Frieden valtakunta

22 maaliskuun, 2020

Mitä silmät ei näe

Filed under: Pulut, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 6:02 pm

Hyvää sunnuntaita!

Ei ole ollut oikein mitään sanomista, niin en sitten ole sanonut mitään pariin viikkoon. Puluasiat eivät ole edenneet, vaikka ihminen on kyllä mennyt useita kertoja viimeksi mainitun mahdollisen puluhäkin ohi. Mitään eläviä olentoja siellä ei ole ollut. Välillä oli kyllä niin kylmää ja muuten huonoa säätä, että ei varmasti itseään kunnioittava pulu sellaisessa suostu olemaankaan. Sen asian selvitystä siis jatketaan.

Ei ole pulun pulua täällä!

Lisäksi minulta jäi näkemättä jänis. Se johtui siitä, että minulla oli silmät kiinni. Jänis oli ulkona ja minä ja Figo oltiin vessassa pesässä ja meillä oli kummallakin, kuten sanottu, silmät kiinni.

Jänis, jota en nähnyt

Ja kolmanneksi en ole nähnyt nakertajia, vaikka ihminen on sanonut, että meidän saunalla on sellaisia. Saunalla olen kyllä käynyt, mutta ei siellä silloin ketään muita ollut. Tuoksui kyllä nakertajalta ja katossa rapistettiin.

Ei ole nakerrustyömaalla nyt ketään tällä kertaa.

Toisinaan asioita jää näkemättä siksi, että silmät ovat kiinni ja toisinaan taas ne olisivat auki, mutta ei ole suuremmin nähtävää. Ei osu kohdilleen aina.

Sen sijaan meidän tipu-tv:ssä on havaittu uusi laji: vihervarpunen. Aivan mukavasti on ollut lentoliikennettä etenkin keittiön puolella. Ja auringonläiskiä on alkanut tulla. Figoakin aurinko pidensi jo selvästi tänään.

Niin ja kärpästilanne on erinomainen! On saatu kiinni jo monta. Samoin pari pientä (koi?)perhosta on ollut. Ihminen ei tykkää, jos niiden kanssa puuhataan kovin pitkiä aikoja yöaikaan, vaan tulee ja puuttuu asiaan. Ei saa kuulemma nukutuksi, jo vähän väliä hypitään seiniä vasten.

Ei sitten muuta tällä kertaa. Onko teillä muilla ollut auringonläiskiä jo tai mielenkiintoisia nähtäviä tai muita sellaisia?

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille ja muistakaa huolehtia jaksamisestanne nyt, kun ihmiset on kuulemma paljolti etätöissä. Työlästähän se on kaiken aikaa työnjohtaa, joten muistakaa ottaa omaa aikaa myös.

PurrrrRRRrrrrrrrRRRR purrrRRRRrrrrRRRrrrrRRR kaverit ❤

Advertisement

8 kommenttia »

 1. Ihania ulkoiluja teillä!
  Pysykää terveinä ❤️

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 22 maaliskuun, 2020 @ 8:16 pm

  • Teilläkin on ihania ulkoiluja, vaikka ulkoilijat taitavat olla eri lajia! Vaikka koittaa ne parvekeajat Kolleillekin taas, kunhan kevät keikuttelee sinne saakka. Pysykää terveinä tekin, rakkaat ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 22 maaliskuun, 2020 @ 8:19 pm

 2. Se, että silmät ovat välillä väärissä asennoissa, on kovin harmillista, mutta silloin kun silmät ovat aamupäiväuni, päiväuni tai iltatupluurit asennossa, se on aina oikea asento. Pitäkää huolta toisistanne!

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 22 maaliskuun, 2020 @ 8:18 pm

  • Juu se on totta, kissalla on silmät aina juuri siinä asennossa kuin kulloinkin kuuluu olla! Pitäkää tekin huolta toisistanne, ihanat ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 22 maaliskuun, 2020 @ 8:22 pm

 3. Et nähnyt pupua, tyhmä juttu. Mutta jos pyytäisit sitä käymään uudelleen silloin, kun sulla on silmät auki? Ja sitä rapistelijaa myös.

  Täälläkin on ollut partsilla kääpäsiä ja jotain muita öttiäisiä. On vaan ollut niin kylmä, että mami ei tarkene pitää partsin ovea auki kuin vähän aikaa silloin, kun aurinko paistaa sinne kunnolla. Pitää niinä hetkinä olla valppaana.

  Yks outo juttu on myös, että mami ei pakkaa enää ollenkaan reppua tai kassia, vaan kököttää kotona ruutua tuijottamassa koko ajan. On se ennenkin sitä tuijottanut, mutta nyt ei lähde minnekään työtöihin. Toisaalta hyvä, mutta kun tyyppi ei oo käynyt laatuleikittämässä moneen viikkoon! Se on vähän tylsää.

  Pysykää terveinä ja peskää tassuja, nassuja ja käsiä!

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 22 maaliskuun, 2020 @ 9:52 pm

  • Kyllä se pupu kuulemma käy meidän pihalla ihan säännöllisesti, eli voin sen hyvin nähdäkin vielä moneenkin kertaan. Ja nakertajan myös.

   Parvekkeissa on tuo hankaluus, että ihmisten mielestä sitä ovea ei voi pitää auki niin paljon. Onneksi se tilanne varmaankin on paranemaan päin, jos aiemmista vuosista mitään voi päätellä. Mutta se se katastrofi on, ettei Tyyppi ole käynyt aikoihin! Voisikohan se edes ihan vähän käydä? Ihmiset ei kai nyt saisi kauheasti käydä paikoissa, mutta jos ei kerrota kellekään ja Tyyppi ihan vain muina tyyppeinä käväisi leikittämässä?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 maaliskuun, 2020 @ 5:48 am

 4. Jestas, teillä on monenlaista elämää siellä! Eläimellistä menoa. Ja ihanasti kerrottuna ♥ Ei pulun pulua, ja jänis, jota et nähnyt, ja nakerrustyömaa 😀 Toivottavasti silmät ja jänis joskus kohtaavat – sopivalta etäisyydeltä, muistakaa turvaväli!

  kommentti Kirjoittanut Saila — 23 maaliskuun, 2020 @ 11:31 am

  • Muistetaan turvavälit kyllä ja pysytään valppaina myöhempien kohtausten varalta. Uskon kyllä, että niitä tulee. Nakerrustyömaa oli ollut tyhjillään tänäkin aamuna, mutta tuskin nakertaja kokonaan on paikalta poistunut. Pitää olla lomaa nakertajillakin joskus.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 23 maaliskuun, 2020 @ 11:36 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.