Frieden valtakunta

12 toukokuun, 2019

Hyvin vähän mitään kuin pulu!

Filed under: Valtakunta — Kissapojat @ 3:36 pm

Hei vain kaikki!

Ensiksikin hyvää äitienpäivää kaikille, jotka kokevat sen omakseen! Ja niille jotka eivät, oikein hyvää tavallista sunnuntaipäivää!

Tässä kuvassa en ole minä, vaan mun emo, Gisela. Kuva on otettu vuonna 2011. Figon emosta ei ollutkaan kuvaa, koska Mimosa ei mielellään seurustellut vieraiden kanssa. On tainnut Figo saada perinnöksi sen ominaisuuden.

Sitten on taas puluasiaa! Nimittäin Sofian ja Olgan Päivi oli taas asianmukaisesti valppaana ja lähetti meille pulukuvia! Tällä kertaa Porista.

Porilainen pulu on vähän erikoisen värinen. Ihmisen mukaan porilainen mikä tahansa on vähän erikoinen. En tiedä kun en ole perehtynyt, mutta pulu ainakin on jännittävän näköinen. Tuollainen melkein valkoinen. Ruskeaa on nähty puluissa ennenkin ja valkoista, mutta yleensä valkoista on vähemmän!

Kiitos Päivi ❤ purrrRRRRrrRRR ❤

Muilta osin tällä viikolla onkin ollut hyvin rauhallista. Ihminen oli taas kaksi päivää poissa, niin kuin se aika usein on. Sen jälkeen se oli oikein tylsä, turisutti nenäänsä ja lojui sohvalla ja sängyllä. Nyt loppuviikkoa kohti se on kyllä toennut. Tosin tylsä se on aina, turisi nenä tai ei, mutta ainakin eri tavalla tylsä.

Ai niin mutta sehän mun piti myös sanoa, että on se kuulkaa tuo H:n nukkumistouhu yhdenlaista. Tapana on, että illalla luetaan vähän jotakin kirjaa ja sitten kohta sammutetaan valot ja aletaan nukkumaan. Sillä tavalla se yleensä nukahtaa ihan hyvin ja nukkuukin, paitsi yleensä kerran yössä se nousee käymään ihmisten hiekkalaatikolla (jossa tosin ei ole hiekkaa, vaan vettä). Muuten viime yö meni ihan tavalliseen tapaan, mutta se näki unia siitä kirjasta mitä illalla luettiin. Kun se kirja saatiin loppuun, ja vaikka se pääasiassa ihan onnellisesti loppuikin, siinä oli surullistakin. Tietysti tuo onneton sitten suri yöllä sitä loppua ja käänteli itseään ja mynkyili sängyssä. Ihmisenä oleminen on sitten vaikeaa välillä. Ja nyt sillä on sitten sellainen kirja, josta se arveli itsekin, että varmaankin pelottaa. Ja silti pitää lukea! Onneksi miesihminen tulee huomenna kotiin, saa se vuorostaan yrittää pitää tuon hermot järjestyksessä. Kyllä voi olla ihmisellä heikko hermorakenne, sen vaan sanon!

Mutta sitten ei muuta tällä kerralla.

Kenguruus kuuluu kaikkiin viikkoihin. Ja tassut, mutta nyt ei valitettavasti ole tassukuvaa tällä kertaa.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Olkaa kissoiksi ja toivottavasti tulee lämmintä ja auringonläikkäistä!

PurrrRRRRRRRrrrrrRRRRRRRRrrrrrRRRRRruurrrrrrrrrrurrrrrrrRRRrrurRRRRR kaverit, olette parhaita!

 

14 kommenttia »

 1. Tuli tuosta kirjasta mieleen, että ihan sama jos illalla meidän emäntä katselee jotain töllön elokuvaa, niin sitten se yöllä kääntyilee ja käyt hiekkiksellä tavallista useammin. Eikö ihmiset tajua ettei elokuvat ja kirjat ole yleensä totta ja jos onkin, niin ne on vanhoja juttuja jo; ei hyödytä pohtia.

  kommentti Kirjoittanut Pepsi — 12 toukokuun, 2019 @ 4:05 pm

  • Niin ja pitääkö sitä varta vasten hankkia itselleen vaikeuksia! Elokuvia H ei kyllä paljon katso, eikä pelottavia kuvia ollenkaan, mutta kun miesihminen niitä katsoo, H voi saada rumia unia siitäkin! Ei ole mitenkään tavatonta… kerrankin H näki zombie-norsuja, kun miesihminen oli katsonut jotakin zombie-ohjelmaa. Kauhea työ saada se rauhoittumaan ja nukahtamaan. Ihmisten päiden sisällä mahtaa olla hankala olla…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 12 toukokuun, 2019 @ 4:26 pm

