Frieden valtakunta

maaliskuu 25, 2018

Erittäin Tärkeä Vieras

Filed under: Pulut, Valtakunta — Friede @ 11:47 am

Hyvää sunnuntaita

Nyt on tärkeää kerrottavaa. Tähän pitää palata vielä toisenkin kerran, koska asia on niin merkittävä ja käänteentekevä.

Meidän ihminen meni eilen iltapäivällä jonnekin. Sanoi, että tapahtuu yksi jännä juttu, mutta ei tarkentanut. Kysyin kyllä. Jo siinä vähän alkoi jännittää, koska ihmisten jännät jutut on yleensä tosissaankin jänniä, mutta tämä olikin ihan eri asia!

Se oli käynyt sellaisessa paikassa, jossa oli paljon kissoja.

Ja siellä oli Noomi Naukula!

Neiti Noomi Naukula. Varmana hurmasi kaikki, koska on niin nätti.

Sitten siellä oli ollut myös Peto.

Peto. Oikeaa nimeä H ei muista, koska sen pää on seula. Lempeä ja hurmaava kuulemma, ja suuri.

Mutta se ei ollut se tärkein asia. Tärkein juttu on se, että H tuli takaisin ja sillä oli mukanaan Naukulan Mamma! Ajatelkaa! Se oli niin tärkeä tilanne, etten yhtään suhissut, vaikka oli paljon muiden kissojen tuoksuja. Ja Mamma antoi mulle yhden mun namin. En tiedä mistä se sellaisen oli saanut (toim. huom. minulta, ja tietäkää että tämä on tunnetun historian ensimmäinen kerta, kun Friede EI sähissyt kissantuoksuiselle vieraalle), ja epäilen tulleeni lahjotuksi (toim. huom. myönnän lahjoneeni), mutta se ei lainkaan haittaa tässä tapauksessa. Lisäksi näytettiin Mammalle vähän miten tehdään vähän temppuja. Figo kylläkin piti vastaanottoa saunassa, eikä tapansa mukaan tullut näkyville lainkaan. Ei myöskään piiloutunut, vaikka häntä käytiin tervehtimässä ja kehumassa komeaksi saunan ovella.

Mutta sitten tapahtui vielä erittäin käänteentekevä asia. Sulo Naukula, mun virtuaalinen ❤ -ystävä, oli viisaudessaan ja suurisydämisyydessään perehtynyt puluihin ja tehnyt minulle pulututkielman!

Tässä pulututkielmassa on kuvia puluista ja Sulosta, sekä takana puluihin liittyvät johtopäätökset ja huomiot. Tämä on niin mullistava asia, että tähän täytyy palata ihan omassa kirjoituksessaan. Etukäteistietona voidaan sanoa, että tutkielmassa on uutta tietoa ainakin pulun levinneisyydestä, asuinpaikoista ja käyttäytymisestä.

Tässä lukee, että Friedelle rakkaudella ❤ Mukana on Sulon omiakin kuvia, mikä ei toki ollenkaan haittaa.

Rakas Sulo, en ollenkaan voi kiittää tarpeeksi tästä. Vannon tassut pulututkielman päällä, että tämä on paras koskaan tehty pulututkielma!

Tassut pulututkielman päällä

Saatiin kyllä muutakin. Tuollainen tassutyöskentelypeli, jota Figo tässä esittelee! Sitä kokeilemme vielä tänään, mutta vielä nyt aamupäivällä ei voinut, koska meillä kävi ihmisenpoikanen äiteineen. Figo oli taas saunassa.

Ja sitten myös sellaisia kong-hiiriä, joita voi potkutella, mutta niistä ei ole nyt kuvaa. Kaikki tämä tuli tässä paperipussissa.

Paperipussiasioissa on hyvä noudattaa vuorojärjestelmää, ellei sitten molemmat mahdu kerrallansa.

Tähän loppuun vielä bonustassut. Nämä on sen Pedon suuret takatassut. Ajatelkaa miten vaaleanpunaiset! Erilaiset vallan kuin mulla ja Figolla!

Nyt kenguroin hetken ja jäsentelen pulututkielmasta saamiani uusia tietoja entisiin ja haaveilen Sulosta. Sen jälkeen otan hieman välipalaa. Pulututkimuksiin palaan lähitulevaisuudessa.

Tuhannet kiitokset, ainakin kilometrin mittainen kehräys ja kissallinen puskuja Sulo, Noomi, Namu ja Mamma Naukula! Olette ihan parhaita! Tervetuloa uudestaan meille Mamma!

