Frieden valtakunta

23 syyskuun, 2018

Joitakin erikoisuuksia

Filed under: Valtakunta — Kissapojat @ 5:08 pm

Hyvää sunnuntaita taas!

Tällä viikolla meillä oli aika tavallista perjantaihin asti. Sitten tapahtui outoja! Meidän ihmiset lähti pois siihen aikaan kun olisi pitänyt mennä nukkumaan! Tulivat sitten parin tunnin päästä takaisin, kun minä ja Figo oltiin jo hyvinkin nukuttu. On kyllä aika epäilyttävää, että nukkumaanmenoaikaan lähdetään ja puolen yön aikaan tullaan takaisin, sen vaan sanon.

Sitten H ei edes ruvennut nousemaan aamulla ylös. Vähän ennen kuutta menin sitä hiuksista vetämään, kun nälkä oli jo.

(H.: Ja sitten et edes syönyt!

Friede: Noku oli pahaa. Liikaa vettä lisätty. En tykkää.

H. Ihan tismalleen samaa evästä kuin joka päivä kolme kertaa…

Friede: En minä sitä lisävettä ymmärrä minään muunakaan päivänä

H. Sun parhaaksesi se olisi.

Friede: Mun parhaaksi olisi kyllä enempi, jos saisin hyvää ruokaa!)

Niin tai näin, selvittiin siitäkin. Sitten päivällä meillä kävi M. Oltiin enimmäkseen saunassa, koska oli päiväuniaika, mutta M on aivan vaaraton. Osaa kissa-asiat erinomaisesti ja on pelastanutkin monta huono-osaista kissaa. Sellaista arvostetaan.

M toi tällaisen kasvin, joka on kuulemma kissaturvallisessa purkissa. Olisin kyllä voinut nyppiä sitä tuosta ylhäältä, mutta kiellettiin. Olen vähän järkyttynyt. Sitten tätä kasvia pitää kuulemma suihkutella suihkupullolla. Kasviparka, mitähän pahaa se on tehnyt? Minusta se on ihan kiltisti purkissansa!

Muuten ei ole tapahtunut mitään erikoista. Aika paljon on oltu saunassa, koska on ollut jo aika syksyistä. Syksyllä ja talvella on saunassa hyvä olla, vaikka sitä ei erikoisesti olisi lämmitettykään.

Ihmistä piti työnohjata torstaina aika paljon, kun se oli niin kärttyinen. Se oli taas kaksi päivää siellä H-paikassa. Nyt meni tavallistakin pitempään saada se rauhoittumaan.

Sitä vain mietin, että onko asiallista kuvata kissoja saunassa?

Varsinkaan sitten jos kissaa väsyttää!

Tassukuvakin piti ottaa viimeviikkoisista, koska saunassa ei saa otettua tassukuvia. Siellä on liian pimeää siinä kohdassa, missä meidän pedit on ja siinä taas on parhain paikka tassuille! Joka tapauksessa sopii se tästäkin katsoa kuinka pehmeät tassut Figolla on.

Sitten vielä lopuksi kenguruvideo. Loppuviikosta onkin täytynyt erikoisen paljon kenguroida, varsinkin kun se ihminen tosiaan oli pari päivää taas pois. Sen jälkeen on aina tarpeen lisäannos kengurointia.

Eikä sitten muuta. Toivottavasti teillä(kin) on ollut hyvä viikko! Muistakaa myös pysyä lämpimänä nyt, kun on jo syksy. Ettette vain ainakaan vilustu, vilustunut kissa se vasta onneton on! Minäkin olen jo hetkittäin siirtynyt ihmisen peiton alle nukkumaan yöllä. Paras ottaa varman päälle!

