Frieden valtakunta

9 kesäkuun, 2019

Kesän alku ja ihmisen valtiovierailu

Filed under: Palveluskunta, Valtakunta — Kissapojat @ 1:25 pm

Hei kaikki

Tällä viikolla on alkanut kesä. Oikeastaan kahdellakin tavalla: ensiksikin on ollut lämmin ja toiseksi meidän ihmisella alkoi loma. Se loma kuulemma kestää aika pitkään, koska se alkaa käymään Töissä eri paikassa kuin tähän asti. Lämpimien aikojen kestosta ei tiedetä, mutta ainakaan tänään ei ole niin lämmin kuin muutamina edeltävinä päivinä.

Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle, vaan aloitetaan maanantaista. Meidän ihminen nimittäin oli taas siellä H-paikassa, ja samalla kävi valtiovierailulla. Siellä H-paikassa tai sen lähettyvillä on nimittäin Mustin ja Ransun kaupunkiresidenssi, joissa he toisinaan saattavat ottaa vastaan valtiovierailijoita. Nyt ottivat vastaan meidän ihmisen.

Vastaanottomanuli

Vastaanottopantteri, joka on myös mm. puutarhapantteri. Koska pantterit ovat sopeutuvaisia, puutarhapantteri mukautuu myös parvekepantteriksi tarvittaessa. Ainoastaan automatkustus ei sovellu panttereille, koska panttereita ei saa sulkea häkkeihin. Häkkeihin ei kylläkään saa sulkea myöskään leijonia, tiikereitä, leopardeja eikä muita kissapetoja liioin.

Manulin tassut, joita ihmisen tietysti oli pitänyt hipsutella. Kuinkas muutenkaan. Huoh.

Onneksi ihminen oli myös ymmärtänyt silittää, rapsuttaa ja heiluttaa huiskaa. Joskus silläkin välähtää. Kiitos Musti, Ransu ja Saila vieraanvaraisuudesta!

Sitten se kesäasia. Lämmintä on ollut. Siinä on se huono puoli, että helteellä ukkostaa herkästi. Muuten lämpö on aivan sopivaa kissoille.

Miten niin onko meillä kylmä? Ei ollenkaan, vaan aivan sopiva, kiitos kysymästä. Jaa että tässä auringonpaisteessa on varmasti ainakin 45 lämmintä ja mun takapuolen alla on tulikuuma ovipelti? Siitä huolimatta tässä on aivan hyvä, kiitos kysymästä.

Keskiviikkona oli vielä jonkinlainen kengurusää. Sen jälkeen on ollut vähän hankala kenguroida, kun ihmisellä on ollut vähänlaisesti vaatetta päällä täällä kotona.

Eikä sitten muuta tällä kertaa. Hyvää sunnuntain jatkoa ja tulevaa viikkoa kaikille ❤

*purrrRRRrrrRRrrrrRRrrRRRrrrrRrRRRRRRrrrrRR*

14 kommenttia »

 1. Ihanat Manuli ja Pantteri! ❤ Ja te tietenkin myös! ❤ Mukavaa kesälomailua! Nupulla ja Jujulla alkoi arki, mutta onneksi toinen palvelija jää viikon päästä lomalle, niin on seuraa ja palvelua taas oikein kunnolla! 🙂

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Nuppu ja Juitsi — 9 kesäkuun, 2019 @ 3:29 pm

  • Kiitos kiitos ❤️ ihania ootte ite! Onnea arjen alkamisesta ja kyllä myös lähestyvästä lomasta! Molemmissa on puolensa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 9 kesäkuun, 2019 @ 3:38 pm

 2. Mahtava vierailu varmasti! Ja kyllä, lämmintä on ollut. Uunia ei ole tarvittu. Parvekkeella on oleilu. Ukkosia ei ole ollut, mutta me ei niistä oikeastaan välitetä.
  Lämpimiä päiviä toivotetaan!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 9 kesäkuun, 2019 @ 6:24 pm

