Frieden valtakunta

24 maaliskuun, 2019

Vaiva ja varkausvaroitus

Filed under: Sairastukset, Valtakunta — Kissapojat @ 5:38 pm

Hyvää sunnuntaita taas!

Tällä viikolla, tai oikeastaan tänä viikonloppuna, kävikin taas yksi tyhmä juttu. Eilen illalla nimittäin se pissijuttu tuli taas! Siitä seuraa pissivarkaus huomiselle *) ja luultavasti myös eläinlääkärikäynti, vaikka ei se vaiva mua nyt enää isommin vaivaa, kun sain kipulääkettä. En tykkää vaivasta, en varkaudesta, en eläinlääkäristä, enkä kipulääkkeestä (vaikka se todellisuudessa ei ole ihan niin pahaa kuin voisi luulla), enkä myöskään antibiootista, jos nyt sellaista taas ruvetaan antamaan. Jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin aletaan kyllä.

Mutta muitakin asioita on. Nimittäin on ollut sentään aurinkoista.

Yhteen aikaan päivästä aurinko paistaa tähän kirjahyllyyn, missä on mm. ihmisen reseptikirjat ja lehtipino. Siihen on jätetty mulle ihan varta vasten tila. Varmaan ainoa asia ikinä, jossa H on ollut huomaavainen.

Puluasiaakin olisi, mutta sen taidan jättää ensi viikolle. H oli nimittäin H-paikassa, jonka r-asemalla oli ollut tällä kertaa paljon puluja. Sisäpulu ei ollut kuitenkaan tavattavissa nyt.

Viikon kenguru ja viikon tassu samassa kuvassa!

Pulunhöyhen johdatukseksi tuleviin puluasioihin.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Kerron sitten kuinka kävi sen varkauden ja vaivan kanssa, pitikö mennä lääkärille ja tuliko lisää lääkkeitä. Toivottavasti te ette joudu lääkärille tai saa lääkkeitä, se on tyhmää hommaa se! Niin ja toivottavasti teillä on keväistä ja aurinkoista!

*purrrRRRrrrRRRRrrrrRRRRRrrrrRR*

***

*) toim. huom. taas muistin virkistykseksi erityisesti googlaajille: pissivaivojen kanssa mennään tavallisesti heti eläinlääkärille. Heti tarkoittaa heti. Harkitsin itsekin päivystykseen soittoa, kun kipulääkkeellä tuntui kestävän tavallista pitempään ennen kuin se alkoi vaikuttaa. Meillä kuitenkin ensinnäkin ja tärkeimpänä varmaa oli, että Friedellä ei ollut tukoksia (se pissi ensin kunnollisesti, kuten aina, samoin tänään on pissinyt normaalisti), meillä on kipulääkettä ja ainoa, mitä päivystyksessä tuolle voisi tehdä, on antaa kipulääkettä. Mitään näytettä siltä ei olisi yöllä saatu, koska sen rakko oli typötyhjä. Se pitkätehoinen antibiootti, minkä päivystyksessä olisi ehkä voitu varmuuden vuoksi pistää, ei tehoa (kokemustieto), mutta olisi johtanut siihen, että luotettavaa viljelyä siltä ei olisi voitu tehdä vielä aikoihin. Se siis itse asiassa olisi lykännyt oikean hoidon aloittamista. Lisäksi Friedellä toimiva antibioottia ei ole täkäläisissä apteekeissa tilaamatta, joten vaikka Friedeltä olisikin saatu viljely alulle yöllä, resistenssikoe olisi ollut valmis luultavasti tiistaina ja antibiootti saatu keskiviikkona. Meidän klinikalla sitä antibioottia joskus on varastossa, ja ainakin ne – meidät tuntevina – voivat pyytää jotakin apteekkia tilaamaan sitä valmiiksi, joten oman klinikan kautta lääke voidaan saada jo tiistaina. Ja kun kipulääke sitten alkoi tehota ja kissa rauhoittui, totesin, että odotetaan maanantaihin ja omalle klinikalle pääsyä. Sen sijaan olen nyt keskittynyt soimaamaan itseäni siitä, miksi en vienyt siltä tarkistusnäytettä jo ajat sitten, vaikka tiesin, että tässä kuussa se pitää varmuuden vuoksi viedä. Ihan oikeasti olin kyllä  suunnitellut vieväni sen ensi viikolla, koska olen lomalla ja voin istua kauhan kanssa hiekkiksen vieressä vaikka koko päivän odottamassa koska neiti haluaa lorauttaa, mutta silti. Paska kissanpalvelija kumminkin.

