Frieden valtakunta

30 syyskuun, 2012

Arvonta on suoritettu

Filed under: Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 8:00 pm

No niin, viime sunnuntaina julkistettu kuva-arvoitus ja arvonta on nyt suoritettu. Kiitos osallistuneille! Hienoja ja päteviä vastauksia kaikki! Oikea vastaus (jota arvelivat toisena vaihtoehtonaan *fanfaari* Naukulan Mamma ja Helmi, jotka siis saavat luvattua mainetta ja kunniaa *fanfaari*)

Kuvassa oli menossa kerjääminen. Joka tuotti tulosta.

Toimitettiin myös arvonta. Tämä suoritettiin perinteisen Stetson-Harrison-menetelmän modifikaatiolla, jossa stetsonin puuttuessa käytettiin lippalakkia. Arvonta dokumentoitiin ja paikalla oli Virallinen Valvoja. Myös Ylitarkastaja kävi tarkastamassa tilanteen ennen arvontaa.

Osallistuneiden nimet suurinpiirtein saman kokoisilla paperilapuilla.

 

Taitellut paperilaput lippalakissa.

 

Virallinen Valvoja seuraa arvonnan valmistelua ja suorittamista.

 

Ylitarkastaja tarkasti valmisteluiden pätevyyden ennen arvontaa.

Tämän jälkeen lappuja vielä sekoitettiin ja lakista nostettiin yksi lappu. Lapun nostamisen suoritti ihminen, koska sillä on pinsettiote, meillä kissoilla ei. Varmuuden vuoksi arvonta toistettiin. Tulos oli sama kummallikin kerralla.

Ja voittaja on:

 

Onnea voittajalle! Tarkoitus on saada palkinto lähtemään ensi viikon aikana.

***

Sunnuntain tavallinen päivitys:

Ihminen kertoi tärkeimmät jo. Sen verran haluan kuitenkin sanoa, että aika mahdoton viikko on ollut. Ensin joutui olemaan yksin, sitten Figo makasi kyljellään kopassa eikä reagoinut ollenkaan. Sitten kun se heräsi, se oli ihan pelottava, tuoksui oudolle eikä meinannut pysyä jaloillaan. Ja ihminen oli hermostunut ja panikoi. Tosin se ihminen on kyllä vähän hermostunut vieläkin, vaikka enää ei ole ollut syytäkään. Huono hermorakenne sillä, jos kissa olisi tuollainen, se todettaisiin ehkä toivottomaksi! Yritin sitä rauhoitella, ja ehkä se vähän auttoikin hetkellisesti, mutta ei se pitkään. Nyt se sitten antaa meille ruuan seassa vettä. Molemmille siis. Figoa on alkanut jo tympimään sellainen, minä latkin kyllä ihan mielelläni. Mutta toivottavasti tällaisia viikkoja ei tule toiste!

Mitä muille kuuluu?

 

 

Advertisement

13 kommenttia »

 1. Hitsi, ei ehditty osallistumaan arvontaan, mutta arvaus olisi ollut juuri jotakin tuon suuntaista 🙂 Teillä on kyllä ollut hurjan jännittävä viikko!
  Me kasattiin äsken koko perheen voimin Ikean lipasto! 😀 Adela ja Heron olivat kyllä jälleen kerran suuri apu 😛

  kommentti Kirjoittanut Tasha, Adela ja Heron — 30 syyskuun, 2012 @ 8:42 pm

  • Höh, harmi ettette ehtineet 😦 Luvataan arpoa toistekin, sitten ehditte! Toivottavasti silloin ei arvonta jää terveysongelmien jalkoihin niinkuin nyt. (Huomenna saakin taas kääntää teidän arvonnasta saadun kalenterin sivua. Taas tulee näkyville uusi söpöliini.)

   Arvatenkin oli Adelalla ja Heronilla paljon tekemistä lipaston kokoamisen valvonnassa ja ihmisillä itse kokoamistyössä. Vaan miten vaikeaa olisikaan ollut ilman kissoja?! Ei voi tietää.

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 30 syyskuun, 2012 @ 9:11 pm

 2. Onnittelut Pirjolle! Näiden kuvatodisteiden jälkeen varsinkaan ei voi epäillä minkäänlaista vilppiä, valpas Valvoja kerrassaan.
  Toivottavasti Figollekin alkaa pian maistua neste, jotta olo paranee.

  kommentti Kirjoittanut Mindy — 30 syyskuun, 2012 @ 10:14 pm

  • Valvoja oli valppaana kyllä 😀

   Figolle on nyt maistunut vesi pieninä määrinä (ehkä 0,1-0,2dl kerrallaan), kunhan siihen sekoittaa märkäruoan lientä. Samoin ruuan kanssa menee jonkin verran. Perusasiat on ollut muutoinkin kunnossa, syöminen, tuo juominen ja vessa-asiat. Mutta muuten se poika on jotenkin epäkuntoisen oloinen. En oikein tiedä mitä se on, paitsi että se ei ole kehrännyt tavalliseen tapaan 😦 Melkeen luulisin, että se on psyykkistä, ei tuo lääkintä niin hauskaa ole ja sitäpaitsi kissa huomaa kyllä kun kotona on huolestunut ilmapiiri. Mutta mistäs sitä tietää, toivottavasti ei ole mitään vakavaa.

