Frieden valtakunta

26 elokuun, 2018

Pulutodisteita!

Filed under: Pulut, Valtakunta — Friede @ 6:20 pm

Hei kaikki!

Tällä viikolla on saatu lisää todisteita pulujen olinpaikoista. Aiemminhan on kuultu, että puluja asuu mm. Mummulassa, Keskustassa, Helsingissä, Tammereella ja Turussa. Nyt on todisteita siitä, että Tammereella niitä kyllä on. Katsokaa vaikka. Video on kuulemma kuvattu Tammereen rautatieasemalla, kun ihmisen piti nousta siinä ensin junasta pois ja sitten taas junaan takaisin.

Tämä näyttää aikalailla samanlaiselta pululta kuin ne, joista on kuvia nähty aiemmin. Niinkuin vaikka ne Sulon Mummulassa olevat tai ne englantilaispulut, joista Sulo lähetti mulle kuvia. Pulut siis ilmeisesti näyttävät joka paikassa kutakuinkin samalta. Se käy kyllä järkeen. Sen sijaan olen kuullut huhuja, että fasaaneja olisi erinäköisiä. Olen kuullut jopa kokonaan valkoisista fasaaneista, vaikka kuvissa ne ei ole valkoisia! Se on mielenkiintoista se!

Muuten on ollut aika tavallinen viikko.

Pulututkimusten välillä olen tarkkaillut ihmisen työntekoa

Aika tylsiä hommia sillä on. Ei yhtään niin mielenkiintoisia kuin pulut tai muut lintueläimet.

Sitten on Figon kanssa levätty. Työnohjaus ja pulututkimus on kuulkaa aika rankkaa! Ja sitten kun välillä on täytynyt Figonkin kanssa vähän rallata.

Kenguroitukin on vähän, mutta tämä on silti arkistokenguru.

Ihan tavallinen viikko siis, mitä nyt ihminen oli taas yhden yön poissa. Se nyt ei ihan asiallista ole, mutta ei voi mitään. Ja kyllä siitäkin selvitään aina, kun kuitenkin me saadaan olla kotona ja ruoka-, vesi- ja hiekkalaatikkohuolto toimii.

Lopuksi sitten vielä video. Ei ole villasukat ihmisen jalassa, mutta Figo ei siltikään voinut vastustaa. Vähän se kyllä näyttää tuossa siltä, että ei tämä ihan oikein nyt ole, mutta kissan on tehtävä mitä kissan on tehtävä.

Mitä teille muille kuuluu?

Hyvää ja rauhallista tulevaa viikkoa! Jos on jo viileämpää, suositellaan hakeutumaan lähelle toisianne, ettei tule vilu!

purrrRRrrrrrrrrRRRrrrrurrrrRRrurrrrurrRRRrrrurrrrrRRr kaverit! Olkaa kissoiksi!

26 kommenttia »

 1. Aika kiva tuliainen tuo puluvideo! :)) Ja voi mitä sukkapotkuttelua – jospa kohta jo villaversion kera! Täällä oli aika perusviikko. Paitsi että talonmies ja putkimies kävivät, mikä oli talon miehestä (= Juju) tosi inspiroivaa!

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — 26 elokuun, 2018 @ 6:43 pm

  • Inspiroivia miehiä! Putkimies meillä on omana. Onhan se tietysti välillä inspiroiva, ainakin jos se antaa ruokaa. Ja on sen kanssa ihan hyvä keskustella. Välillä sitä kissa tarvitsee muutakin juttuseuraa kuin tuon umpioudon naisihmisen.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 26 elokuun, 2018 @ 6:56 pm

 2. Joo, on Tammereella puluja ja asemalla tosiaan emännänkin mukaan ihan sisällä. Siellä asuu kuulemma joku sisällä joku yksi jalkainenkin pulu; eiks niillä yleensä kuitenkin ole kaksi tassua/jalkaa/mikä se nyt sitte onkin?

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — 26 elokuun, 2018 @ 7:14 pm

  • Onko olemassa yksijalkaisiakin puluja?? Sepäs vasta jotakin. Onko sulla Sulo tietoa tästä? Minä olen kuullut vain kaksijalkaisista puluista.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 26 elokuun, 2018 @ 7:25 pm

   • Ooh! Siis yksi jalka?! Niin kuin meillä häntiä. Ennenkuulumatonta!

    kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 26 elokuun, 2018 @ 8:36 pm

    • Niin minunkin mielestä. Miten yksijalkainen pulu pysyy pystyssä? Tämä on hämmästyttävä asia nyt!

     kommentti Kirjoittanut Friede — 27 elokuun, 2018 @ 4:04 am

     • Pulun tasapaino on uskomaton! Tutkimukset osoittavat, että pululla on jalkojen lisäksi pieni lyhyt puluhäntä, joka auttaa sitä tasapainoilemaan. Jos pulu ei pysy tasapainossa, se voi aina lentää ja siten välttää kaatumisen ja nolouden. Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että pulu osaa hypätä ja kakata yhtäaikaa, mikä osoittaa ankaraa kehonhallintaa.

