Frieden valtakunta

14 huhtikuun, 2019

Huono maanantai!

Filed under: Palveluskunta, Sairastukset, Valtakunta — Kissapojat @ 11:34 am

Hei kaikki!

Tämä viikko se alkoi ihan kelvottomasti. Erittäin huono maanantai!

Ihminen, sinä olet ihan rotta. Jättiläisrotta. Rottien rotta!

Meidät siis vietiin eläinlääkärille. Ensiksi katsottiin Figo. Siltä otettiin vertakin! Figo-parkaa kauheasti jännitti, mutta se on niin kiltti, ettei se sano mitään. Sitten sille laitettiin sellainen tuppo jalkaa siihen verenottopaikalle. Musta side oli ja siinä oli luurangonpään kuvia. Ihminen sanoi, että aika pähee laastari.

Multa ei otettu verta, koska en suostu. En. Sen sijaan mua kuunneltiin (murisin) ja vähän tunnusteltiin. Mutta sitten! Eläinlääkäri kysyi, että voisiko nähdä mun kutisevia kohtia. Ihminen otti mut muitta mutkitta syliin, istui tuolille ja käänsi mut sylissään vatsapuoli ylöspäin! Sitten se näytti, että tossa kyljessä on paraneva, tuossa reidessä on uusi, kainalossa on tuo ollut jo pitempään, vatsassa on uusi ja tuo kyljessä on kanssa aika paha ja niin edespäin. Kauhean monta paikkaa näytti ja eläinlääkäri sanoi myös, että niitä on aika paljon nyt. Olisi halunnut lisätä mun kortisoniannostakin, mutta se ei nyt onnistunut. Nimittäin tiistaina sitten multa varastettiin pissiä taas. Se tutkittiin ja kävi ilmi, että mulla on taas tulehdus (toim. huom. mitäs minä sanoin, ja kysyin jo silloin hoitajalta, joka ilmoitti viljelyn olevan puhdas, että mitenkäs se on mahdollista…)! Nyt mulla on sitten antibioottikuuri ja pissiä varastetaan taas ensi viikolla ja sitä seuraavallakin.

Ja sitten arvatkaa mitä! Meidän ihminen on todella omituinen jopa ihmisten mittapuilla. Kas kun meidän Oma Eläinlääkäri lähti tuossa pari vuotta sitten pois ja on sen jälkeen ollut täällä vain loma-aikoina. Esimerkiksi nyt meidät tutki tämä Oma Eläinlääkäri. Meidän ihminen meni ihan pois tolaltaan silloin kun se kuuli, että Oma Eläinlääkäri on lähdössä. Nyt Oma Eläinlääkäri sanoi, että kesän hän on taas täällä ja vuoden päästä tulee takaisin kokonaan! Meidän ihminen riemastui niin, että miltei alkoi hihkumaan (olisi varmaan alkanutkin, mutta ei se voinut, ettei minä ja Figo hermostuta enempää). Että voi ihminen saada riemua oudoista asioista, sen vaan sanon…

No se siitä, toivottavasti meidän ei tarvitse lähiaikoina mennä taas eläinlääkärille. Pissivarkaudet vielä kestää, kun ne tehdään kotona. Kesällä kyllä pitää mennä taas, kun kuulemma pitää rokottaa… Huolehtisi omat rokotuksensa vaan!

Muuten ei ole tapahtunut erityisiä. Tuo maanantaista toipuminen on vaatinut aikalailla lepäämistä!

Mutta ei nämä kuljetuskopat itsessään pahoja ole, kunhan ovi ei ole kiinni ja pysytään kotona

Onneksi välillä on paistanut aurinkokin. Alkuviikosta ei kyllä paistanut yhtään, vaan tuli lunta vaikka miten paljon! Ihminen oli pahalla päällä tiistaina sen takia.

Kengurointi auttaa kyllä moneen, satoi tai paistoi

Nämä ovat Figon tassut. Oikein somat tassut, ja nyt taas oikein hyvässä kunnossakin!

Hyvää ja keväistä tulevaa viikkoa kaikille! Ensi viikolla on se Päästäinen taas, silloin voi kuulemma nähdä tätejä lentämässä luudalla, jos katsoo tarkasti yöaikaan. Olkaa tarkkana, mutta älkää silti liiallisesti rasittako itseänne tätivartiossa!