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2012 @ 2:57 pm

 3. Tarkka virallinen valvoja! 🙂
  Kollolle pitää ostaa kohta jokasyksyinen matokuuri. 😀

  kommentti Kirjoittanut Sirpa ja Kollo — 1 lokakuun, 2012 @ 5:57 am

  • Tsemppiä Kollolle lääkkeensyöntiin ja emännykselle lääkitsemiseen! Jokasyksyinen ohjelmanumero tuo, toivottavasti menee pilleri(t) reippaasti alas 😀

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2012 @ 2:58 pm

 4. Jee! Arpaonni suosi kerrankin! Me luotamme virallisiin valvojiin:)

  Kovin olisin itsekin huolissani, jos kisuli reagoisi noin. Voipi olla myös kipulääkitys? Outo tuoksu – lääke, pissi? Tulee hengitykseen? Ei kiva, mutta toivottavasti väliaikainen häiriö.

  Älä pidä mitään kiirettä, first things first, aina!

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 1 lokakuun, 2012 @ 5:11 pm

  • Kipulääke loppui jo, lauantaina annettiin viimeinen. Cystaid-ravintolisä jatkuu vielä. Ja siis kyllä se vähän on kehrännyt, mutta ei mitenkään sillä tavalla kuin tavallisesti. Sehän normaalisti hurisee aivan mahdottomasti. Hampaista se voi johtua, sen suu ON kauheassa kunnossa ja varmastikaan tämä stressi ja pehmeän ruuan syöttö ei auta yhtään sitä asiaa. Eikä se, että nyt ei ole harjattu hampaita, noissa lääkkeissä ja hoidoissa oli tarpeeksi yhdelle kertaa. Pelkästään tuon takia en nyt ihan vielä olisi viemässä eläinlääkärille ja stressaamassa kaveria vielä lisää. Soittaa voisi huomenna ja kysyä mitä mieltä ovat. Toivottavasti poika piristyy!

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2012 @ 5:41 pm

   • Ja jatkoa tähän. Tänä iltana kuului kehräystä pitkät pätkät. Nähtiin myös vähän etutassuilla leipomista. Poika myös teroittelee kynsiään mun villasukkiin, kuten asiaan kuuluu. Pissiä on tullut, neljä pientä paakkua tosin, mutta on tullut. Ruoka maistui, vaikka se neste, mikä ensin piti latkia pois, tahtoi olla vähän ikävää (laitan nyt ruokaan reilusti nestettä, se on kuin keittoa). Täytynee kysyä asiantuntijoilta, voisiko se kuitenkin vielä olla kipeä pissiosastosta ja siksi jotenkin nolloinen? Jos vielä jatkaisi sitä kipulääkettä? Tai jotain muuta kipulääkettä, tuon edellisen (Meloxoral) mahdollisia haittavaikutuksia ei millään haluttaisi…

    kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 1 lokakuun, 2012 @ 9:00 pm

 5. Hyvä! Ja mainio juttu, että poika suostuu latkimaan ne vedet. Jaakko ei sellaiseen ruokaan koskisi. Hyvin olet saanut nesteet juotettua!

  Hyvä myös, että normaali kissuus pilkahtelee:) kynnen jäljet varpaissa voi ollamyös erittäin positiivinen juttu.

  kommentti Kirjoittanut Pirjo — 2 lokakuun, 2012 @ 7:43 am

 6. Vesi on HYVÄÄÄÄÄ! Juokaa paljon! Hyvä pissi!

  kommentti Kirjoittanut Musta ja Harmaa — 5 lokakuun, 2012 @ 2:19 pm

 7. Meiltä tulee ehdoton hyväksyntä teidän virallisen arvonnan suoritustapahtumaan , se tulee aina tehdä asianmukaista hartautta ja tarkkutta käyttämällä. Olisi Kenon arvonnallakin tästä opittavaa, kaiken maailman piirrettyjä hahmoja lätisemässä lämpimikseen. Ottaisivat virrallisvalvoja kissoja sinne!

  Ikävä kuullu noista tiedän terveysvaivoista, huoli on aina niin kova 😦

  kommentti Kirjoittanut Taru — 11 lokakuun, 2012 @ 1:47 pm

  • Arvonnan suorittaminen on tarkkaa puuhaa! Vilppiä ei suvaita! Sitäpaitsi meillähän oli Virallinen Valvoja paikalla koko ajan ja Ylitarkastaja kävi tarkastamassa valmistelut ja antamassa hyväksyntänsä arvonnan aloittamiselle. Luulisi olevan pätevää! Kannatetaan myös Keno-arvontaan kissavalvojaa. Nykyisellään se onkin ihan typerä arvonta.

   Terveysvaivoja ei tarvitsisi olla kenelläkään ikinä! Se huoli on jotakin niin kamalaa. Eikä nyt tietysti eläinlääkärissäkään mieliksensä kävisi, mutta eritoten se huoli ja vahtiminen: onko tämä nyt normaalia, sattuuko siihen, pitääkö taas soittaa lääkärille vai voiko vielä seurata, ei kai ole mitään vielä pahempaa…

   kommentti Kirjoittanut Henna, Friede ja Figo — 12 lokakuun, 2012 @ 7:55 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.