      Terkuin Unna Tuutikki Penninraha, ystävänne pulututkimuksessa

      kommentti Kirjoittanut Unna Tuutikki Penninraha — 3 syyskuun, 2018 @ 7:51 am

     • Aina vain ilmenee uusia kiinnostavia piirteitä puluista! Lentokyky on toki tunnettu ominaisuus, mutta että osaavat hypätä ja kakata yhtä aikaa! Hämmästyttävää kerrassaan. Se tosin nyt mietityttää, että julkinen kakkiminen on kyllä noloa, joten mahtaakohan pulujakin nolottaa sellainen? Niillä ei taida olla suojaisempia vaihtoehtoja kyseisten toimitusten toimittamiseen.

      kommentti Kirjoittanut Friede — 3 syyskuun, 2018 @ 8:10 am

 3. Jestas! Justiinsa vasta täällä tajuttiin, että puluhan voi olla melkein kissan kokoinen – ainakin toi elokuvan pulu oli! Onkohan ne kaikkialla samankokoisia?
  Ja takatömpssyjä on hyvä reenailla, vaikka villaa ei olisi jalassa. Ei mene sit tositoimissa tekniikan hakemiseen niin pitkä aika 🙂

  Täällä vaan täti-ihminen karjuu Nisulle ja ajeluttaa Anselmia 😉

  kommentti Kirjoittanut Taru — 26 elokuun, 2018 @ 7:33 pm

  • Hyvä huomio tuo tekniikkaharjoittelu! Vaikka Figo on kyllä ihan ammattikissa takajalkatömpsyttelyssä, mutta pitää sitä silti harjoitella säännöllisesti!

   Onkohan puluja muuten tosiaankin kovin erikokoisia? Kyllä kai ne voi olla ainakin pikkukissan kokoisia? Luulisin ainakin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 26 elokuun, 2018 @ 7:41 pm

 4. Jopas on video! Kuvamateriaalia siis, vau!
  Vähän hankalaa on jalkahieronta, kun ei ole villasukkia. Me ei saada tehdä näin! Miten te saatte? Mervi saada edes reiteen tarrata. Saatteko te?
  Valkoisia fasaaneja? Me ei tiijetä.

  Terkkuja teille kaikille!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 26 elokuun, 2018 @ 8:27 pm

  • Meillä Figo saa tehdä noin ilman villasukkia, mutta minä en. Kuulemma mulla on terävämmät kynnet! Vaikka niitä leikataan! Taas pelataan kaksilla säännöillä tässä osoitteessa, huoh.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 elokuun, 2018 @ 4:03 am

 5. Erinomaisesti koulutettu ihminen kun kuvasi tutkimuksiin videon! Puske sitä ihmistä puolestani. Mutta varo niitä märkiä pusuja ettei korvat kastu.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 26 elokuun, 2018 @ 8:37 pm

  • Pusken kyllä! Pusuja ei meidän taloudessa oikein voi välttää, vaikka miten vastustelisi… se on vähän sellainen. Halaa ja pussaa, yngh.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 elokuun, 2018 @ 4:05 am

 6. Meilläkin kävi tällä viikolla joku kumma ukko katsomassa putkia, konttasi vessan lattialla kuin mikäkin kissa? Outoa sanon minä.. Minäkin taidan olla putkimies, kun katson joka aamu niitä samaisia putkia. Tai sitten putkimies oli sukua kissalle? Hmm. Pulu on kyllä hieno. Mökillä ei muuten ollut puluja, siellä oli niitä isoja valkoisia mutta ne eivät olleet fasaaneja. Emo taisi sanoa että ne olisi lokkoja tai jotakin sen tapaisia. Mielenkiintoista. Potkimisleikkejä! Ne on aina kivoja, muttakun en voi enää potkia kaveria niin olen potkinut pöydän jalkaa, se on varmasti yhtä kivaa kuin sukan potkiminen.

  kommentti Kirjoittanut Cocopops — 27 elokuun, 2018 @ 12:49 pm

  • Voiko putkimies olla sukua kissalle? Meidän oma on kyllä ihminen, eikä ihminen ole kissan sukua kyllä, siitä olen varma! Vaikka ne kyllä kuulemma asentaa lämmityslaitteita asumuksiin ja lämpö jos mikä on välttämätöntä kissalle.