Hyvää tulevaa viikkoa kaikki kaverit! Olette ihan parhaita ❤ *purrrRRRrrRRRRrrrrrRRRRrrrrRRRRRRrrrR*

10 kommenttia »

 1. Friede, tiiän ton vesihomman. Se on juoni. Sanonpa vaan. Se on juoni. Täällä sama homma. Onneks oot tarkka tyttö eikä sua voi huiputtaa. Mamma kyl pyys sanomaan, että kandeis kyl juoda se liemi. Auttaa niissä pissihommissa.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 23 syyskuun, 2018 @ 6:49 pm

  • Niin meilläkin sanotaan, että pissihommien takia se on. Että jos ei juo, joutuu eläinlääkärille ja tapahtuu pissivarkauksia ja vaikka mitä. Mutta nyt kun sitä siis tapahtuu myös teillä, se on sitä varmemmin juoni! Oikein sellainen laaja-alainen iso juoni! Purrrr *pusk* viisas Sulo, me ollaan ihan kohtalotovereita tässäkin ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 syyskuun, 2018 @ 7:00 pm

 2. Itte ootte ihania❤️ Jaksakaa hyvin pimenevää ja kylmenevää syksyä. Kannattaa kenguroida ja viihtyä saunassa, niin se vaan on.

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 23 syyskuun, 2018 @ 8:57 pm

  • Kyllä kissan on syytä pysytellä lämpimänä! Kyllä teidänkin kannattaisi kokeilla kengurointia, vaikka teillä onkin uuninpäällinen. Teidän kollien siis, koira ei kyllä sovellut kenguruksi, on liian suuri!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 24 syyskuun, 2018 @ 2:54 am

 3. Sofi: Mä joudun joskus myös syömään vesitettyä ruokaa, mut se on kakkosen takia. Ei oo kyllä niin hyvää se ruoka silloin.
  Meidänkin mami kävi siellä H- paikassa viime viikolla KAKSI kertaa! Ekalla kerralla sillä oli kivaa, kun pääsi käymään Z:lla ja Ilo:lla, mutta toisella ei niin kivaa. Meillä taas oli kivaa, kun Tyyppi kävi leikittämässä ja harjaamassa 😺
  Ens viikolla on kuulemma tulossa jotain jännää…

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 23 syyskuun, 2018 @ 10:04 pm

  • Ei varmaan nykyiset ihmisen lepyttelykeinot riittäisi, jos se joutuisi käymään H-paikassa kahdesti samalla viikolla. Pitäisi keksiä uusia. Se on sanonut, että tällä viikollakin sillä on jotakin, mutta tarkemmat tiedot on vielä saamatta.

   Sofi, ai että sinäkin joudut vesiruokaa syömään! On varmasti juoni, kuten Sulo sanoi. Ihan varmana!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 24 syyskuun, 2018 @ 2:58 am

 4. Ei huonoo ruokaa voi syödä, se on selvä juttu. Sitäpaitsi on hauska juoksuttaa ihmisiä, eikö? Hei jos ihmiset oli pari tuntii poissa, ne kävi varppina elokuvissa! Me tiietään, koska meiän ihminen ramppaa siellä koko ajan.

  kommentti Kirjoittanut Zetor — 24 syyskuun, 2018 @ 12:20 pm

  • Eiku ne oli käynyt kuuntelemassa musiikkia! Kyllä ne joskus elokuvissakin käy, varsinkin miesihminen. H ei useinkaan voi mennä mukaan, kun H ei uskalla katsoa pelottavia kuvia. Teidän ihminen kyllä tosiaan käy elokuvissa usein ja paljon!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 24 syyskuun, 2018 @ 1:03 pm

 5. Se silleen aika jännää, että ihmiset tahtoo mennä jonnekin muualle hakemaan kulttuuria. Kotonahan kissojen kanssa on kaikki ihan kulttuuria. Teilläkin kissat lukee, esittää hassutteluja ja ainakin räppää tipuille ?

  kommentti Kirjoittanut Taru — 27 syyskuun, 2018 @ 4:00 pm

  • No niin just! Kotona olis kaikki, mutta ei riitä! Kummaa sakkia.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 syyskuun, 2018 @ 6:15 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.