirjoittanut Max — 29 heinäkuun, 2018 @ 9:32 pm

  • Myyriä ei ole ollut. Eivät kai osaa kiivetä meidän parvekkeelle?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 30 heinäkuun, 2018 @ 3:59 am

 4. Kyllä on taas ihimset keksineet rottuksia, ei voi muuta sanoa! Ja ihmeen kiinnostuneita ne on sun pissistä, käsittämätöntä.
  Rallittelua helikoptereilla??? Me luultiin, että on vaan iltarallit ja kakkarallit, on teillä outoa menoa! 😹

  Mutta hei, harjaaminen ja furminointi on ihanaa! Tulee niin kevyt ja viileä olo, kun ihminen rapsuttaa ne irtokarvat pois. Meitä sais harjata ihan koko ajan 😺

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 30 heinäkuun, 2018 @ 2:31 pm

  • Joo, ne rallit on kissalle outo konsepti, mutta haitaton yleensä.

   Tiiättekö mitä! Ihminen oli furminoinut Figoa liikaa yhdestä kohdasta! Ei ole siinä kohdalla aluskarvaa ollenkaan nyt. Onneksi on muualla sentään aluskarvaakin vielä, mutta että kaikki siltä menee pieleen sen minä sanon!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 30 heinäkuun, 2018 @ 2:40 pm

   • No, ihmiset on rajoittuneita, onhan se huomattu useaan kertaan. Ei ne ymmärrä aluskarvajuttuja, kun niillä on itsellä vaan päälyskarvat ja niitäkin surkean vähän. Mutta toivotaan, että ne Figon aluskarvat kasvaa takaisin ennen pakkasia.

    kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 30 heinäkuun, 2018 @ 11:16 pm

    • Ihmisten turkki on kyllä onneton yritys. Kaksi tärkeää niiltä puuttuu: häntä ja turkki. Varmaankin ovat alkaneet omituistua heti, kun ovat luopuneet niistä.

     kommentti Kirjoittanut Friede — 31 heinäkuun, 2018 @ 3:58 am

 5. Hyvä, että rottuuksista on nyt selvitty ja pissiasiat ovat paremmalla tolalla! Toivottavasti jatkossakin! ❤ Me lähetetään tervehdyttäviä toivotuksia koko Hupsuttamon voimin. Tänään alkoi rottuus nimeltä emokissin työ – kivaahan sielläkin toki on, mutta on se aina pois kissailusta…

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — 30 heinäkuun, 2018 @ 6:13 pm

  • Meillä Töi alkaa vasta keskiviikkona! Saa nähdä tarkoittaako se sitä, että myös kenguruasiat palautuu kohdilleen? Voiko ihminen tehdä Töitä vähissä vaatteissa, vaikka olisikin kotona, eikä kukaan ihmistyökaveri olisi näkyvillä?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 30 heinäkuun, 2018 @ 6:19 pm

 6. No niin. Sitähän se vähän lupaili, kauha kädessä vahtivaa ihmistä ja pissavarkauksia. Hmph. Mutta toivotaan, että lääkeet auttoi ja kohta olisi taas säät kenguroinnille ! Ps. Kyllä. Figon tassut on ❤

  kommentti Kirjoittanut Taru — 31 heinäkuun, 2018 @ 8:41 pm

  • Kyllä lääkkeet tuntui auttavan. Eilen sitä taas varastettiin. Varastellaan kuulemma jatkossakin vähän väliä, vaikka olisin tervekin…

   Kissantassut on kyllä kieltämättä aika verrattomat. Näppärät ja nätit, vaikka itse sanonkin. Ja miksen sanoisi, olenhan kissa ja tiedän tämän!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 elokuun, 2018 @ 3:35 am

 7. Minä näin mökillä rotan, mutta en saanut kiinni. Se olisi ollut parempi rotta kuin tämä teidän rotta. Onneksi lääkkeet on tainneet auttaa ja toivokaamme että ihmiset pysyisivat erossa pissasta! Söpöt tassut ♥

  kommentti Kirjoittanut Cocopops — 10 elokuun, 2018 @ 11:58 am

  • Mökkirotta olisi varmasti ollut parempi kuin tämä meidän! Nyt ei ole ollut täällä kyllä minkäänlaisia rottia ja toivottavasti pysyvätkin poissa meiltä! Ja muistakin kissatalouksista!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 10 elokuun, 2018 @ 12:07 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.