Me toivotaan, että teillä kaikilla on ollut yhtä hyvä viikko kuin meillä ja että tuleva on vielä vähän parempi! *purrrr*

Mainokset

13 kommenttia »

 1. Teillähän on käynyt arvovaltainen vieras ja Sulon lähettiläs ihan Naukulasta! Vähän hienon tutkielman on Sulo sinulle tehnyt; se vaatiikin tassusta tassuun lähettipalvelua!

  kommentti Kirjoittanut Pepsi ja Max — maaliskuu 25, 2018 @ 1:46 pm

  • Kyllä oli arvovieras todella!

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 25, 2018 @ 3:30 pm

 2. Ihana❤ Ja ihana vieras varmastikin❤
  On niin mukava, kun käy erityisiä vieraita (vaikka ne ehkä tuoksuvatkin k vierailta kissoilta). Ainakin mahtavat tuliaiset 😂❤
  Hyvää palmusunnuntaita! Täällä on saatu hirmuisesti huidottavaa – ehkä tekin saitte?

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — maaliskuu 25, 2018 @ 1:54 pm

  • Meillä ei ole yhtään huidottavia! Ei ole käynyt kukaan, paitsi se ihmisenpoikanen ja äitinsä aamulla, mutta nekään ei huitoneet (mikä kyllä tässä tapauksessa on ihan hyvä). Ihminen osti eilen meille sellaisen dragonfly-jutun. Ei vielä olla varmoja kelpaako se. Päätetään myöhemmin.

   Ne lahjusnamit, joita nyt mulle tarjottiin, on muuten sinun tuomia. Hyviä! En minä sulle ensi kerralla suhisisi ❤️ terkkuja laumalle ja pitkälti kehräystä ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 25, 2018 @ 3:45 pm

 3. Jei, mikä viikonloppu teillä!❤ Ja pulututkielma alkoi kyllä kiinnostaa kovasti meitäkin, joten toivottavasti siihen vielä palataan. 🙂

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — maaliskuu 25, 2018 @ 2:58 pm

  • Kyllä siihen palataan, se on niin merkittävä läpimurto pulututkimuksen saralla! 🐦

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 25, 2018 @ 3:46 pm

 4. Naukulan Mamma on kyllä joku kissojenlumoaja, kun sillä on ihan uskomaton taito saada kissat tekemään jotain sellaista mitä ne ei yleensä tee!
  Teillä on ollut nyt kyllä todella mielenkiintoista ja tuskin jaksan odottaa pulututkielman presentaatiota !

  kommentti Kirjoittanut Triolalalat — maaliskuu 25, 2018 @ 5:51 pm

  • Naukulan Mamma on taitava! Vaikkei Figo saunasta tullutkaan. Se se vasta ihme olisikin ollut! Figossa ja Ilonassa on vissiin jotakin samaa?

   Pulututkielmaata kirjoitetaan kyllä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 25, 2018 @ 6:01 pm

 5. Mamma N ja Sulon pulututkielma, WAU! Kyllä teillä on ollut ihan superhyperhieno päivä 😺
  Tuskin maltamme odottaa pulututkielman esittelyä ja analyysiä 😀

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — maaliskuu 25, 2018 @ 7:20 pm

  • Päivä oli kyllä erinomainen. Taikka ilta ainakin, siihen alkuiltaan asti se oli tavallinen päivä ja sellaisenaan ihan perushyvä!

   Puluasiassa on kyllä nyt jäsentelemistä. On paljon uutta tietoa!

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 25, 2018 @ 7:29 pm

 6. Sulo ihan vaatimalla vaati, että pulututkielma ja rakkauskirje oli vietävä henkilökohtaisesti perille! Oli hienoa päästä kylään kaiken näyttelytohinan keskellä, pidempäänkin olisin viihtynyt, mutta näyttelypäivä vie veronsa ja toiset ystävät odottivat. Kiitos myös herkullisista tarjoiluista ja rapsutuksia silkkiturkeille!

  kommentti Kirjoittanut Mamma N — maaliskuu 26, 2018 @ 8:31 am

  • Ymmärrämme hyvin, että aikaa on vähän, kun on näyttelypäivä, toiset seuralaiset ja hotellissa aikaansa viettävä Noomi! Toisen kerran sitten paremmalla ajalla? Rapsutukset on tulleet perille!

   Sulo-rakas, olet niin huomaavainen 💕 käskin ihmistä ripustamaan tutkielman ja sun kuvan seinälle samaan riviin mun ja Figon kuvien kanssa. Nyt ne aina näkyvät! Kiitos 😻💕 purrrrrr

   kommentti Kirjoittanut Friede — maaliskuu 26, 2018 @ 8:51 am

 7. […] ensiksi se nenä- ja tassutyöasia. Muistatte, että Naukulan Mamma toi meille sellaisen pelin. Ensin en ihan hahmottanut sitä, mutta sitten meillä oli sen pelaamisessa taukoa. Tauon aikana […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Nenä- ja tassuasioita | Frieden valtakunta — huhtikuu 29, 2018 @ 4:23 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.