13 kommenttia »

 1. Eiku lukijan huom. Ihan parasta palvelua on teillä. Ensiluokkainen palvelusväki. En kovin monta tunne, joka yhtä luotettavasti ja huolellisesti hoitaisi kissojaan. Anteeksi, en tunne ketään. Itseäni muistuttelen asiasta ja H on esikuvani.
  Toivotaan, että ellähommat eivät tällä kertaa rassaisi kissoja eikä palveluskuntaa. Terveyttä toivon 👍🏻❤️

  kommentti Kirjoittanut Pirjo ja kollit — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:00 pm

  • Ihminen kiittää, ja sanoo itse kylläkin tietävänsä montakin parempaa kissanpalvelijaa. Huoh. Huomenna taikka tiistaina selviää asioita, jos satun huomenna olemaan sillä päällä, että pissin kauhaan. En ole vielä varma olenko! 😼

   kommentti Kirjoittanut Friede — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:14 pm

   • Pissi vaan. 👍🏻 Hoidetaan homma pois, jos jotain hoidettavaa löytyy.

    kommentti Kirjoittanut Nimetön — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:39 pm

    • Epäilen kyllä, että vähemmällä pääsee, kun ottaa ja lirauttaa… muuten ne pian vaikka tökkää sillä nukuttavalla yök-piikillä, ja se se vasta oikein rottamaista on!

     kommentti Kirjoittanut Friede — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:44 pm

 2. Emppaan ja symppaan pissiongelmia satasella! Jaksamista toivotan niitten kans. On tuo nyt hemmetistä.

  kommentti Kirjoittanut Ana — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:38 pm

  • Niin on! Ei niitä tarttisi ollenkaan olla olemassakaan, niin kuin ei mitään vaivoja muutenkaan…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 24 maaliskuun, 2019 @ 8:41 pm

 3. Voi ei noita pisujuttuja! Toivomme, että menisi mahdollisimman vähällä ohi tuo tilanne – ja kyllä teillä vain on loistava palvelija, joka ei saa soimata itseään! Me pidetään peukkuja ja tassuja ja lähetetään parantavia hurinoita! ❤

  kommentti Kirjoittanut Hupsut — 25 maaliskuun, 2019 @ 8:56 am

  • Kiitos parantavista hurinoista, tassujen pitelystä ja muista toivotuksista! ❤️ Ei mua just nyt mikään vaivaa, mutta varkaus on siltikin ajan kysymys…

   kommentti Kirjoittanut Friede — 25 maaliskuun, 2019 @ 9:08 am

 4. Ei ole huono hoitaja teillä ollenkaan vaan todella hyvä ja erittäin tietäväinenkin, nih!
  Kyllähän se kokemus (ikävä kyllä) opettaa paljon kuinka oman kissan vaivaa hoidetaan. Joskus vaan aikataulutus menee plörinäksi, usko pois, minä tiedän 🙂

  Tsemppiä , kaverit !

  kommentti Kirjoittanut Taru — 26 maaliskuun, 2019 @ 4:27 pm

  • No te kyllä olette joutuneet oppimaan aivan liikaa pissa- ja muista vaivoista! Mutta ei kuulemma ollut bakteereita mun pississä. Ihminen ei vaan ihan usko, mutta eipä se uskon asia olekaan.

   kommentti Kirjoittanut Friede — 26 maaliskuun, 2019 @ 4:53 pm

 5. Voi kökkö! Nuo on niin tyhmiä niinkuin kaikki vaivat. Mutta sä olet reipas ja kestät kaiken kuin kissa!
  H:lle tsemppiä tutkimus- ja hoitotoimissa.

  kommentti Kirjoittanut Sofi ja Olga — 27 maaliskuun, 2019 @ 8:22 am

  • Kökkö on, mutta kestän. Tosin ei kai ole vaihtoehtojakaan… kiitos tsempeistä nätit tytöt ❤️

   kommentti Kirjoittanut Friede — 27 maaliskuun, 2019 @ 10:55 am

 6. […] varastettiin pissiä taas. Se tutkittiin ja kävi ilmi, että mulla on taas tulehdus (toim. huom. mitäs minä sanoin, ja kysyin jo silloin hoitajalta, joka ilmoitti viljelyn olevan puhdas, että mitenkäs se on […]

  Päivitysilmoitus Kirjoittanut Huono maanantai! | Frieden valtakunta — 14 huhtikuun, 2019 @ 11:34 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.