Frieden valtakunta

7 huhtikuun, 2019

Tunteita ja tuoksuja

Filed under: Palveluskunta, Valtakunta — Arttu ja Lupsu @ 3:35 pm

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Tällä viikolla on ollut aistiärsykkeitä, jotka tosin eivät ole ärsyttäneet ollenkaan. Mukavia ovat olleet. Hyvin mukavia.

Ensinnäkin ihminen oli poissa kotoa taas, siellä H-paikassa, ja tässä sen paidassa on nyt selvästi vieraita tuoksuja.

Kyllä se on niin. Meidän ihminen on tavannut kissoja!

Moi, olen Noomi ja me on kyllä tavattu aiemminkin. Viimeksi syksyllä, kun mun lapset oli pieniä. Voisitko nyt vaan heiluttaa sitä huiskaa, että päästäisiin asiaan?

Terve, olen Hertta. En ole varma ollaanko tavattu aiemmin. Ehkä silloin kun olin pieni enkä muista. Mutta nyt sitä huiskaa pitäisi heiluttaa, ei tässä ole koko päivää aikaa!

Ja Sulo, niin tavattoman komea Sulo, mun virtuaali-<3-ystävä ja pulututkija-agentti parhainta laatua! *purrrrrrr* Sulo ❤ Valitsin herkkutikut Sulolle ihan itse. Ihminen laittoi ne saataville ja tassulla viittasin, mitä pitää toimittaa.

Herkkutikkutarjoilu yhdistää kissoja, vaikka ei Naukulassa kyllä kissojen välillä mitään eripuraa olekaan tietenkään. Naukula on kissojen huvikumpu. Saisi ottaa mallia tuo meidän ihminen.

Tosiaan, ensiksi se kävi Naukulassa. Sitten ne olivat Naukulan Mamman kanssa menneet toiseenkin paikkaan!

Arvatkaa kenen tassut

Aivan! Nilssonin! Triolan Nilssonin!

Triolassa on myös Elli

Mimmi

Ja Börje, joka on osa-aikainen Matzo, osa-aikainen rauhanturvamöllöttäjä ja osa-aikainen mammanpoika

Kiitos sekä Naukulaan että Triolaan, kun otitte meidän ihmisen vastaan! Naukulaan kiitos myös tosi hauskoista tuliaisista, joista ei kyllä ole kuvaa. Ovat joka tapauksessa olleet käytössä: palloa on pelattu ja piippurassia ja pilliä myös! *purrrrRRRRrrrRRRR*

Sitten kotioloissakin on ollut tunteita. On nimittäin ihan selvästi tuntunut keväältä:

Aurinko tuntuu lämmittävän mukavasti

Ja kenguroinnin tarvetta on tuntunut oikein paljon!

Ja kaiken huipuksi ihminen on tuntunut tarvitsevan työnohjausta. Kokeilin tuossa hetken jättää työnohjaus vähemmälle ja antaa sille enemmän vastuuta itselleen. Joskus pitää ihmiseenkin luottaa. Ei ehkä olisi kannattanut, nyt luultavasti vaaditaan taas tiiviimpää ohjausta jonkin aikaa.

Sellaista siis meillä tällä kerralla! Toivottavasti teilläkin on ollut keväistä ja mukavaa, ja toivottavasti sama jatkuu ensi viikollakin. *purrRRRRrrRRRRRrrrrrRRRRrrrrrRRRRR* kaverit, me ❤ te!

PS. Meillä on huomenna eläinlääkärin tarkastus, sekä Figolla että mulla… PAH!

Advertisement

16 kommenttia »

 1. Oi, kuka sanoi tikku?? Herkkutikut on niin ihania! Ps. Olet saanut ihmisesi vierailemaan fiksuissa kissakodeissa, joissa ymmärretään kissojen päälle!

  kommentti Kirjoittanut Pepsi — 7 huhtikuun, 2019 @ 5:20 pm

  • Kissatädit oikein erikseen pyysivät meidän ihmisen kotiinsa! Se on hyvä juttu kyllä, koska oppi ei tee meidän ihmiselle lainkaan pahaa, ja nuo paikat ovat tosiaan erittäin kissaosaavia ja kissojen päälle ymmärtäviä!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 huhtikuun, 2019 @ 5:34 pm

 2. No nyt teidän ihminen ei varmaan ollut niin mörrimöykky, kun joutui sinne H -paikkaan. Näin hienoissa ja kissaosaavissa kodeissa on kivaa ja rentouttavaa käydä.
  Tsemppiä ellikäynnille, purrrrr!

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 7 huhtikuun, 2019 @ 5:56 pm

  • Ihminen oli sitä mieltä, että ainoa hyvä puoli tässä H-paikassa käynnissä on se, että pääsee kissaperheisiin. Eikä se ollut kotiin tullessaan yhtään niin kärttyinen! Väsynyt kyllä (koska sillä oli joku jetlag kellojen siirtelystä ja reissaamisesta), mutta ei kiukutellut niin paljon! Kissoilla on hyvä vaikutus mörrimöykkyihmisiin.

