Frieden valtakunta

7 heinäkuun, 2019

Puluasia

Filed under: Pulut, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 10:40 am

Hei kaikki

Tämä viikko olisi ollut aika suurimmaksi osaksi aivan tavallinen ja osittain tylsä, mutta sen pelasti pulu! Tylsät jutut ihminen jo kertoi, niin että ei niistä sen enempää, nyt käsitellään se puluasia.

Nimittäin Englannissa, jossa tiettävästi on laaja pulukanta ja jonka puluista on saatu tietoa kerran ja toisenkin,  on taas kuulunut hyviä pulu-uutisia. Siellä asuu pulu, joka kulkee ihmisen päässä!

Tämä avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia tutkimusmetodeille. Voitaisiin hyvin tehdä niin, että meidän ihmisen päässä olisi pulu ja minä sitten olisin olkapäällä tai kenguruna ja tarkkailisin siitä pulua. Eri näkökulmista voisi saada erilaista tietoa pulusta, ja ainakin näkisi miltä se näyttää eri puolilta. (Ihminen huomauttaa, että tämän jälkeen minut epäilemättä palkattaisiin variksen- tai naakanpelättimeksi lähimmälle maatilalle. Ura se sekin on, ei siinä mitään, mutta tienaakohan variksen- tai naakanpelätin niin hyvin, että sillä tulisi toimeen?)

Nyt on vain ratkaisematta se perimmäinen kysymys, jota tässä on vuosikaudet pohdittu, että mistä saisin pulun. Ihmisen mukaan täytyy olla vastakuoriutunut pulunpoikanen, jotta siitä voisi tulla tuollainen pääpulu. Se olisikin hyvä, koska silloin voisi samalla tarkkailla pulun kasvua ja kehitystä. Toinen ratkaisematon kysymys on se, miten nukkumisjärjestelyt hoidettaisiin. Ihminen kun ei nuku seisoviltaan, eikä siten sen päässä voi olla pulua yöllä. Uskon tosin, että se asia järjestyy itsestään, kunhan vain olisi se pulu ensiksi.

Mitä mieltä te olette tästä uusimmasta pulu-uutisesta ja sen mahdollisuuksista kissanäkökulmasta?

Lopuksi vielä pari kuvaa.

Tämä asento siis todettiin puluasennoksi. Tai limppu-. Tässä on eilisillan kaksoispulu (tai -limppu), koska pulutamme (tai limputamme) Figon kanssa molemmat.

Tässä taas otamme aurinkoa. Tällä viikolla on paistanut aurinko, vaikka ei olekaan ollut kovin tavattoman lämmin.

Ja kenguru myös. Tämä on alkuviikon kenguru, vaikka itse asiassa tämä tekstikin on tehty kenguruasetelmasta.

Hyvää ja rentouttavaa tulevaa viikkoa kaikille ja pysykää terveinä! *purrrRRRrrRRRRRrrRRRRR* kaverit ❤

11 kommenttia »

 1. Luuletteko että jos hommaisitte sen pulun jotain kautta että ihminen suostuisi pitämään sitä päässään? Entä kun se menee töihin?

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — 7 heinäkuun, 2019 @ 12:20 pm

  • Ei tuo videon pulu ainakaan kauheasti näyttänyt kyselevän, että suostuuko ihminen pitämään sitä päässään vai ei. Ja jos ihminen aikoo variksenpelätiksi ruveta, sillä voi hyvin olla pulu päässään Töissäkin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 heinäkuun, 2019 @ 12:49 pm

 2. Teksti kenguruasetelmasta ja pääpulu! Hyvin tärkeitä uutisia. Melko sympaattinen tuo pääpulu. Ransu on huolissaan, koska hän tykkää nukkua joskus pääni ympärillä karvalakkina ja miettii, että ei siihen lisäksi mitään pulua mahtuisi.
  Mietin kyllä sitä asiaa, että miten pulu pysyisi tehdän ihmisen päässä, kun ymmärtämykseni mukaan se ajaa aika vauhdikkaasti polkupyörällä. Pelkään, että pulu putoaisi kyydistä höyhenet pöllyten.

  kommentti Kirjoittanut Saila — 7 heinäkuun, 2019 @ 1:18 pm

  • Ransun huoli on hyvin ymmärrettävä! Ei ole hyvää käytöstä edes pululta viedä kissan nukkumapaikka. Ehkä teillä pulu voisi yöpyä vaikka sängyn vieressä? Jos tekisi sille orren, vai harrastavatklhan pulut orsia? Polkupyörästä ja ihmisen nopeudesta en tiedä (ei se kovin nopea voi olla, kun sillä joskus menee niin kauhean kauan niillä lenkeillänsä!), mutta puluhan osaa lentää. Ehkä se pysyisi lentämällä ihmisen mukana nopeammassa vauhdissa. Ja jos ei, niin voin kyllä huolehtia ihmisen pääpulusta sillä välin kun ihminen on poissa, se ei ole ongelma!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 heinäkuun, 2019 @ 1:25 pm

 3. Tämä on vuoden paras uutinen! Tuollainen pulu tarvitaan ehdottomasti. Siis ihan takuulla.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 7 heinäkuun, 2019 @ 6:04 pm

  • Kyllä tarvitaan, aivan välttämättä! Ja ajattele jos teillä ja meillä olisi kummallakin oma pääpulu. Sitten voitaisiin vertailla ja toisinaan lähettää meidän pulu teille ja teidän meille tuomaan viestejä päästä päähän! Verratonta olisi 🐦

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 heinäkuun, 2019 @ 6:37 pm

 4. Pääpulu! ❤ Hehhehehe….

  kommentti Kirjoittanut Ana, Ilona, Zetor — 8 heinäkuun, 2019 @ 1:43 pm

 5. Mami kikatteli ajatukselle, että teidän ihminen kulkisi pulu päässä 😂 Mitäköhän sen töi -paikassakin sellaisesta ajateltaisiin? Sulle se olisi kyllä kätevää tutkimuksen kannalta.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 13 heinäkuun, 2019 @ 9:58 pm

  • Saattaahan se ihmisten silmin vähän hassulta näyttää, jos kuljetaan pulu päässä. Ihmisten mielestä kuitenkin monet selvät asiat on outoja. Kyllä pääpulu olisi perin tarpeellinen tutkimuskappale, sen vaan sanon. Ei ole näkynyt pulun pulua vieläkään!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 heinäkuun, 2019 @ 4:32 am

 6. […] Ja arvatkaa onko meillä näkynyt pääpulua, vaikka kuinka olen pyytänyt? […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Loppu, alku ja arvatkaa | Frieden valtakunta — 14 heinäkuun, 2019 @ 1:28 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.