   On kuulkaa erikoinen paikka tämä maailma! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ilmenee outoja yhteyksiä ja asioita. Miten tässä kissa enää pysyy mistään selvillä? Taitaa olla viisain ottaa torkut.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 elokuun, 2018 @ 1:29 pm

 7. Pululeffa! Pitääkin pyytää jos Joku tääl meillä kotona tekisi meille samanlaisen. Puluista ei oo nimittäin pulaa täällä, eikä rotista.

  kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — 27 elokuun, 2018 @ 7:16 pm

  • Kyllä puluelokuvat on hyviä. Ja eikös teidän ihminen muutenkin tykkää elokuvista?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 elokuun, 2018 @ 7:27 pm

 8. Teillähän on mielenkiintoisia leffoja täällä! Puluja ja jalkatömpsyjä! Täällä pulut on ruvenneet taas metelöimään ihan kuin keväällä ja mami oli nähnyt ne muunkinlaisissa kevätpuuhissa. Tuleeko nyt kesä uudelleen? Saa kyllä tulla ainakin meidän mielestä.
  Ihmisten työt on kyllä tylsiä, se on totta (paitsi ne putkihommat on varmaan jänniä, ootteko nähneet?). Mutta koitapas asettua siihen ihmisen etupuolelle pöydälle ja kaappaa sen käsi. Sitten sen työnteko loppuu ja pitää silittää kissaa 😸
  Puskuja ja kehräyksiä teille 😻

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 29 elokuun, 2018 @ 6:24 am

  • Onko teidän pulukanta aikeissa lisääntyä? Kauhean hyvä, ehkä niistä sitten riittää tutkimuskäyttöönkin!

   Olen joskus kaapannutkin ihmisen käden. Ja maanantaina katsoin, kun oli joku kokous. Se kone oli niin, ettei mua näkynyt kuvassa, olin salakuuntelija. Njäh njäh!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 29 elokuun, 2018 @ 7:09 am

 9. Vahvistan havainnot rautatieaseman puluista! Siellä on myös ruskeita puluja! Viimeks tätilään mennessä havainnoin niitä kissanmitan päästä. Pelottomia puluja, erittäin hyviä tutkittavia.

  Terkuin Unna Tuutikki Penninraha, ystävänne pulututkimuksessa

  kommentti Kirjoittanut Unna Tuutikki Penninraha — 3 syyskuun, 2018 @ 7:42 am

  • Unna Tuutikki! Hyvä että tähän saatiin myös Kissatieteellisen InstiTuutin vahvistus! Asia on siis selvä, Tampereella asuu puluja (myös ruskeita ja mahdollisesti yksijalkaisiakin) ja ne ovat pelottomia. Vielä kun onnistuisi kiinnittämään ihmiseen sen haavin, jos siihen vaikka pulu tarttuisi.

   Sellaista muuten piti sanoa, että te olitte tehneet hyvin ansiokasta tassutieteellistä tutkimusta taannoin Purnauskiksessa. Sitä arvostamme, tassutiede on jaloimpia kissatieteenaloja 🐾 me ei vain voida nyt kommentoida teidän blogissa, koska se hyväksyy vain kuukletilit kommentoijille.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 3 syyskuun, 2018 @ 8:07 am

   • Miten hirveää! Täytyy heti ronkkia kommenttiasetuksia, jos jotain on tehtävissä! Meiltähän on puolet kavereista paitsiossa, jos näin on. Pois kommenttisorto!

    kommentti Kirjoittanut Unna Tuutikki Penninraha — 4 syyskuun, 2018 @ 7:55 am

    • Vaihtoehdot olivatkin uskomattoman suppeat nykyisin. Piti sallia anomuumitkin, mutta täytynee sitten lisätä omavalvontaa, jos niitä tulee taas harmiksi asti 😦

     kommentti Kirjoittanut Unna Tuutikki Penninraha — 4 syyskuun, 2018 @ 8:01 am

     • Toivottavasti ei tule roskaantumisongelmia! Ei kyllä tiettävästi toisilla ole pahasti ollut!

      kommentti Kirjoittanut Friede — 4 syyskuun, 2018 @ 8:26 am

    • Kiitos arvon tutkimuskollega ❤️ emme anna kommenttisorron estää kissa-, pulu-, tassu- ja muuta tieteellistä tutkimusta

     kommentti Kirjoittanut Friede — 4 syyskuun, 2018 @ 8:25 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.