Frieden valtakunta

elokuu 19, 2018

Latautumisia

Filed under: Pulut, Valtakunta — Friede @ 4:59 pm

Hei vain taas!

Tämäkin on ollut tavallinen viikko. Tai siis H oli yhden yön pois, mutta se on aika tavallista nykyään. Liittyy Töihin. Miesihminen on sitten kotona (tai siis kyllä sekin päivisin Töissä on, ja joskus illallakin, mutta joka tapauksessa ruokahuolto toimii ja hiekkikset siivoontuu). Huomennakin H lähtee sinne H-paikkaan ja on yötä. Sinänsähän se ei meille kuulu, mutta kun se kuuluu! Korviin kuuluu, kun se valittaa kuinka tökkää ja tympäisee!

Valitusten kuunteleminen on työlästä, mutta onneksi on voinut latautuakin:

Minä latauduin yhtenä päivänä kiipeilytelineessä.

Figo latautui eilen toisessa kiipeilytelineessä

Myös kengurointi lataa oikein tehokkaasti. Sitä voi tehdä vaikka joka päivä, jos vain ihminen olisi kotona ja aloillaan!

Kyllä me muuhunkin latautumista tarvitaan kuin valitusten kuuntelemiseen, ei sen puolesta. Eilenkin meinasi kiipeilytelineen ylätasolla tulla ahdasta!

Joskus mahtuu, joskus ei. Mahtuminen on suhteellista.

Niin ja sittensitä mun pissiäkin taas on tutkittu. Taikka siis tätä ei melkein huomaakaan. Ihminen vaan on vieressä kun käyn hiekkiksellä ja sellaisen paperinpalan kastelee. Kuulemma pH pitää tarkastaa. On ollut sopiva. Ihme tyyppi, en muuta sano!

Lisäksi olen sitä pulu- ja fasaaniasiaa pohtinut myös, mutta siitä lisää toisella kerralla. Se tuli mieleen, että onkohan fasaanitkin ihmisten sukua, kun kerran pulutkin on? Ja miten pitkä pyrstö fasaanilla on ja osaako ne lentää?

Lopuksi vielä yksi video. Puhtaus on puoli pulua! Eiku ruokaa, puhtaus on puoli ruokaa! Tänään Figon naama jostakin syystä on likastunut vähän väliä. En tiedä mikä siinäkin nyt on ollut!

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Muistakaa huolehtia sopivasta vireystilasta, ettette ylirasitu!

purrrrrrurrrrurrrrurrrrrurrrrr kaverit ❤

18 kommenttia »

 1. Ihania latauspaikkoja teillä ❤️ Yrittäkäähän sopia latauspaikoille sovussa 🤔 (meilläkin on välillä varottava, eli oikein hitaasti täytyy viereen tulla…)
  Fasaanin pyrstö voi olla piiitkä, mutta ei aina ole. Ja sit niillä on nyt poikasia, jotka piipattavat pensaassa. Aika isoja. Sellaisia pulun kokoisia. Onkohan ne sukua puluille? Sitten ne rääkyy ja lentää (yksi havainto, yleensä kipittelevät).
  Mukavaa viikkoa, pitäkää palveluskunnasta huolta!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — elokuu 19, 2018 @ 8:00 pm

  • Lentävät, kipittävät, piipattavat(!) ja rääkyvät. Pienenä ovat pulun kokoisia. Pitkä pyrstö tai sitten ei. Fasaani on toden totta kiinnostava lintu! Ehdottoman mielenkiintoinen tutkimuskohde!

   Latauspaikoilla on joskus ruuhkaa, mutta kyllä yleensä sovitaan. Joskus ei kuitenkaan. Tiedätte, kollit! Ja teillä on se koirakin! Lataantuuko sekin? Hyvää viikkoa, rakkaat ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 19, 2018 @ 8:05 pm

 2. Meillä osataan odottaa vaan kännääviä tilhiä, koska ne on silloin tosi hassuja. Voi olla, ettei moista viihdettä ole tiedossa kovin pian 😉
  Latautuminen on äärettömän tärkeää, meilläkin pyritään maksimoimaan akkujen lataukset ihan kunnolla!

  Kylläpä Figolla olikin likainen naama ja kirppujakin vielä ;D

  kommentti Kirjoittanut Taru — elokuu 19, 2018 @ 8:45 pm

  • Aina toisinaan Figon pää vaatii aikalailla pesemistä! Joskus aika voimakkaankin ohjelman. Kumma miten se niin likaantuukin!