PurrrRRRrrrRRRRrrrrRRRrrrrRRrr kaverit ❤

15 kommenttia »

 1. Ihme harrastus ihmisillä toi eläinlääkäri ?!? Meidänhän ihminen harrastaa samaa ja me ei kyllä tykätä yhtään! Tsemppiä kaverit !
  Toivottavasti pissihommat taas menee kuntoon, aurinko paistaisi ja ne noidat tajuaisi ajella vaan kissojen hereilläoloaikana 🙂

  kommentti Kirjoittanut Triolat — 14 huhtikuun, 2019 @ 2:56 pm

  • Teillä sitä eläinlääkäriä vasta harrastetaankin! Ihme touhua… tsemppiä teillekin ja aurinkoa ja kuntoisuutta ja kaikkea ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 huhtikuun, 2019 @ 4:54 pm

 2. Toivottavasti tämä viikko on alkanut mukavammissa merkeissä! Onneksi se hyväksi havaittu ell on palaamassa! Jos on pakko lääkärin pakeille joutua, niin mieluiten tutun ja hyväksi havaitun hyppysiin. Toivottavasti ei sinnekään!❤️ Aurinkoläikkäisää kevätviikkoa! 🙂

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — 15 huhtikuun, 2019 @ 5:38 pm

  • On tämä viikko joka tapauksessa paremmin alkanut. Eläinlääkärillä ei ole käyty, mitään ei ole varastettu ja aurinkokin on paistanut! Toivottavasti teilläkin on alkanut hyvin ja tulossa on keväinen ja auringonläikkäinen viikko ilman vaivoja ja vastuksia!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 huhtikuun, 2019 @ 5:43 pm

 3. No voi rähmä! Sellaisia hommia. Mutta että oli kuitenkin sitten se Oma – sellaiset ovat varmastikin
  Tärkeitä Omia. Niin kuin Oma Ihminen. Teillä se on vielä niin hyvä.
  Tsemppiä viikkoon! Meillä on opeteltu sanomaan muutamia painokkaita sanoja ja puremaan koiraa korvasta.

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 15 huhtikuun, 2019 @ 7:25 pm

  • Teillä opetellaan erikoistaitoja! Painokkaat sanat onnistuu meiltäkin, mutta koirankorva-asiat on vieraita! Oppimisen iloa sekä opettajille että oppilaille 😄

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 huhtikuun, 2019 @ 7:29 pm

 4. Mutta saitteko siellä yhtään purtavaa? Minäkin mietin, että miksi sinne piti päivänä eräänä edes mennä, mutta sitten se eläinlääkäri sanoi että on kuin mummola hän, ja saa antaa raksuja. Sain viisi. Söin ne kaikki. Olivat maistuvia.

  kommentti Kirjoittanut Namu Naukula — 15 huhtikuun, 2019 @ 7:52 pm

  • Ei saatu suuhunpantavaa ollenkaan! Olisi kyllä kelvannut vahvistukseksi, mutta ei! Teidän eläinlääkäri käyttäytyy paremmin, se on sanottava.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 15 huhtikuun, 2019 @ 8:09 pm

 5. No tuosta ei viikko voi kuin parantua! Ellihommat on ihan TYHMIÄ, nih!
  Me toivotaan teille ellittömiä ja aurinkoisia viikkoja vaan. Puspuspus ❤️

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 15 huhtikuun, 2019 @ 9:45 pm

  • Kiitos! Me toivotaan just noita samoja juttuja kaikille ❤️ pus pus nätit tytöt ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 16 huhtikuun, 2019 @ 3:34 am

 6. Mujtta miten hyvä uutinen se, että Oma Eläinlääkäri tulee takas! Nimittäin näissä hommissa maksetaan myös siitä että voi luottaa. Älkää te kissat moisista huolehtiko, ihminen kyllä tietää.
  Miten niitä karvattomia kohtia nuin paljon? Ollaanko me jo puhuttu siitä Atopicasta? Varmaankin, mut wanha ei muista. Saisinko kertauksen?

  kommentti Kirjoittanut Ana — 16 huhtikuun, 2019 @ 12:14 pm

  • Karvattomia kohtia tulee, kun yhtenään kutittaa… tosin ei se ihan aina yhtä paljon kutita, joskus on vähempikutinaisiakin aikoja! Atopicaa on kokeiltu. Lopetin syömisen kokonaan, kun tuli kelju olo. Aloin syödä taas, kun se jätettiin kokeeksi pois ja kun aloitettiin uudestaan, lopetin taas syömisen. Ihmisen mukaan se ehkä olisi auttanutkin, mutta kun kissa ei syömättä selviä, niin ei se käynyt.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 16 huhtikuun, 2019 @ 12:20 pm

   • Joo, ei Ilonakaan siitä nauti, mutta sentään syö.

    kommentti Kirjoittanut Ana — 17 huhtikuun, 2019 @ 6:36 am

    • Siis kyllä minäkin se Atopican nielin. Pakkohan se oli. Mutta lopetin syömästä mitään oikeaa ruokaa, koska tuli paha olo.

     kommentti Kirjoittanut Friede — 17 huhtikuun, 2019 @ 6:43 am

 7. Mööh 😦 Ikävää.

  kommentti Kirjoittanut Ana — 17 huhtikuun, 2019 @ 6:29 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.