 2. Oi noita ihmisiä ja niiden tapoja. Vaan tuo Päivi vaikuttaa kelpo agentilta. Muisku sulle, pikku kenguruni ❤️

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 12 toukokuun, 2019 @ 6:28 pm

  • Oi, purrr *pusk*, Suloni ❤️ ihan muisku ja kaikki! Ihmisten tavat on outoja, mutta nyt olen kuullut, että meidän ihminen olisi tulossa teillä käymään lähiaikoina. Yritä olla hyvin havainnollinen, kun ohjaat sitä ulkotarhan kulkuväylien avaamisessa, kun se on vähän tollanen hidas. Ja toivottavasti se ei pussaa sun korvia märiksi!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 12 toukokuun, 2019 @ 6:35 pm

 3. Ihmisillä on outoja tapoja. Täälläkin kääntyillään joskus ja ollaan yöllä levottomia. Liittyy jotenkin ikään kuulemma. Me ei ymmärretä. Meitä vaan nukuttaa enemmän, mitä vanhemmiksi tullaan.
  Hieno pulukuva. Ja kengurukuva.
  Keväistä viikkoa!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 12 toukokuun, 2019 @ 6:41 pm

  • Niin sekin muuten, että ihmiset käy huonounisiksi vanhemmiten ja kissat (ja koirat) parempiunisiksi! Kuinka voikin olla ihminen ja kissa kaikissa asioissa niin erilaisia! Keväistä viikkoa teillekin ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 12 toukokuun, 2019 @ 6:55 pm

 4. Olkaa hyvät vaan, me yritetään muistuttaa P:tä, että ottaa niitä pulukuvia jatkossakin.
  Ihmiset on monella tapaa kummallisia. Meidän P ei kyllä näe pahoja unia, mutta se johtuu varmaan siitä, että me nukutaan sen vieressä. Yrittäkää tekin asettua tiiviisti H:n kainaloon, jos se alkaa uneksua pahasti, se auttaa kyllä.

  PurrrrrrHurrr teillekin ❤️

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 12 toukokuun, 2019 @ 9:03 pm

  • Niinhän me nukutaankin sen vieressä! Siksipä se niin hankalaa onkin jos se alkaa kääntelemään ja olemaan levoton, kun meidänkin unet siitä häiriintyy. Mutta se kumminkin totta, että kyllä se lähihoidolla yleensä aika hyvin rauhoittuu.

   Kiitos pulukuvista, te olette kyllä tosi hyvin saaneet ihmisenne oppimaan nämä jutur!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 toukokuun, 2019 @ 3:45 am

 5. Ihmisen hermorakenne! 😀 Vai semmoista päättelyä tällä kertaa. Tällä kanavalla saa kyllä lukea kiinnostavia johtopäätöksiä, koskivat ne sitten puluja, porilaisia tai mitä vain.
  Hyvää uutta viikkoa, H:lle tervettä nenää ja kaikkea muutakin, ja teille sopivasti aurinkoläikkiä ja muuta kivaa.

  kommentti Kirjoittanut Saila — 12 toukokuun, 2019 @ 9:08 pm

  • Kiitos! Teille aurinkoa, kevättä ja sopivasti sadetta, että kasvit ja vesimyyrät kasvavat suuriksi ja vahvoiksi! Ja terveyttä ja onnea tietysti, niitä toivotaan kaikille aina!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 toukokuun, 2019 @ 3:48 am

 6. Hyvä kuulla, ettei meillä oo ainoa tylsä ihminen. Tää on kyllä ihan legendaarisen tylsä, tää meiän.

  kommentti Kirjoittanut Zetor ja Ilona — 13 toukokuun, 2019 @ 6:40 pm

  • On se tämä meidänkin. Kuuluvat varmaan samaan Erityislaatuisten Tylsimysten Seuraan…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 13 toukokuun, 2019 @ 6:53 pm

 7. Etevä puluagentti oli taas asialla! 🙂 Täällä on luettu iltaisin sen verran lällyjä kirjoja, ettei ole onneksi valvottanut. =)

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Juju ja Nuppenpuppis — 14 toukokuun, 2019 @ 7:03 am

  • Onneksi teillä on mennyt yöajat(kin) rauhallisesti! Teidän ihmisellä on tunnetusti vilkas mielikuvitus, se saattaisi hyvinkin valvottaa, tuottaa rauhattomia unia ja vaatia kissoilta yövartiointia (josta muuten ainakaan meillä ei saa erillistä korvausta! Huutava vääryys on, yötöistä pitäisi saada tuplasti (ruoka)korvausta)!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 toukokuun, 2019 @ 7:15 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.