Frieden valtakunta

1 maaliskuun, 2020

On mahdollista

Filed under: Pulut, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 6:16 pm

Hei kaikki!

On mahdollista, että asuinpaikkamme lähistöllä on puluja. Häkissä! Asiaa selvitetään ja raportoidaan myöhemmin. Selvää ei ole, pitääkö havaintojen saamiseksi olla lämpimähköä ja lumisateetonta. Ei tiedetä tykkääkö pulut lumisateesta (vai tiedetäänkö?). Joka tapauksessa asiaan palataan, kunhan saadaan lisätietoa.

Ei muuta tällä kertaa.

Puluasian selvitykseen lähdetään näiltä tassunsijoilta. Tai oikeastaan minusta tuntuu, että ihminen saa hoitaa tiedonkeruun kenttäolosuhteissa. Mutta noilta tassunsijoilta sekin lähtee, jos ovesta meinaa mennä, enkä usko sen muuta reittiä käyttävän. Tuskin se ikkunastakaan ulos menee.

Pulutiedon analysointi taas voidaan suorittaa näistä asetelmista. Kenguru on hyvä asetelma. Minun mielestäni.

Ei muuta tällä kertaa. Olettehan pysyneet lämpiminä, jos teilläkin on ollut niin kylmä kuin täällä meillä? Ja olleet terveitä ja iloisia myös?

Advertisement

6 kommenttia »

 1. Puluasiaa! Unohdin raportoida tällaisen asian toissapäivältä: pääkaupunkiseudun parkkihallissa, joka on katutasossa ja sieltä on vapaa yhteys ulos monestakin suunnasta, oli pulu asettunut autoni katolle sillä välin, kun kävin syömässä. Se pysyi siinä niin pitkään ennen kuin lähti lentoon, että jo ehdin miettiä, saanko sen kiinni ja voin lähettää teille pulunäytteen, mutta pulun onneksi se lopulta lennähti pois.
  Jänniä uutisia sieltä teiltä päin.
  Kiitos kysymästä, täällä ollaan terveitä ja iloisia, toivottavasti sielläkin!

  kommentti Kirjoittanut Saila — 1 maaliskuun, 2020 @ 7:17 pm

  • Hyvänen aika! Sinullahan on ollut mielenkiintoinen läheltä piti -pulutilanne. Kiitos huomaavaisuudesta joka tapauksessa, vaikka pulu lähtikin karkuun. Kaikenlaisia käytösmalleja puluilla tuntuu olevankin. Mitä sitten tulee tähän täkäläiseen mahdolliseen puluhäkkiin, meidän ihminen sanoo, että nyt vasta alkaa nähdä asioita ympärillään, kun on valoisaa. Tähän asti on ollut niin pimeää, ettei ole nähnyt mitä ihmisten pihoilla on. Ties mitä tässä vielä ilmenee kun oikein katsotaan!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 1 maaliskuun, 2020 @ 8:26 pm

 2. Jännittävää, oikein jännittävää! Ja sepä vasta olisikin ollut jos Saila olisi saanut kiinni pulun. Ennen kissoja! Ennen kuulumatonta.

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 1 maaliskuun, 2020 @ 9:55 pm

  • No älä muuta sano! Se olisi ollut jotakin. Ennen kuulumatonta tosiaan.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 2 maaliskuun, 2020 @ 5:50 am

 3. Olisikohan se teidän lähistön häkkipulu(t) kirjeenkuljettajapulu(ja)? Voisit pyytää lainaan ja lähettää Sulolle rakkauskirjeen. ❤️

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 1 maaliskuun, 2020 @ 10:38 pm

  • Viestipulu on tosiaan ollut toiveissa, että voisi Sulolle lähettää kirjeitä ja herkkutikkuja (jos pulu jaksaa kantaa herkkutikun, tietysti, en toki halua ylirasittaa arvokasta viestipulua!). Tätä asiaa täytyy tarkemmin selvitellä nyt. Ties vaikka olisivat viestipuluja!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 2 maaliskuun, 2020 @ 5:52 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.