  • Hyvä ettei teillä ole ollut ukkosia! Meidän ihminen katsoi säätiedotuksesta, että olisi voinut olla siellä teillä päin. Onneksi ette välitäkään mokomista ukkostuksista. Uuni ehkä olisi liioittelua näin kesällä, kun aurinko hoitaa sen puolen 😸 hyvät kollit, lämpimiä mökki- ja parvekepäiviä teille ❤️😻

   kommentti Kirjoittanut Friede — 9 kesäkuun, 2019 @ 6:31 pm

 3. Kiitos kovasti kun kävit, oli ihana tavata ja kyllä meidän poikien tassuja saa hipsutella. Tai sanotaan ainakin niin, että he ovat hyvin tottuneita siihen, mielipiteestä ei ole niin varmaa tietoa. Oikein ihanaa ja sopivalämpöistä kesälomaa ja antoisaa uutta työtä! Ja paljon terveisiä teidän söpöliineille. Luvatussa kylmässä säässä kai on se hyvä puoli, että teidän ihminen muuttuu taas kenguruemoksi. Täällä on nyt ulkona 13,8 astetta, juuri sopiva manulisää eikä pöllömpi pantterillekaan. Alkaa varmaan olla teidän ihmisellekin sopivat lämpötilat, jos te itse oottekin tuollaisia kuumapeppuja!

  kommentti Kirjoittanut Saila — 9 kesäkuun, 2019 @ 9:35 pm

  • Joo, kyllä meidän ihmiselle sopii paremmin vähän matalammat lämpötilat. Se sanoo, ettei tykkää ääri-ilmiöistä missään asiassa. Ja on siinä tosiaan se hyvä puoli, että viileällä voi kenguroida.

   Kiitos kun otitte vastaan meidän ihmisen, vaikka se on vähän tuollainen. Hyviä pantteri- ja manulisäitä ja pulskia myyriä teille pojat ja peuratonta ja jäniksetöntä kesää Sailalle 🖤💙 😸

   kommentti Kirjoittanut Friede — 10 kesäkuun, 2019 @ 4:47 am

   • Kiitos! Justiin tultiin eilen illalla kotiin ja Musti heti toi ison myyrän keskellä yötä keittiöön, jossa nukun, koska äitini nukkuu nyt makuuhuoneessa. Ja myyrähän olikin elävä 😀 Onneksi sen sai äkkihyökkäyksellä yllätettyä ja se lensi kihvelin ja harjan avustamana ulos, jossa pantteri ehkä hoiteli sen, tai sitten ei. Pantteri on nyt pihalla, mutta ei saavu aamupalalle sisään, ehkä siksi, että on vatsa pinkeän täynnä myyriä, tai siksi, että on hyvä sää pantteroida, tai voi se olla loukkaantunutkin, tosin ulosheiton ei tosiaankaan pitäisi olla sille mikään yllätys – sehän on suorastaan traditio.
    Teidän ihminen on todella mukava tyyppi ja olette sekä söpöjä että onnekkaita! Ihmisenne on lahjakas heiluttamaan huiskaa, todistaa Musti.

    kommentti Kirjoittanut Saila — 10 kesäkuun, 2019 @ 8:32 am

    • Myyrät ovat tietysti päässeet mellastamaan valtoimenaan pantteripalstalla, kun pantteri itse on ollut muualla, ja siksi nyt on kova kiire hoitaa myyräasiat taas kuntoon! 😼

     kommentti Kirjoittanut Friede — 10 kesäkuun, 2019 @ 9:00 am

 4. Kyllä on ollut hieno vierailu!

  kommentti Kirjoittanut m — 10 kesäkuun, 2019 @ 7:45 pm

  • Hieno vierailu kyllä! Manuli ja pantteri ihmisineen ovat oikein vieraanvaraisia 🖤💙

   kommentti Kirjoittanut Friede — 11 kesäkuun, 2019 @ 3:36 am

 5. Siis tuo äskeinen kommentti tuli Naukulasta, mammalta vaan lipesi ote 😀

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — 10 kesäkuun, 2019 @ 7:46 pm

 6. Te kävitte taas! Hei onnea uuteen työpaikkaan. Hauaisitko kertoa siitä lisää vaik mailissa tai txt?

  kommentti Kirjoittanut Ana — 12 kesäkuun, 2019 @ 12:06 am

  • On se ihminen käynyt niillä main varsin usein jo aika pitkän aikaa. Valtiovierailuja ei yleensä ole tehnyt niin tiuhaan, mutta nyt pantteri ja manuli olivat residenssillään, niin tilaisuus oli hyödynnettävä!

   Maili tai txt myöhemmin

   kommentti Kirjoittanut Friede — 12 kesäkuun, 2019 @ 3:51 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.