   Kiitti tsempistä kans!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 huhtikuun, 2019 @ 6:13 pm

 3. Ohoh, mikä visiittiputki! 🙂 Kiva, että teillekin tuli tuliaisia ja jänniä nuuskuja. Paljon paremmat tuoksut kuin meillä! Tsemppiä eläinlääkäritarkastukseen! ❤

  kommentti Kirjoittanut Sandra, Nuppu ja Juitsi — 7 huhtikuun, 2019 @ 6:08 pm

  • Kiitos tsempeistä! Tuoksut, tuliaiset ja muut oli hyviä ja ihminenkin oli paremmassa tasapainossa kotiutuessaan. Ehkä teidänkin ihminen voisi käydä hakemassa teille parempia tuoksuja toisista kissaperheistä (kun vaan varoo, ettei vahingossa vie niitä pahoja hajuja tilalle)?

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 huhtikuun, 2019 @ 6:15 pm

 4. Oli mukavaa, kun päästitte ihmisenne Helsinkiin. Ja ihan parhaat tikut ole minulle valinnut, Friedeni, oma pikku kenguruni ♥

  kommentti Kirjoittanut Sulo Naukula — 7 huhtikuun, 2019 @ 6:36 pm

  • Sulo ❤️ Hyvä että tykkäsit niistä herkkutikuista! Sulle kuuluu reilu annos herkkutikkuja, koska isot ja raamikkaat kissat, kuten sinä, tarvitsevat runsaasti ravintoa. Herkkutikut ovat ravitsevia! Pysyy mielikin virkeänä ja jaksaa tarkkailla maailmaa, jos vaikka puluja sattuisi näkymään.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 huhtikuun, 2019 @ 7:11 pm

 5. Onpas komeita ja kauniita kissoja – ja varmasti ihania tuoksuja ihmisen mukana! Ja tuliaisia, Vau😻
  Muistakaa hemmotella ihmistänne, jos sillä on väsymystä!

  kommentti Kirjoittanut Pirjon kollit — 7 huhtikuun, 2019 @ 7:28 pm

  • Ainakin me näytetään ansiokkaasti mallia miten väsymyksestä päästään! Kissat osaa sen. Teidän ihmisillä puolestaan oli toisenlaisia tuliaisia taannoin. Sellaisten kanssa me ei ehkä tultaisi toimeen, kun ei olla totuttu! Onneksi teillä on kokemusta siitäkin asiasta, ammattikissoja kun olette!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 7 huhtikuun, 2019 @ 7:55 pm

 6. Voi ei, tsemppiä lääkärikäyntiin!
  Mutta voi ei, miten ihanat vierailukohteet! Maan parasta A-luokkaa. Noomi näyttää itse ihan pennulta tuossa kuvassa 😀 Ihanat Naukulan tähdet, ja ihanat Trio+Nisulan tähdet! Ja teidän aurinkohyllykkö näyttää kyllä siltä, että jos pääsisin ja mahtuisin, änkeäisin minäkin siihen. Niin mukavalta se näyttää.
  Hyvä viikko siis, tulkoon perään toinen vähintään yhtä hyvä.

  kommentti Kirjoittanut Saila — 7 huhtikuun, 2019 @ 8:22 pm

  • Kyllä, ihanaa tähdistöä on, se on selvä ❤️

   Kiitos tsempeistä! Harmillisesti on ennustettu, että aurinko laitetaan pilvien taakse tällä viikolla. Just nyt sitä erittäin paljon tarvittaisiin, kun eläinlääkäri ja kaikki on tulossa! Tuon hyllyn alimmaisellekin tasolle voisi kyllä raivata kissalle tilaa. Olisi hyvä niin.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 8 huhtikuun, 2019 @ 3:41 am

 7. Voih, nyt on ollut ihana retki! Milloin sä kävit?

  kommentti Kirjoittanut Ana — 8 huhtikuun, 2019 @ 1:54 pm

  • Maanantaina. Oli kyllä ihana retki se ❤

   kommentti Kirjoittanut Henna — 8 huhtikuun, 2019 @ 2:20 pm

 8. Triolan kissat lähettää tässä terkkuja, kirjaanana täti-ihminen: Tule H pian takas ! Meillä on harvoin niin kivaa, kun sä ja Naukulan Mamma leikitte meidän kanssa. Toi eidän oma ihminen on aika vätys, se vaan makaa ja tuijottaa tietokonetta. Ps. Kiitos herkuista ❤

  Oli niin kiva kun vihdoinkin saatiin sut H meillekin asti! Oli todella kivaa ja tervetuloa uusiksi sitten seuraavalla kerralla !

  kommentti Kirjoittanut Taru — 13 huhtikuun, 2019 @ 10:44 pm

  • Tää on kyllä kumma homma! Meidän ihminen on nimittäin kanssa aivan vätyksien vätys näin kotioloissa! Hyvä että se sentään kyläpaikoissa osaa käyttäytyä.

   Kiitos kun otitte sen vastaan, sillä oli kans ollut kivaa teillä ja Naukulassa ❤️ Kyllä se varmana vielä toistekin!

   kommentti Kirjoittanut Friede — 14 huhtikuun, 2019 @ 4:32 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.