   Tilhiä ei olla nähty tässä ikinä. Ei juovuksissa eikä selvinpäin! Se kuulostaa kyllä jännittävältä ohjelmanunerolta se 😸

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 20, 2018 @ 3:46 am

 3. Voi ei, kun H joutuu taas tyhmään H-paikkaan! :-((( Toivottavasti moinen on vain ohi menevä vitsaus! Hyvä kuitenkin, että peehoot on ookoo (hirmuisesti kirjainlyhenteitä tässä kommentissa!) – ja puhtaus on puoli ruokaa. Sen Hupsu-paratkin saivat viikonloppuna taas oppia… 🙂

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — elokuu 20, 2018 @ 6:35 pm

  • Voi kauheaa, voin kuvitella mitä Hupsut ovat puhtausasioissa joutuneet oppimaan 🙀 jos on niin kuin luulen, niin sitä ei meillä ole koskaan tehty koko kissalle. Kissan loppupuolelle on toisinaan ja kyllä on kestämistä siinäkin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 20, 2018 @ 6:39 pm

 4. Se työ on kyllä osittain hyvä asia, takaa kissanruuan saannin ja makoisat päiväunet myös. Kun mamma on kotona, niin on hieman haasteellista nukkua kun pitää tarkkailla ja vahtia.

  kommentti Kirjoittanut Sulo, Namu & Noomi — elokuu 21, 2018 @ 10:18 am

  • Meillekin on kerrottu, että se työ-juttu ja ruoka liittyy yhteen. Ja sekin, että asutaan sisätiloissa. Se taas on itse asiassa aika kätevää, kun se tekee kotona niitä Töitä. Se on silloin rauhallisesti, mutta kotona, jos se vaikka kengurukäyttöön tarvitaan!

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 21, 2018 @ 11:05 am

   • Kyllä. Töi kotona on hirmu kiva. Vähän enemmän ohjelmaa kuitenkin siinä, kuin että oltais vain kahdestaan.

    kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — elokuu 22, 2018 @ 12:00 pm

    • Mutta toisaalta tarvittaessa lepopaikka saatavilla. Ja aamulla se voi leikittääkin meitä enempi. Niin ja välipala tulee aiemmin. Monta hyvää!

     kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 22, 2018 @ 12:05 pm

 5. Latautumista on hyvä harrastaa nyt, kun aurinko vielä paistaa. Me otetaan ainakin kaikki siitä irti ja niin näytätte ottavan tekin 😻

  H – reissut on kyllä tylsiä, niin meidänkin mami sanoo, vaikka ei se kovin usein siellä käykään. Puhui, että joutuu käymään jossakin K -paikassa, jonne pitää lentää! Me ei tiedetty, että mami osaa lentää, mutta jos kerran ihmiset ja pulut on sukua, niin ei kai se sitten ihme ole?

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — elokuu 21, 2018 @ 9:45 pm

  • Lentää! En ole kyllä ikinä nähnyt ihmisen lentävän! Onkohan niillä jotakin apuvälineitä siihen? Siipiä niillä ei ole omasta takaa kyllä, vaikka pulun sukua ovatkin. Tai ainakaan meidän ihmisellä ei.

   Menettekö te sitten taas Tyypille hoitoon, kun teidän ihminen on K-paikassa?

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 22, 2018 @ 3:37 am

   • Ei oo mamilla siipiä, kai se sitten käyttää lainasiipiä tai jotain?
    Ekalla reissulla ei mennä tyypille, kun mami on vaan vähän aikaa siellä K:ssa, tyyppi käy täällä meillä. Toisella kertaa mennään sitten me sinne.

    kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — elokuu 22, 2018 @ 8:58 pm

    • Lainasiivet ne täytyy olla, koska ei kyllä ole ihmisillä siipiä. Ja aika isoja ja hitaitakin ne olisi lentämistä ajatellen.

     kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 23, 2018 @ 3:29 am

 6. Jaa että pissiä mitataan paperilla! Kuulostaapa kummalta. Ei meillä vaan oo ollut. Huh.

  kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — elokuu 22, 2018 @ 11:58 am

  • Joka päivä on nyt mitattu. Ja mitä vielä, todettu että huonompaan ollaan menossa! Tästä ei hyvä seuraa, sanokaa mun sanoneen…

   kommentti Kirjoittanut Friede — elokuu 22, 2018 @ 12:03 pm

 7. Voi miten ihana video ❤

  kommentti Kirjoittanut Marraskuun muruset — elokuu 23, 2018 @ 11:25 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.