Frieden valtakunta

21 lokakuun, 2018

Riian pulut

Filed under: Pulut, Valtakunta — Kissapojat @ 5:12 pm

Hyvää sunnuntaita taas!

Meillä on tällä viikolla enimmäkseen levätty. Varsinkin perjantaina ja eilen, kun ihminen turahteli ja törisytti nenäänsä. Mutta se ei ole kiinnostava asia yhtään, mutta se on, että meillä on taas lisätietoa pulujen olinpaikoista!

Nimittäin Sofian ja Olgan ihminen on ihmeellisen sivistynyt (paljon viisaampi ja huomaavaisempi kuin meidän oma) ja toimittaa aina tietoa, jos jossain uudessa paikassa näkyy puluja! Joten mun ja Sulon pulututkimus on taas edistynyt. Puluja on nimittäin myös Riiassa! Katsokaa:

Riian pulut. Ja sorsat myös. Kiitos vaikka kuinka paljon Sofia ja Olga ja Päivi!

Mutta sitä vaan, että pitäisiköhän tehdä ihan karttaesitys pulun levinneisyydestä, kun niiden asuinpaikkoja alkaa olla paljon. Mitä Sulo luulet?

Muuta ei sitten tosiaan olekaan tapahtunut.

Eilen ihminen ruokki meidät aamulla ja meni takaisin maate. Mekin mentiin sen kanssa vuoteeseen. Tämä tässä on Figo, minä olet tuossa taaempana.

Sitten on tietysti huolehdittu toisistamme myös.

Sitä kyllä mietin, että on tuo meidän ihminen puluasioissa aikamoinen uuvatti.

Ihminen hyvä, onkohan sulla jotakin oppimisvaikeuksia, kun toiset tuntuvat olevan puluasioissa niin paljon taitavampia. Pitäisikö sinut lähettää tutkimuksiin? (Huomatkaa, että kyseessä huoltapitävä kenguru)

Sellaista tällä kerralla. Toivottavasti teillä on oltu terveitä ja iloisia ja toivottavasti ollaan ensi viikollakin!

PurrrRRRRrrrrrurrrrrurrrrrurrrrurrrr ja hyvää tulevaa viikkoa ❤

13 kommenttia »

 1. Ihana sana tuo uuvatti. Jännä sana.
  Mutta tarkoittiko Äffät nyt sitä, että oma ihminen on sairaana? Pitäkää huolta ja lämpimänä palvelija, niin hän jaksaa sitten tarjota kengurointia ja pitää huolta muista kissojen perustarpeista. (Ei ole uuvatti se teidän ihminen, mikäli sanan oikein ymmärsin)
  Hyvää alkuviikkoa!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 21 lokakuun, 2018 @ 5:59 pm

  • Oli se kipeä, nuha sillä oli. Nyt ei ole enää kipeä, mutta uuvatti on vieläkin. Kyllä sinä silti varmasti ymmärsit ihan oikein sen sanan. Ensi viikolla tuo ei kuulemma mene minnekään Työmatkalla. Saa nähdä paljonko työnohjauskengurointia se tällä kertaa tarvitsee. Hyvää viikkoa teillekin, rakkaat, ja pysykää tekin terveinä ja varmistakaa ettei pääse tulemaan vilu ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2018 @ 6:06 pm

 2. Erinomainen idea, virtuaalirakkaani. Erinomainen idea.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 21 lokakuun, 2018 @ 6:41 pm

  • Purrrr rakas Sulo ❤️ *pusk* täytyy alkaa miettiä toteutusta!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2018 @ 7:06 pm

 3. Kartta olisi kyllä mielenkiintoinen! Meidän ikkunan ohi muuten lensi myös pulu. Ei vaan ole vielä saatu kuvamateriaalia, kun emäntä on tuon kameran haun kanssa välillä niin toivottoman hidas, ihmiset.. :/

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — 21 lokakuun, 2018 @ 7:29 pm

  • Teilläkin! Pohjalaispulu! Toivottavasti se tulee teille toistekin, että näette. Voitte sitten kertoa onko pohjalaispulu erilainen kuin tamperelaispulu tai muulaispulu.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2018 @ 7:35 pm

 4. Meidän mami on nyt ihan hämillään, ei se nyt mikään niin ihmeellinen ihminen ole. Sattuu vaan näkemään puluja siellä sun täällä. Niin ja ME ollaan käsketty sitä ottamaan kuvia puluista ja lähettämään sulle. (Oli muuten nähnyt puluja Vilnassakin, mutta siitä ei ole kuvatodisteita – ei toope ollut ymmärtänyt ottaa niistä kuvaa, kun oli niin haltioissaan kaupungin kauneudesta ja kissakahvilan kissoista.)

  Olette taas niin suloisia noissa kaverikuvissa 😻😻

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 21 lokakuun, 2018 @ 7:34 pm

  • Te olette kyllä tosin hyvin saaneet teidän ihmisen tottelemaan! Ehkä teidän ihminen on jotenkin vastaanottavaisempi opetuksille. Niin sen täytyy olla.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 21 lokakuun, 2018 @ 7:37 pm

 5. Voi ei, pikaista paranemista ihmisellenne! Hyvin olettekin sitä hoitaneet. Mutta moitteita ei saisi sairaalle tai toipilaalle antaa! Sen pitää saada levätä nyt.
  Hei puluasoista… tutkitteko myös muita kuin noita kesykyyhkyjä? Meinaan meillä päin on sepel- ja uuttukyyhkyjä. Niitä ei kovin usein näe, tai näkee vain lentämässä, mutta niiden ääniä kuuluu koko ajan. Sellaista pöllömäistä hu-huu, u-huu, kuuluu puista. ja Orkneyllä näin kalliokyyhkyjä. Haluatteko nekin karttaanne? Voin toimittaa materiaalia. Joitakin kuviakin on. Mutta ehkä kannattaa rajata aihetta, ettei tutkimus leviä käpäliin.

  kommentti Kirjoittanut Saila — 22 lokakuun, 2018 @ 10:36 am

  • Ihminen on jo terve kyllä. Kiitos toivotuksista!

   Kyllä kiinnostaa myös pulunsukuiset lajikkeet! Ajattelisin, että pulunsukuiset voisivat olla tarvittaessa vertailukohteena, vai mitä Sulo olet mieltä?

   Erilainen ääntely niillä ainakin on. Pulu kujertaa, sukuiset huhuilee! Meneeköhän niilläkin silleen, että ensin huhuillaan ja sitten kujerretaan? Niin kuin vaikka mulla, että ensin (virtuaali)huhuilen ja sitten (virtuaali)kujerran Sulolle.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 22 lokakuun, 2018 @ 11:10 am

   • Kyllä varmaan 😀

    kommentti Kirjoittanut Saila — 28 lokakuun, 2018 @ 7:20 pm

 6. Hu-huu! Meiän pihalla on ainakin ennen ollut se semmoinen sepelkyyhkypulu. Nyt ei viime aikoina ole tullut vahdittua. Mut voi siitäkin kartta merkinnän laittaa: pulu kuin pulu.

  kommentti Kirjoittanut Ilona ja Zetor — 23 lokakuun, 2018 @ 1:01 pm

  • Pulu kuin pulu, kiinnostava yhtä kaikki! 🐦

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 lokakuun, 2018 @ 1:33 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.